2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Teşekkür ederim canım birbirimize dua edelim

Canım benim ; güzel yorumun düşüncen için çok teşekkür ederim... Ben şuan olaya bir tık farklı yaklaşıyorum, nasıl anlatıp doğru kelimelerle ifade etmeliyim bilmiyorum ama elimden geldiğince izah edeyim. Evet endişemizi korkumuzu üzüntümüzü paylaşmak konusunda hemfikirim. Kaldı ki anlatılan olumsuz duruma daha da olumsuz yaklaşan olursa; zaten daha önceki konuşmalarda da belirttiğim gibi benim çok sert bir uslubum olacak orası kesin; ona hiç ama hiç takılmıyorum... teselli etmek için burdayız dediniz ya işte ben o durumu biraz "itici " buluyorum şuan . Benim yaşadığım durumla alakalı teselli edilmeye " en azından şu an için " ihtiyacım yok kaldı ki bu beni daha da derinden üzer. Şuan ben olaya mantıken yaklaşırken teselli cümleleri vs beni bir umuda bağlama olasılığı çok yüksek ve cuma günü kontrolden sonra bir aksilik çıkarda o umut beni çok daha büyük bir hayal kırıklığına uğratabilir. Kimi insanlar teselliye kendini avutur ama ben her ne kadar balık burcu olsam da duygularımı dizginlemek ve şu anda tüm süreci mantık çerçevesinde yönetmek durumundayım. Benim şuan bakmakla yükümlü olduğum 8 gun 25 saat resmen bana tam bağımlı kziim varken umut ve teselli değil gerçekler ve tüm olasılıklar beni ayakta tutar. Yapmam gereken doktoruma güvenmek, olumlu ve olumsuz tüm olasılıkları düşünmek ve asla modu düşürmemek. Çünkü hersey mümkün hayatta. Tesellilerle umut yüklenip sonra olumsuz bir durumla karşılaşıp çok daha büyük hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...
Benim takibini yapan doktorum perinatolog ve alanında gerçekten çok iyi bir hekim. Cuma günü fakülteye çağırdı, tüm günüm orda geçecek. Cuma günü bir durum netlessin bakalım neymiş ne değilmiş ne değişmiş ne değişmemiş, mantık çerçevesinde yol haritasını o anki duruma göre bir oluşturalım. Sonra elbette paylaşırım sizlerle de... ama durum belirsizken duygusal olarak karmasaya girmek istemiyorum.
Diğer konuda ister istemez birbirimizden etkileniyoruz bu bir gerçek tabi. Tam net belli olmadan kimsede acaba soru işareti yaşatmak istemem. Gerçi benim durumum doktorun farkedip söyleyebileceği bir şey ama olsun ya mutlu mutlu haberlerle takılalım burda şakalaşalım eğlenelim sohbet edelim hep mutluluk paylaşalım
Birazcık uzun oldu kuzum ama şu an düşüncelerimi umarım ifade edebilmisimdir kimseyi kırmadan

Gule gule kullan canm. Yatak yeri çok aşağıda mi bana mı öyle geldi asagidaysa eğilmesi kalkması zor olmaz mı
Kuzum önemli olan boyu, boy uzayınca kiloya gelmeden değiştirmek durumunda kalınabiliyor bazen boyutları nasıl? Boy kısmı uzun gibi geldi resimde ama bilemedim , ama içinde huzurla uyusun bebis

Kızlara yarın kan ilacına başlayacağım, Gynoferon daha önce kullanan oldu mu kabızlık yapar diye ödüm kopuyor
Yaparsa birkaç günde hemen kendini belli eder. Anladığın an hemen bırak canım. Doktoruna haber ver değiştirir.
Ben ilkinde bir kaç defa değiştirmiştim her ilac her bünyede aynı etkiyi vermiyor ki, ona gore yapar yapmaz diyelim.. Bana iyi gelen maltofer olmustu mesela. Küçük cam siselerdeydi. Bir o kabız yapmadı. Umarim size de yapmaz.

Canımsın çok sağol ben de seni çok yakın hisstmstim kendime inşallah Rabbim nasip etsin bana ve isteyenlere
Amin tüm yavruları korusun Rabbim, hayırla kucagina al yavrunu anasıyla babasıyla büyütmek nasip olsun

Evet canım öyle yapayım yoksa daha kötü sonuçlar doğuracak sonrasında

Ben ikili tarama yapmaktan korkuyorum doktor kötü bir şey derse kendime gelemem. Sanırım sonuçlarda kesin değil
Canım tabi sizin tercihiniz ama bence kendinize şu soruyu sorun, vereceğiniz cevap gideceğiniz yolu belirleyecektir. Sadece 2li test için konuşmuyorum genel tüm testler için yazıyorum.
1-yaptirirsam mi endişelerim azalır yoksa yaptırmazsam mi ?
2- olumsuz bir durumu erkenden öğrenip buna kendimi hazırlamak mi isterim yoksa dogumda öğrenip direk hazırlıksız yakalanmak mi isterim.
3- ( kürtaja yaklasiminizi bilmiyorum sadece cok genel yazıyorum) testin olumsuz çıkacağını varsayarsak erken öğrenip süreci sonlandırma veya devam etme kararını nasıl değerlendiririm, devam edersem sonradan bu kararından sonradan pişman olur muyum. Bu soruların cevaplarını düşünmek gerekiyor bence canım

Son düzenleme:
Yakın zamanda çok güzel haberler alacağına gönülden inanıyorum işte o en mutlu gününde bunu da bizlerle paylaşırsan çok mutlu oluruz

Yakın zamanda çok güzel haberler alacağına gönülden inanıyorum işte o en mutlu gününde bunu da bizlerle paylaşırsan çok mutlu oluruz
Amin. Amin. Canım yazmam mi tabi ki yazarim. Doğuma yakın tekrar bakacgm size 3uzlerimiz var onları da çok merak ediyorum

Canım teşekkür ederim yatak çok asağıda değil sanırım fotoğrafta öyle gözüküyor ama boyu 90 cm olması lazım tabi kullanılınca daha net anlasılır çok acemiyim su an bu konularda

Ahh canm ahh dün aynilarini yaşadım hatta en zor gunumdu ağlamaktan bugün gözlerim balon gibi baş agrisida çabası hafiflemesini bekledikçe dahada kötü oluyorum Allah yardımcımız olsun

Canım benim o kadar güzel bir kalbin var ki o kadar duygulandım ki Allah en hayırlı zamanda bu duyguyu tekrar yaşatsın tamamına erdirsin inşallah Tüm dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…