2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Türkiyede olsam bende takılmazdım sanırım ama benım cocugum burda neredeyse hiç akranı ile vakit gecirmiyor görmuyor bakıcısıyla oyun oynuyor kitap okuyor sürekli , genelde evde arada parka haftada 1 -2 parka götürüyoruz okadar . Çok dil duyuyor kafası karısır mı diye endise edıyorum o yuzden bende ama bu dönüşleri almam mutlu etti gerilik yok diye yorumladım sayenızde tesekkur ederim dönüşünüz için

Canım bide yolculuk için düzeni bozulur vb diye endişe etme bence siz cıkmanız gerekn saatte cıkın bence arada molalar verip yürütürsün suyunu verir beslenmesini yaparsın birde sevdiği müzikleri arabada müzik olarak acabilirsin ben sıfır ekran hala devam cok sukur ama muzik dinletiyorum özellikle arabada cok işe yarıyor sevıyor arabaları sayıyor araba yol izlemeye bayılıyor,erkek cocuklar özellikle yolculuk sevıyorlar bence ,yolda genelde uyuyorlar ama düzeni bozulur diye korkma bozulmuyor cunku yorulduğu için vardıgınızdada uyutmak istediğin saatte uyuyor benımki oyle oldu yani yolculuk cocukları bizlerde oldugu gibi yoruyor uyuyorlar bu düzenlerinide etkılemıyor bence , iyi keyifli yolcuklar

Anlıyorum seni. Benim etrafımda da akranı yok o yüzden oyun grubuna götürüyorum ama inan akranlarıyla iletişimleri bu dönemde yok gibi bişey oyuncak kavgası dışında iletişime girmiyorlar bile hiç aklın kalmasın tek avantajı bence duyusal etkinlikler yapmaları sen de onları evde hazırlayabilirsin zaten.

Gunaydin kizlar,benim kizin bir kac gundur salyasi cok akiyor,dudagi hafif yarali ondan midir nedendir acaba,basina gelen var mi dis degildir cunku son azilar kaldi,diger dislerini cikardi.Annelik ne zor her seyi takiyoruz.
Canım genel hali nasıl boğaz ağrısında da salya olabiliyor yutkunamadıkları için onun harici diş olabilir Ekin'in de bu ara salya ve huysuzluk var sanırım son azı dişler gelecek bizim de onlar da çıksın da kapatalım artık şu defteri

Cnm şu mommy yi kullandim ben hicbi ise yaramadigi gibi her vermemde kusmustu o yuzden bisi kaybetmedin yani rahat olabilirsin:)

Canım teşekkür ederim kaydettim , bi ara kötüydü sanki süt miktarı düzene oturunca gaz da azaldı şu son zamanlar tekrar iyiyiz gibi şükür

Cnm şu mommy yi kullandim ben hicbi ise yaramadigi gibi her vermemde kusmustu o yuzden bisi kaybetmedin yani rahat olabilirsin:)
Ya iyi bari bana da hep mucize gibi bahsetmişlerdi ama kustuysa işe yaramaz tabi belki dokunmasa faydasını görürdünüz.

Kızlar bir soru size , arabayla 6.5saat yolculuk mu (molalarla 8.5saati bulur ve virajlı yollar) yoksa aktarmalı uçuş mu daha az eziyet olur bebekle bir türlü planlayamadım şu seyahati.

Ya sağol cnm yollar çok virajlı ondan rahat edemezse midesi bulanırsa huzursuzlanırsa diye endişeleniyorum aslında , bizde de sıfır ekran devam, çaresiz kaldığım noktaya kdr öyle devam edeceğim. Doğru yorulunca bayılır gidince de umarım yadırgamaz yerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…