Evet içeride embriyoyu gorduk radyologun cihazı iyi bir cihazdı. Yolsac i da gördüm. Benim de cumadan beri tuvaletten sonra açık kahve lekelemem oluyor. Iğne oldum ve sabah öğle akşam progestan kullanıyorum. Bazen 8. Haftaya kadar sarkabiliyor kalp atışı umarım duyarız erkenden. Sağlıkla ilerle hamileligimiz.Bebeğin kendisini gördün mü Benim 5+5 tam 6 haftada randevum var lekelenme olduğu için kontrol amaclı çağırdı bebeği görmem gerekmiyormu sence 6 haftalık olunca kalp atışı da 7 hafta bildiğim kadarıyla
Evet canım benimde sat 30 Mayıs haber veririm duyarsam bende sana sende erken gidersinSeninde 30 mayisti dimi sen kalp atışı duyarsan bende Perşembe gideyim bari ya bana 21 inde gel dedi iki hafta sonra su içindi dayanamam ki haftaya Perşembe daha ohoo
Dün sadece bir kere gelmişti. Bugün iki üç kere sildim tedirgin olmayayım bebeği de huzursuz etmeyeyim diyorum ama elimde de değil. Bakalım. allaha emanet.Kuzum lekelenmen devam ediyor mu ne durumda şuan
Merhaba benimde 6+4 çarşamba günü inşallah ilk kalp atışlarını duyucazKızlar selam 🖐
Bilgileri eksik olan annislerimi toplu paylaşıyorum. Haydi listemizi dolduralım
@sunpineapple @sm1 @feslegenhanim @skt587S_lidya @Birtutamdiyet @Betus1905 @Irmaxxx @Kelebekaysee @mayaaaa @Papatyamveben-Mavi @ebemmmmnry @meinfika @khilall214 @Rande @mysteryhrn @biyomelina @askk3 marshmallow @Sunrseee @ozguss @kadinca1234 @ZzHHrR @salsa84
Bu Sabah mide yanması çok oldu hafif de kahverengi lekelenme oluyorKızlar nasılsınız bayram nasıl geçiyor yormuyorsunuz değil mi kendinizi? Kanaması lekelenmesi olanların durumları nasıl.
Benim aşırı mide yanmalarım var acıkıyorum ama mide yanması bulantı yapıyor kusma yok biraz zorlasam o da olacak ama tutuyorum kendimi. Çok halsizlik hasta gibiyim hep midemden dolayı. Mide yanmaları başlayanlar var mı bulantısı olanlar birdee kabızlık var tabb
Bende aynıDün sadece bir kere gelmişti. Bugün iki üç kere sildim tedirgin olmayayım bebeği de huzursuz etmeyeyim diyorum ama elimde de değil. Bakalım. allaha emanet.
Canım sgk gideceğim özelde geçiyorsa sistemden görebilme ihtimalleri var. Çünkü devletin sistemine giriliyor tüm bilgiler özelde de. Gebliz diye bir sistem var gebelerin ilerleyişleri takipleri giriliyor aynı sistemi devlette kullanıyor. Ama doktoruna söylersin özeldekine çok pahalı testlerimi yaptırmak için karın doğuma gitme zorunluluğu var dersen anlayışla karşılar..Merhaba kızlar bir şey soracaktım. Ben şimdi özelde bir doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü o benim hamilelik için tedavimi yapti (femara+catlatma ignesi) ve ilk doğumum da ondaydı ondan bağlılık hissediyorum biraz ama hayat kosullari pahalı bir hal aldı malum. Sağlık ocağı takip yaparken eskiden çok fazla test yapmıyorlardı ve ben hep özelde yatırıyordum bazı testleri şimdi öyle bir durum yaşamamak adına devlet hastanesinden de takip alsam diyorum 2 doktor takibinde olsam ama testleri falan ne gerekiyorsa hep devlette yaptirsam mantıklı olur mu acaba?
Gerçi sağlık ocağı artık daha çok test yapıyormuş öyle duydum ondan gerek de olmayabilir ama yine de böylesi daha mantıklı olur gibi geldi bana kızlar siz ne dersiniz?
Tek kötü yani çok mu ultrasona gitmiş olurum diye düşünüyorumo kafami karıştırıyor çok ama testlere harcadığım paralarla çocuğa bir şeyler alırım diye düşünmüyor değilim
Kesinlikle doktorun söyledi her iki kadından üç kadında bir bu lekelenme olur. Sey dedi doktor bana normalde progestan yumurtaliktan salgilanirmis 5. Haftadan sonra plesantadan salgılanmaya başlarmış yetersiz olunca da oksitlenirmis kan kahverengi dokulurmus. ya da yerleşme kanaması dedi. Internette de doktorlar hep bu şekilde anlatıyor ama elde değil tabi. Insan korkuyor.Bende aynı
SelamSelaamlariyi bayramlar , ben geçen hafta muayeneye gittim kalp atışı duydum ama ben galiba subat annesi mi oluyorum suan 7+2 deyim
5+6 da bebek göründü mü canım ultrason daİnşallah canım sağlıkla tamamlarız şu günlerimizi. Benim 5+6 canım senin ki kaç
Benim ilk gebeliğim benim özellikle cok oturunca daha cok sanci oluyor goguslerimde yeni yeni basliyor hassasiyete insallah guzel ilerler ne zaman kontrolunİçimi rahatlattiniz acaba bir sıkıntı mı var diye düşünüyorum çünkü günlerdir ağrım yoktu. Benim en başından beri göğüs agrimda yoktu iki gündür aşırı göğüs ağrım başladı her hamilelik farklı sanırım önceki kaybimda hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım ama onda çok fazla adet ağrım olurdu şimdi de hafif oluyo yinede korku sarıyordu ilk haftalarda normal sanırım panik yapmiyim
Evet tabikiSelamevet sanırım şubat annesi oluyorsunuz. O yüzden izninizle listeden adınızı çıkartabilir miyim ?
