Bana saçma geliyor zaten böyle testler zaten kız erkek farketmiyor rabbim sağlıklı sıhhatli versin başka bişi istemem. Burda erkek olursa moralim bozulur kız olursa moralim bozulur yazanlar var insanlar çocuk sahibi olabilmek için dünyaları harcıyorlar yine de kısmet olmuyor. Bizde oluyot ama beğenmiyormuşuz gibi oluyor. Ben sadece merak ettiğim için diyorum severken kızım ya da oğlum diyeceğim artık diye heves ediyorum. Kuzum olacak ya da oğlum olacak diyebileyim. Bilmem ikisi mıhteşem geliyor kulağıma. Tedirgin olduğum tek şey sağlıklı olsun sonuçlarımı bekliyorum gün gün yaklaştıkça telaşlanıyorum inşallh hepimiz güzel sonuçlar alırız. Yoksa yemişim cinsiyetinibana sol eline yuzugu koy duz tut sag elle ipi kaldir dedi oyle yaptim intte de hamile kadin uzaniyo birisi iple karnina tutuyomus
Ben de kullanıyorum dahiliyeden oksapar için ilaç raporu çıkarttırdım hem daha uygunsa geliyor böyle hem de her yerde yazdırabilirsin. Büyük ihtimalle aile hekimleri de yazabilir çünkü onlarda uzman hekim sonuçta canım. Bir danış istersenKızlar benim ayın 29unda oksapar iğnem bitiyor. Aile hekimim yazar mı? İğne için özeldeki randevu hakkım sigortadan gitsin istemiyorum. Raporum var bu arada. Doktor eşi olan arkadaşımızı bu yüzden sormuştum da @Melikeben
İnşallah yazdırılıyordur canım ben de rapor çıkarttım heralde görüyorlardır sistemlerindenBen de kullanıyorum dahiliyeden oksapar için ilaç raporu çıkarttırdım hem daha uygunsa geliyor böyle hem de her yerde yazdırabilirsin. Büyük ihtimalle aile hekimleri de yazabilir çünkü onlarda uzman hekim sonuçta canım. Bir danış istersen
İnşallah canım tabiki sağlıklı olsunlar en büyük duamız. Aslında cinsiyet muhabbetini eğlenceli bulmamın sebebi biraz da sağlık kısmına çok takmamak için. Yani çok evham yapıyorum bazen sağlık durumuyla ilgili. Sonra burada kafam dağılıyor cinsiyet konuşurken rahatlıyorumBana saçma geliyor zaten böyle testler zaten kız erkek farketmiyor rabbim sağlıklı sıhhatli versin başka bişi istemem. Burda erkek olursa moralim bozulur kız olursa moralim bozulur yazanlar var insanlar çocuk sahibi olabilmek için dünyaları harcıyorlar yine de kısmet olmuyor. Bizde oluyot ama beğenmiyormuşuz gibi oluyor. Ben sadece merak ettiğim için diyorum severken kızım ya da oğlum diyeceğim artık diye heves ediyorum. Kuzum olacak ya da oğlum olacak diyebileyim. Bilmem ikisi mıhteşem geliyor kulağıma. Tedirgin olduğum tek şey sağlıklı olsun sonuçlarımı bekliyorum gün gün yaklaştıkça telaşlanıyorum inşallh hepimiz güzel sonuçlar alırız. Yoksa yemişim cinsiyetini
Ben pusuda bekliyorum cinsiyet bi belli olsun saldırıcamBen geçen e bebekten kız da erkek de aldımİnanılmaz kampanya vardı zıbınlarda patikli tulumlarda falan. Millet talan ediyordu ben de gaza geldim Cinsiyeti uymayanları da eşe dosta hediye veririm artık 20-30 TL çok güzel şeyler var
bizim grubumuzda boyle bir konu hiç olmadı zaten, hangi cinsiyet olursa olsun saglıklı olsun kafasındayız hepimizİnşallah canım tabiki sağlıklı olsunlar en büyük duamız. Aslında cinsiyet muhabbetini eğlenceli bulmamın sebebi biraz da sağlık kısmına çok takmamak için. Yani çok evham yapıyorum bazen sağlık durumuyla ilgili. Sonra burada kafam dağılıyor cinsiyet konuşurken rahatlıyoruminsanın tabiki gönlünde bir cinsiyet oluyor ama diğeri olursa moralim bozulur demek tabiki hiç doğru değil
Hangisi ne oluyordu peki?Eşim geç gelecek allahtan evde değil çok kızardı bunu yaptığımı görsebenimki ileri geri gidip geldi. Sağ elime aldım sol elime aldım. Kaç kere durdurdum başlattım hep dik oldu. Başkası tutsa daha iyi olurdu ya minseo
Erkek oluyormuş canım. Yuvarlak dönerse kız ileri geri olursa erkekHangisi ne oluyordu peki?
