Teşekkür ederim canım birbirimize dua edelimYaptırmasan bile içinde hep bir “acaba” olacaktır. Eğer test yaptırmazsam kafam rahat olur diyorsan sen bilirsin canım. Kendini sen tanıyorsun. Ben yaptırmazsam da strese girerim o yüzden yaptıracağım. Bir de olumsuz sonuçta nasıl bir karar alacağına da bağlı. İyi düşün alacağın karar hakkında hayırlısı olsun
Canım benim ; güzel yorumun düşüncen için çok teşekkür ederim... Ben şuan olaya bir tık farklı yaklaşıyorum, nasıl anlatıp doğru kelimelerle ifade etmeliyim bilmiyorum ama elimden geldiğince izah edeyim. Evet endişemizi korkumuzu üzüntümüzü paylaşmak konusunda hemfikirim. Kaldı ki anlatılan olumsuz duruma daha da olumsuz yaklaşan olursa; zaten daha önceki konuşmalarda da belirttiğim gibi benim çok sert bir uslubum olacak orası kesin; ona hiç ama hiç takılmıyorum... teselli etmek için burdayız dediniz ya işte ben o durumu biraz "itici " buluyorum şuan . Benim yaşadığım durumla alakalı teselli edilmeye " en azından şu an için " ihtiyacım yok kaldı ki bu beni daha da derinden üzer. Şuan ben olaya mantıken yaklaşırken teselli cümleleri vs beni bir umuda bağlama olasılığı çok yüksek ve cuma günü kontrolden sonra bir aksilik çıkarda o umut beni çok daha büyük bir hayal kırıklığına uğratabilir. Kimi insanlar teselliye kendini avutur ama ben her ne kadar balık burcu olsam da duygularımı dizginlemek ve şu anda tüm süreci mantık çerçevesinde yönetmek durumundayım. Benim şuan bakmakla yükümlü olduğum 8 gun 25 saat resmen bana tam bağımlı kziim varken umut ve teselli değil gerçekler ve tüm olasılıklar beni ayakta tutar. Yapmam gereken doktoruma güvenmek, olumlu ve olumsuz tüm olasılıkları düşünmek ve asla modu düşürmemek. Çünkü hersey mümkün hayatta. Tesellilerle umut yüklenip sonra olumsuz bir durumla karşılaşıp çok daha büyük hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...Kuzum merak ettim ama tabi ne zaman rahat hissedeceksen o zaman anlat lutfen. Boyle son okudugum bazi mesajlarda negatif gibi gorunen bazi seyleri paylasmaya korkanlari okudum. Ama yani oyle de olmaz ki. Sonucta hepsi hayatin bir parcasi, hayat sadece laylaylom degil. Burda da hepimiz iyisiyle kotusuyle hissettiklerimizi ya da yasadiklarimizi paylasmaliyiz yoksa ne anlami var. Onemli olan endisesini paylasan birine “ay benim bir tanidigim da boyleydi basina sunlar geldi” gibi sacmapasan negatiflikler sacmamak. Tam tersi teselli etmek icin de burdayiz bence
Ne oldugunu bilmiyorum ama anladigim kadariyla da cozumsuz bir konu degil sizinki. Umarim en iyisi nasil olabilecekse, en az hasarla, oyle olur bir sonraki randevunuzdaki sonucunuz
Gule gule kullan canm. Yatak yeri çok aşağıda mi bana mı öyle geldiKızlarcım yatak geldi ben çok beğendim evi küçük olanlara tavsiye edebilirim hemen kurduk kurması kaldırması çok kolay bebek 15 kg olana kadar kullanılıyormuş derli toplu kapılardan falan geçiyorinsallah sağlıkla kullanır zamanı geldiğinde
Güzel bir ip sallayıcı bulamadımeli ensesinde keyifçi bir kız gibi geldi bana ya
ulu ramzi , yüce nub teorileri beni yenebilir belki ama bana öyle geldi
yüzük çevirmiş miydinizyüzük ne diyor merak ettim
Yaparsa birkaç günde hemen kendini belli eder. Anladığın an hemen bırak canım. Doktoruna haber ver değiştirir.Kızlara yarın kan ilacına başlayacağım, Gynoferon daha önce kullanan oldu mu kabızlık yapar diye ödüm kopuyor
Canımsın çok sağol ben de seni çok yakın hisstmstim kendimeNe kadar nazik bir mesaj bu. Sen çok güzel bir annesin ağlattın beni. Bir de burada en çok bağ kurduğum annelerden birisin. O kadar istedim ki senden güzel bir haber almayı. Allah evladını sana bağışlasın. Sonra da ona en kısa zamanda bir kardeş versinSon noktaya kadar olumsuz da konuşmak istemiyorum. Ama kesin demişsin. Mart annesi olamasan da önümüzdeki aylar sana iyi gelecektir. Zaten güçlü ve pozitif bir kadınsın. Hem alışıksın yine yaz annesi olursun belki…
Kızdan yana oyumu kullanıyorumHerkese merhaba bende cok uzun süredir giremiyordumBenim bebişe de cinsiyet tahmini yaparmısınız 12+1 resimlerimizi ekledim herkese güzel sağlıklı gebelikler
Amniyon kesesinin içinde canım.Plesanta kesenin içinde mi oluyor
Evet canım öyle yapayım yoksa daha kötü sonuçlar doğuracak sonrasındaYaparsa birkaç günde hemen kendini belli eder. Anladığın an hemen bırak canım. Doktoruna haber ver değiştirir.