Ben hala tam karar veremedim vitalede fatih bey var birde Memorial de Timur bey ikisinden biri olacak aslinda benim senelerdir gittigim doktor Ayhan Yilmaz ama muayenehanesi Lara da ben Döşemealtı na tasindim iki senedir git gel cok zor olur acil durumlarda o yuzden biraz daha yakin tercih yapmaya çalışıyorumLara Anadolu Hastanesi Op. Dr. Özgür Kavaz
Ben tavsiye üzerine gittim, çok sakin ve tecrübeli bir yapısı var. Şimdilik başlangıç heyecanını ve stresimizi iyi tolere etti :) Siz hangi doktara gidiyorsunuz? 5+2 deyiz
Valla canım hiç sanmıyorum (kendi adıma konuşayım) ben ilk gebeligimde bir dönem ufak bir maddi sıkıntı geçirmiştim demiştim testlerimi devlette yaptırayım. Gittiğimde doktor bir sövmediği kalmıştı. Yok efendim işte işimi parasiz halletmek için gitmişim yok efendim madem takibimi başka doktor yapıyormuş orda yaptirsaymisim herseyi, doktora gitmeye param varmis tahlile gelince yokmus vs vs. kendi doktorumun istediği tahlilleri vermeme rağmen başka doktorun yazdığını yapamam deyip kendi tahlil yazdı ve kendi doktorumun istediği hiçbir şeyi eklememiş tahlil listesine. O gün çok sinirlendim eksik olduğu için tahliller özelde yeniden yaptırmak zorunda kalmıştım. Belkide kadının o gün ters günüydü bilemiyorum tabi. Ama anlayışsızı da çıkıyor.Canım sgk gideceğim özelde geçiyorsa sistemden görebilme ihtimalleri var. Çünkü devletin sistemine giriliyor tüm bilgiler özelde de. Gebliz diye bir sistem var gebelerin ilerleyişleri takipleri giriliyor aynı sistemi devlette kullanıyor. Ama doktoruna söylersin özeldekine çok pahalı testlerimi yaptırmak için karın doğuma gitme zorunluluğu var dersen anlayışla karşılar..
Karından ultrasondan mı gördünüz emriyoyuEvet içeride embriyoyu gorduk radyologun cihazı iyi bir cihazdı. Yolsac i da gördüm. Benim de cumadan beri tuvaletten sonra açık kahve lekelemem oluyor. Iğne oldum ve sabah öğle akşam progestan kullanıyorum. Bazen 8. Haftaya kadar sarkabiliyor kalp atışı umarım duyarız erkenden. Sağlıkla ilerle hamileligimiz.
Evet. Ama bakin siz bunlara takılmayın. Kimsenin çocuğu birbirine nasıl benzemiyorsa bu durumlar da kimseye benzemiyor. Dün bir arkadaşımla görüştüm 9 aylık gün sayıyor. 5 ay boyunca kanaması geldi. Bildiğiniz pihtili kan. Herkesin süreci farklı. Umarım sağlıklı embriyolardir sıkı sıkı tutunurlar. Degilse de ne yazık ki doğal seleksiyon düşüncek. Benim de bir düşüğüm var o yüzden inanın aklım çıkıyor ama allahima emanet o ne derse o. tedbirimizi aldik bakalım.Karından ultrasondan mı gördünüz emriyoyu
Canım; yaşın, son adet başlangıç tarihin, şehir, kaçıncı cocuk ve başlangıç kilo bilgilerini ilk sayfadaki tabloda dolduruyoruzMerhaba benimde 6+4 çarşamba günü inşallah ilk kalp atışlarını duyucaz
Gittim bir kez lekelenme olmuştu kahverengi progesteron vermişti cuma günü tekrar çağırdı kese için. Bu arada sende rahimin altında iğne batma hissi oluyor mu bugün sabah oldu bende yaşayan var mı acabaBen de sat'a göre 4+5 bugün, adet ağrısı gibi hafif sancı, kalça üstü ağrısı bunlar normal kanama vs olmadıkça endişelenme, rahim yumruk büyüklüğünde düşün ve büyüyor bebege yer açıyor tabi bunlar olurkende biz hafif sancılar hissediyoruz, doktora gittin mi canım sen hiç
Cuma günü canm tekrar kan istedi o gün sonrada ultrasona alırım dedi direk ultrasonda neden bakmayip beta istiyor anlamadımBenim ilk gebeliğim benim özellikle cok oturunca daha cok sanci oluyor goguslerimde yeni yeni basliyor hassasiyete insallah guzel ilerler ne zaman kontrolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?