• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben Döşemealtı nda oturuyorum sen
Ben aslen Antalyalıyım öğretmenim Konya’da görev yapıyorum ama ailem Antalya’da olduğu için tatilde burada oluyoruz. Bayram öncesi randevu bulamayınca Vitale hastanesi Sema hanıma gittik. Temmuz Ağustos randevularıma onunla devam edeceğim. Eylülden sonra Konya’dayım artık doğumda orada olur. Sizin doktorunuz kim paylaşmak isterseniz eğer 😊

Ben de ya geç yumurtladım ya geç döllenme oldu. Doktorlar bu durumda kalp atışından sonra tam hafta belirtiriz diyorlar. Benim sat 23 mayıs ama geçen hafta içi hcg degerim ve kesem 5 haftalık ile uyumluydu ama kalp atışından sonra tam hafta gün belirleyeceğiz dedi doktor. Keseyi gördünüz mü siz?
8 temmuzda gittim ilk defa randevuya keseyi gördük doktor sata göre 7 haftaya uyumlu ama şu an ultrasonda 5 hafta civarı dedi. Tam gün söylemedi yani. 18 inde randevum var o zaman kalp atışına bakarız dedi. Bakalım daha net bir şey söyler inşallah

Ben de ya geç yumurtladım ya geç döllenme oldu. Doktorlar bu durumda kalp atışından sonra tam hafta belirtiriz diyorlar. Benim sat 23 mayıs ama geçen hafta içi hcg degerim ve kesem 5 haftalık ile uyumluydu ama kalp atışından sonra tam hafta gün belirleyeceğiz dedi doktor. Keseyi gördünüz mü siz?
Beta değeriniz kaçtı 5 haftaya uyumlu olduğu zamanda

Merhaba sana da hayırlı bayramlar 😊
Ben ilk gebeligimde geç döllenme oldum onu ben hesaplayamadım doktor ultrasonda girdi 6 gün geç döllenme dedi 17 kasım son adet tarihimdi artık 23 kasım diyeceğiz son adet tarihine dedi 🙈 bu sefer geç döllenme değildir sanirim çünkü baya erken öğrendim ama belli de olmaz 😂
Ben de net bir gün söyleyebiliyorlar mı diye merak ediyordum 😄 bütün randevularda böyle yaklaşık hesap mı olacakta diye düşündüm demek ki daha net hesaplama yapılabiliyor teşekkür ederim 🙏🏻 🥰

Beta değeriniz kaçtı 5 haftaya uyumlu olduğu zamanda
Ben adetimden 4 gün geçmişti 157 iki gün sonra 380ler de mi neydi. 6 gün sonra ultrasonda kese gözükmüştü tahminim e 2000lerdeydi hcg başka vermedim çünkü. 7 mm idi. Iki gün sonra kese 10 mm olmuştu. Çarşamba gidicem ben de tekrar akşam doktora bakalım.

Ben adetimden 4 gün geçmişti 157 iki gün sonra 380ler de mi neydi. 6 gün sonra ultrasonda kese gözükmüştü tahminim e 2000lerdeydi hcg başka vermedim çünkü. 7 mm idi. Iki gün sonra kese 10 mm olmuştu. Çarşamba gidicem ben de tekrar akşam doktora bakalım.
Bana kese boyutunu söylemedi ya ultrason görüntüsünde yazıyor mu ?

Bugün 4+6 oldu adet tarihi olduğu zamanlarda birkaç gün adet ağrısı gibi ağrı olup geçmişti bugün sabah hafif ağrı başladı birkaç saat sürdü geçti dünden beride akıntı arttı bende adet ağrısı olması normal mi kızlar ne kadar sürer bu ağrı olunca korkuyorum

Ben aslen Antalyalıyım öğretmenim Konya’da görev yapıyorum ama ailem Antalya’da olduğu için tatilde burada oluyoruz. Bayram öncesi randevu bulamayınca Vitale hastanesi Sema hanıma gittik. Temmuz Ağustos randevularıma onunla devam edeceğim. Eylülden sonra Konya’dayım artık doğumda orada olur. Sizin doktorunuz kim paylaşmak isterseniz eğer 😊
Ben Bursaliyim Antalya ya iş için geldik eşimle bizde ilk muayeneye vitale Fatih hocaya gittik ama tam karar veremedim aslında cok iyi ama Memorial Timur hoca da çok iyidir

