2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende kestirmiyorum kızlar kıvır kıvır hosuma gidiyor cok kestir diyen oluyor ama kıyamıyorum

Eklentiler

• IMG_8468.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_8462.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 58
Fayda etmesine çok sevindim canım zaten alerji de bağırsak emilimi ile alakalı diye biliyorum demek ki bu bakteriler iyi geldi. Bağırsak çok acayip bir organ cidden bağırsak sağlığı iyiyse geri kalan her şey iyi oluyor ben de Ekin'e neredeyse doğduğundan beri probiyotik kullanıyorum, gerek mi var sürekli mi gibi sorularla karşılaşsam da bence d vit kadar önemli bir takviye ve bağırsak sağlığını kurarken ilk 3 yıl çok önemli
Bize bir tek biogai damla (probiyotik) fayda etmişti gazı bitirmiyor ama gaz sancısını kesiyor canım

Bence siz okulu ya da öğretmeni değiştirin...nedir bu pess
Cogu kres ayni mantikta,yoksa biz de degismeyi dusunduk,montesori tarzi kres istedik yakinlarda yoktu.Bakalim ogretmeniyle konustuk o gunden sonra odev gelmedi.

Kesinlikle kreslerde odev olmamali,performans gerektiren etkinlikler bile sinirli olmali.

Şifa olmuş ne güzel. Bulabilir miyim bir denerim. Alerjik durumu yok ama kaka sayısı fazla geliyordu bana. O nedenle kullanmaya başladım. Enterogerminadan fayda gördüm bu anlamda ama kullanım zamanı konusunda şüpheye düştüm.

Kizlar kombi calismiyor kombiciyi aradik gelemedi bi turlu 2 gecedir baya soguk bebekte ustunu aciyor sabah baktim eller ayaklar buz gece sogukta kalmak hasta edermi? Bide usume belirtisi galiba gece tortop uyumak degilmi? Misafirlikte olmasam ufo alip gelecem:)

2.5 tog tulum al acilen hasta olur tabi üşürse

Kızlar yaparken aklıma geldi hasta olan veya iştahı kapanan bebeler için aklınızda olsun bu tarif hayat kurtarıyor, ben ne zaman yemek yemese 5dkda bunu hazırlıyorum içinde protein karb vit. lif herşey var ve illa ki yiyor, yulafı sıcak suda bekletiyorum yumuşayınca süzüyorum pişiredebilirsiniz ben üşeniyorum, içine yarıma yakın avokado eziyorum lor peynir ekliyorum, benim dolapta hazırda hastalanmayan çocuk hesabının atom tarifi hep dolapta duruyor ondan iki kaşık ekliyorum o yoksa ceviz badem rendelenmiş ekleyin, tatlandırsın diye evde ne meyve varsa genelde yarım elma rendeliyorum çok az da bal koyabilirsiniz bulamaç gibi oluyor kaşık kaşık yiyor. Uzun gibi ama hazırlaması 5dk.

Ben de o sayfayı takip ediyorum. Söylediklerini uygulamaya çalışıyorum. Atom hazır bulunuyor dolabımda, sabah kahvaltıda veriyorum
Yemediği zaman ya söylediğin şekilde bir tarife ya da tarhanaya başvuruyorum.

Atomu ben de yiyorum ya acıkınca yorulunca fln bir kaşık atıyorum enerji veriyor

Canım odevden değil de güvensizlik oluşturdu tutumları bende o yüzden demiştim

Atom’u ben yiyorum yaa akşam yemekten sonra herkese 1 kaşık vermeye çalışıyorum.

Kızlar nasılsınız? 20 aylık olduk biz artık

Bugün park yatağını kaldırıp ikea karyola kuracaktık yatağın yanına ama yetişmedi. Görüntü çirkin olacak biraz ama malum 3 çocuklu oda problemleri artık bebeklik pek çok eşyasının değişmeye başlaması ne şaşırtıcı, değişim inanılmaz

Geçen hafta köpekdişlerinin sonuncusu epey sancılı bir şekilde çıktı. Gecelerimiz pek fenaydı. Biz emziğe 10 gün ara verip geri döndük maalesef. 10 gün boyunca her gece memi diye ağladı, ben neyse de artık eşim dayanamadı. Ben de yoğunum biraz, geceleri dinlenmek istiyorum. Akşam gözünün içine bakıyoruz resmen artık uyusa da biz de dinlensek diye

Atom’u ben yiyorum yaa akşam yemekten sonra herkese 1 kaşık vermeye çalışıyorum.
Ben kilo almaya çalışıyorum kendim için de yaptım ama istikrarlı yiyemedim
Yatak bizde de çok sorun. Park yatağa mecburuz çünkü iki yatak odamız var. Diğerine oda kurmak istedim ama orda annem kalıyor. Hafta içi üç gün annem bakıyor oğluma. Böyle bir yıl daha idare etmek zorundayım
Bizim dişler geç çıkıyor, on bir dişi var henüz

Aa biz de bugün park yatağı kaldırdık tesadüf dişi çıkarıp o süreci atlatmanıza sevindim bizim de çok sancılı geçmişti şükür bir süredir rahatız. Akşamki durumlar da aynı uyku saatini biraz ileri çekti dokuzda uyuyor sabah sekize kadar biz çok okeyiz ama uyuyana kadar çile biraz
Onun dışında emzigi kendi kendine bıraktı zorluk çıkarmadı sağolsun son gelişmeler bu şekilde bizde de on gün iyi dayanmış aslında umarım ikinci girişim daha kolay olur

İlk bebekte büyüsün, şu yaşa gelsin filan diye sabırsızlanıyorsun da, daha sonrakiler de yaa daha doyamadım ne çabuk büyüdü oluyor

Peki benim bebeklik eşyaları saklamak ile vermek arasında kalmam siz verdiniz mi saklıyor musunuz ne yaptınız?

10 canımıza okudu, bildiğin canımıza okudu. Sonra o baskın geldi

Ya böyle böyle ikinci üçüncü çocuklar yapılıyor değil mi ben şimdiden geçen seneki fotoğraflarına falan bakıp çok özlediğimi farkediyorum
Çok sevdiğim kıyafetleri veremedim valla onlar da yaklaşık 3 hurc falan kalanın bir kısmını en yakın arkadaşıma yolladım diğerlerini yardıma muhtaçlara yolladım evde de yer kalmadı ki yollamasam dolaplara sığmayacak eşyaları. Kitapları ve oyuncakları da ayrı ayrı kutuladım belki kardeşi olursa diye

Canım geçmiş olsun çıkmış çok şükür, Benim kızda emzik tutmadı kızlar boşa sormuşum versem mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…