2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benimkisi dişle alakalı sanırım kısa sürdü gece uyku problemimiz dişlerden ya da hastalıktan oluyor genelde çok şükür tekrar düzene girdi

18-24 ay ebeveynli oyun gruplari var aslinda ama belki sizin orda olmayabilir kindyroo var orayi arastirmistim 3 aylik kayit dönemi var ben surekli sehirlerarasi gezdigim icin goturemedim bi bakin isterseniz egzersizleri falan baya bol
Görüşmeye gittim burada var çok uzak değil arabayla 7/8 dakikan ama oradaki kadın 18/24 ay arası ebeveynsiz oluyor dedi. 6/12 ebeveyn ile oluyor dedi. Benimkisi yürümediği için olumsuz baktım. Çünkü orada çocuklar koşturuyor bu ayak altında kalıyor.

Öyle yapıyorum şimdi uzakta olsa ebeveynli oyun gruplarına araştırtırıyorum. İnan ki yürümediği için oturduğu yerde kalıyor çocuklar koşturunca biraz yürüse çok şey yapacağız ama bekliyoruz sabırslzıkla o günleri

Kuzu biz gece 3-4 gibi çıkıyoruz ve sık tatil gezi planımız oluyor hep bu şekilde. Yoksa gündüz yol işkenceye dönüyor

Sen kendin vakit geçirmiyor musun? En çok ihtiyaci bana kalırsa sensin şuanda...

Bu durumu konuşsan da senin kızı abla ile içeri alsalar... gerekirse saatlik ordan bı çalışanla anlaş bence.... akranları ona iyi model olur

Sen kendin vakit geçirmiyor musun? En çok ihtiyaci bana kalırsa sensin şuanda...
Tabiki , bakıcının oldugu saatlerde kpss calısıyorum bakıcı 5 saat gelıyor okadar, mesela bakıcı ablası bu hafta full izinli full beraberiz gece bu saate kadar uyanık olmamın sebebide ders calısmak bakıcı gelemediğinde gece ilbey uyurken calısıyorum mecburen, kpss yide onun için calısıyorum motivasyonum cocugum yani , bakıcı desteğini çift dilli olsun diye sosyallessin diye ben ve babasından baska biriyle vakit gecirsin diye alıyoruz gelecegi için aslında , cunku burda akraba yok cok az türk var güvenilecek insan mekan az ,az kaldı inşallah 1 bucuk seneye türkiyedeyiz anne olduktan sonra cocuk hayatın oluyor cok değişiyor diyorlardı inanmıyordum oyle oluyor gercekten her adımda onları dusunuyor insan sağlıkla büyüsünler mutlu sağlık dolu yılları olsun bebeklerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…