Bugün 4+6 oldu adet tarihi olduğu zamanlarda birkaç gün adet ağrısı gibi ağrı olup geçmişti bugün sabah hafif ağrı başladı birkaç saat sürdü geçti dünden beride akıntı arttı bende adet ağrısı olması normal mi kızlar ne kadar sürer bu ağrı olunca korkuyorum
Merhaba benimde 4+6 şuan bende de ağrı oluyor bir saat falan sürüyor geçiyor sonra tekrar başlıyor akintida var hatta kanamam var sanip lavaboya kosuyorum

Merhaba bende Antalyadayim hangi doktora gidiyorsunuz.
Lara Anadolu Hastanesi Op. Dr. Özgür Kavaz
Ben tavsiye üzerine gittim, çok sakin ve tecrübeli bir yapısı var. Şimdilik başlangıç heyecanını ve stresimizi iyi tolere etti :) Siz hangi doktara gidiyorsunuz? 5+2 deyiz

Merhaba benimde 4+6 şuan bende de ağrı oluyor bir saat falan sürüyor geçiyor sonra tekrar başlıyor akintida var hatta kanamam var sanip lavaboya kosuyorum
İçimi rahatlattiniz acaba bir sıkıntı mı var diye düşünüyorum çünkü günlerdir ağrım yoktu. Benim en başından beri göğüs agrimda yoktu iki gündür aşırı göğüs ağrım başladı her hamilelik farklı sanırım önceki kaybimda hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım ama onda çok fazla adet ağrım olurdu şimdi de hafif oluyo yinede korku sarıyordu ilk haftalarda normal sanırım panik yapmiyim 😅😌

Ben de net bir gün söyleyebiliyorlar mı diye merak ediyordum 😄 bütün randevularda böyle yaklaşık hesap mı olacakta diye düşündüm demek ki daha net hesaplama yapılabiliyor teşekkür ederim 🙏🏻 🥰
Söylüyorlar yani bana söylediler hatta ben bile son adet tarihimi unutmuştum artık hep diğerini söylüyordum alışkanlıktan ama 9-10 hafta falan olunca netlesmisti 6 gün olduğu. Ondan once sadece gec dollenme diyordu 😊

Selaamlar🌸🌸🌸 iyi bayramlar , ben geçen hafta muayeneye gittim kalp atışı duydum 🥰 ama ben galiba subat annesi mi oluyorum suan 7+2 deyim🙈

5 haftalık gibi demişti doktor. Benim geç döllenme olduğu için kalp atışından sonra tam hafta belirtiriz dedi. 11 mm kese.

Sağlıklı ise devam edicek insallah hamileligimiz. Birbirimize dua edelim ♥️
Bebeğin kendisini gördün mü Benim 5+5 tam 6 haftada randevum var lekelenme olduğu için kontrol amaclı çağırdı bebeği görmem gerekmiyormu sence 6 haftalık olunca kalp atışı da 7 hafta bildiğim kadarıyla

Ben de sat'a göre 4+5 bugün, adet ağrısı gibi hafif sancı, kalça üstü ağrısı bunlar normal kanama vs olmadıkça endişelenme, rahim yumruk büyüklüğünde düşün ve büyüyor bebege yer açıyor tabi bunlar olurkende biz hafif sancılar hissediyoruz, doktora gittin mi canım sen hiç

Oluyor valla olduğu için de mutlu oluyorum en azından hamile olduğumu anliyorum 😂
Bende de kahve lekeleme var. 5 ve 8. Haftalar arasında progesteron normalde yumurtaliktan salgilaniyormus bu haftalarda sanırım plesantadan salgılanmaya başlıyormuş yetersiz gelirse kanama olabiliyormuş farklı renk ve yoğunlukta. Yerleşme de olabilir
sakin olun doktorunuzu arayın ben progestan kullanıyorum fitil olarak nolur nolmaz iğne de vuruldum. Bir şey olmayabilir de ama riske atmayın doktorunuzu arayın.
Kuzum lekelenmen devam ediyor mu ne durumda şuan

Back