Ben ilkinde bir kaç defa değiştirmiştim her ilac her bünyede aynı etkiyi vermiyor ki, ona gore yapar yapmaz diyelim.. Bana iyi gelen maltofer olmustu mesela. Küçük cam siselerdeydi. Bir o kabız yapmadı. Umarim size de yapmaz.
Canım tabi sizin tercihiniz ama bence kendinize şu soruyu sorun, vereceğiniz cevap gideceğiniz yolu belirleyecektir. Sadece 2li test için konuşmuyorum genel tüm testler için yazıyorum.Ben ikili tarama yapmaktan korkuyorum doktor kötü bir şey derse kendime gelemem. Sanırım sonuçlarda kesin değil
Yakın zamanda çok güzel haberler alacağına gönülden inanıyorumCanımsın çok sağol ben de seni çok yakın hisstmstim kendimeinşallah Rabbim nasip etsin bana ve isteyenlere
Amin tüm yavruları korusun Rabbim, hayırla kucagina al yavrunu anasıyla babasıyla büyütmek nasip olsun
Amin. Amin. CanımYakın zamanda çok güzel haberler alacağına gönülden inanıyorumişte o en mutlu gününde bunu da bizlerle paylaşırsan çok mutlu oluruz
Canım teşekkür ederim yatak çok asağıda değil sanırım fotoğrafta öyle gözüküyor ama boyu 90 cm olması lazım tabi kullanılınca daha net anlasılır çok acemiyim su an bu konulardaGule gule kullan canm. Yatak yeri çok aşağıda mi bana mı öyle geldiasagidaysa eğilmesi kalkması zor olmaz mı
Kuzum önemli olan boyu, boy uzayınca kiloya gelmeden değiştirmek durumunda kalınabiliyor bazenboyutları nasıl? Boy kısmı uzun gibi geldi resimde ama bilemedim , ama içinde huzurla uyusun bebis
Ahh canm ahh dün aynilarini yaşadım hatta en zor gunumdu ağlamaktan bugün gözlerim balon gibi baş agrisida çabası hafiflemesini bekledikçe dahada kötü oluyorum Allah yardımcımız olsunKızlar şimdi doktordan geldim inanılmaz derecede. Bulantım vardı hep kustum yazdıklarınızın hepsini okuyamadım. Gözlerimi açıyordum yattığım yerde baygınlık geçirdim resmen sonra eşim direk hastaneye götürdü serum takıldı. Sinirimden ağladım serum bitene kadar o kadar bıktım artık yoruldum nefes alırken bile bulanıyor midem. Allahım sen büyüksün gerçekten çok yoruldum. Hiç bişey yiyemitorum içemiyorum bugün 1 bardan su içtim sadece patates haşlaması 12+3 teyim neden bulantım hala pik yapıyor en üst seviyede hiç bir ilaç fayda etmiyor bana. Sirkeli pamuk bantladım o da fayda etmedi. Doktorum 2 haftaya düzelirsin diyor bana ömür boyu böyle kalacak mışım gibi geliyor. Baş ağrısı var parol içemiyorum içsem kusacağım biliyorum. Bulantısı olan arkadaşların geçti mi ? Azaldı mı? Napıyorlar merak ediyorum.
Aramiza hosgeldin canmMerhaba kızlar. Kocamaaann günaydınlarBende Mart annesiyim. Beni de aranıza alırmısınız ?
Eğer boyu 90 cm ise ortalama 1.5 yaşına kadar kullanırsınız.Canım teşekkür ederim yatak çok asağıda değil sanırım fotoğrafta öyle gözüküyor ama boyu 90 cm olması lazım tabi kullanılınca daha net anlasılır çok acemiyim su an bu konularda
Canım benim o kadar güzel bir kalbin var ki o kadar duygulandım ki Allah en hayırlı zamanda bu duyguyu tekrar yaşatsın tamamına erdirsin inşallahGüzel annecikler,
cuma günü kontrolde doktor kese büyümüş ama yolk sac dahi gelismemis dedi.
Alessia kese olarak kaldı ve gelmemeyi seçti.
Onun kararına sevgi ve saygı duyuyorum
Nasip olursa bu pazartesi günü son kez büyük ultrason makinesi ile bakacak doktorum ve sonrası malum.
Rabbim sağlıkla sihhatle yavrularıniza kavuştursun inşallah hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?