Yani simdi seninkinin cinsiyeti ne olmus oluyor bu yonteme gore?
bu kese muhabbetine benziyorErkek oluyormuş canım. Yuvarlak dönerse kız ileri geri olursa erkek
Lokman hekimlerde öyleymiş yabu kese muhabbetine benziyorforumda biri yazmıstı anneannesi filandı galiba karnını yoklayıp kese şeklini anlıyormus ordan tahmin yürütüyormus, eskilerin cinsiyet belirleme yöntemi de buymuş
Valla canım haklısın hepsi geçicekGececek bu gunler unutulup gidecek neyi unutmuyoruz ki :) sabir...
kıyamam ya bir an önce her şey yoluna girer bulantıların yok olur geçer inşallah canımValla ben hiç bişey yiyemiyorum canım bir süre dah böyle kalacağım belli ki sabahları zeytin peynir domates salata iyi geliyor meyve yiyorum arada yemekle hiç aram yok büyün yemeklerden midem bulanıyor şuan yapmıyorum da yap kokusundan eşim kendisi hazır söylüyor mutfakta duramıyorum inşallah geçer de ben de sevdiğim yemekleri yapabilirim. Tatlının t s yok evde görmek istemiyorum ne pis bşr insan oldum çıktım
Aynen snn gibi hissedip dusunuyorum biliyo musunBana saçma geliyor zaten böyle testler zaten kız erkek farketmiyor rabbim sağlıklı sıhhatli versin başka bişi istemem. Burda erkek olursa moralim bozulur kız olursa moralim bozulur yazanlar var insanlar çocuk sahibi olabilmek için dünyaları harcıyorlar yine de kısmet olmuyor. Bizde oluyot ama beğenmiyormuşuz gibi oluyor. Ben sadece merak ettiğim için diyorum severken kızım ya da oğlum diyeceğim artık diye heves ediyorum. Kuzum olacak ya da oğlum olacak diyebileyim. Bilmem ikisi mıhteşem geliyor kulağıma. Tedirgin olduğum tek şey sağlıklı olsun sonuçlarımı bekliyorum gün gün yaklaştıkça telaşlanıyorum inşallh hepimiz güzel sonuçlar alırız. Yoksa yemişim cinsiyetini
Bizde de göbeğe tutmuyorlar. Hamile değilken de yapılıyor çünkü. Avucunu açıp içinde yapıyorduk galiba ama sana başkası yapıyordu sanırım. Kendimize yapmıyorduk.. ve ben onu kime yapsam doğru çıkıyor çok ilginçbana sol eline yuzugu koy duz tut sag elle ipi kaldir dedi oyle yaptim intte de hamile kadin uzaniyo birisi iple karnina tutuyomus
Evet canım bende öyleyim hala inanamıyorum herkes seviyor bağ kurmuş ama bende daha oluşmadı hep tetikteyim bu da elimde değil istemsizce oluyor sanırım biz kavuşana kadar böyle tedirgin olacağız hep. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah canım benimmAynen snn gibi hissedip dusunuyorum biliyo musunbiz 3 yil cabaladik 1 kez bile hamile kalamadim. Gecmis yazilarim var hala okur aglarim tüm brkleyenre dua ederim. eskiden hastaneye gider aglayarak cikar cesitli muzikleri sozleriyle olmayan bebegime soylerdim simdi ayni sarkilari dinlerken yine aglarim tabi mutluluktan olur. Hala daha inanamam hamileligime belki inabmazssiniz. Yani eskiden daha bebek dusunmuyoken kizim olsun şöyle yapayım boyle yapayim derdim ama simdi sağlığı yerinde olsun saglikla kucagima alayim evimize neşe getirsin guzel ömrü olsun daha ne isterim bu vesileyle Allah tüm bekleyenler saglikli sihatli nasip etsin
Şu mesajdan sonra deneyesim tuttu.Bizde de göbeğe tutmuyorlar. Hamile değilken de yapılıyor çünkü. Avucunu açıp içinde yapıyorduk galiba ama sana başkası yapıyordu sanırım. Kendi e yapmıyorduk.. ve ben onu kime yapsam doğru çıkıyor çok ilginçyani hurafedir illa ki ama.. insan acaba mı diyor Bana 1 erkek 1 kız cocuk çıkmıştı. Oğlum oldu. 2. cocuk yapmayız herhalde derken şimdi de 2. bekliyoruz. Kısmet bakalım Yani şöyle söyliyim bu doğum yapanlara da yapılıyor. Bir deneyin. Biz 3 kız kardeşiz anneme 3 kız çıkıyor. Kayinvalidemin 2 oğlu var, hatta bir de kaybı olmuş karnında, kızmış. 2 oğlan bir kız çıkıyor falan. Ablamlara falan da denedim.. hep tuttu ama cok saçma yaa Başkası dese inanmazdım valla
Şu mesajdan sonra deneyesim tuttu.Eve gidince bi deneyeyim akşam
Tabi canim baya tutan var ama iste %50Bizde de göbeğe tutmuyorlar. Hamile değilken de yapılıyor çünkü. Avucunu açıp içinde yapıyorduk galiba ama sana başkası yapıyordu sanırım. Kendimize yapmıyorduk.. ve ben onu kime yapsam doğru çıkıyor çok ilginçyani hurafedir illa ki ama.. insan acaba mı diyor Bana 1 erkek 1 kız cocuk çıkmıştı. Oğlum oldu. 2. cocuk yapmayız herhalde derken şimdi de 2. bekliyoruz. Kısmet bakalım Yani şöyle söyliyim bu doğum yapanlara da yapılıyor. Bir deneyin. Biz 3 kız kardeşiz anneme 3 kız çıkıyor. Kayinvalidemin 2 oğlu var, hatta bir de kaybı olmuş karnında, kızmış. 2 oğlan bir kız çıkıyor falan. Ablamlara falan da denedim.. hep tuttu ama cok saçma yaa Başkası dese inanmazdım valla Siz yine de inanmayın tabi Allah bilir.. sağlıkla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?