- 24 Kasım 2021
- 5.063
- 6.295
- 31
Kızlar bebekleriniz hala uyanıyor mu gece birkaç kez
Bebekler için önerebileceğini içeriği temiz güneş kremi var mı?
Uyanmaz olur mu bi derdi yoksa 2-3 kez derdi varsa daha çokGeçen sene siveno almıştım bu sene de ondan alırım muhtemelen
Ne zaman uykumuzu alacağız acaba
En en az 4-5 uyanıyoruz abartmıyorum, beni al memeye koy diyor memede dalıyor, doğdu doğalı böyle, bir gece 2 kere kalktı mutluluktan ağlayacaktımNe uykuda ne de yemeden yana yüzüm güldü. Çok yıpratıcı bir durum...
Temiz içerikli güneş kremlerinin mühendisinoglu hesabında incelemeleri vardı kaydetmiştim. Badger aldım ben.Kızlar bebekleriniz hala uyanıyor mu gece birkaç kez
Bebekler için önerebileceğini içeriği temiz güneş kremi var mı?
Ay çok geçmiş olsun canım bence bi götür tahlil alsınlar mikrop olabilirKızlar yarım saat içinde dördüncü bezi taktım kıyafetinden çıkıyor o derece sulu ishal olmuş. Başka bir belirti yok şimdilik.
İshal ile başlayan bir hastalık var mı? Üşüttü diye düşünüyorum aslında. Neler yapabilirim?
Senin ikincinin cinsiyet belli oldu mu?Ay çok geçmiş olsun canım bence bi götür tahlil alsınlar mikrop olabilir
Ahahhh çok iyi yaYukarda arkadaşımız da yazmış; sağım, olan sütü belirlemek için yeterli değil. Benim de göğüsler yumuşacık oluyor ama seri şekilde yutkunuyor bazen. Bitince de bırakıyor, emziğimi tak der gibi ağzını açıyor uykuluysa
O zaman ne zaman oluyor tam olarak daha çok var mıSabah uyusun çok isterdim
Büyük kızım da böyle erken uyanırdı bebekken, şimdi bıraksan akşama kadar uyuma potansiyeline sahip. O zaman uyuyacağız gibi duruyor
Benim de aynı ek gıdaya da çok geç başladık biz bir de normalde uslu ama işte bunlar yıpratıcı gerçektenNe uykuda ne de yemeden yana yüzüm güldü. Çok yıpratıcı bir durum...
Bizde 4-5 kez kalkıyoruz doymuyorda ondan kalkıyor diye mama yapıp veriyorum gece ama yine uyanıyorEn en az 4-5 uyanıyoruz abartmıyorum, beni al memeye koy diyor memede dalıyor, doğdu doğalı böyle, bir gece 2 kere kalktı mutluluktan ağlayacaktımdaha bu sabah ne zaman uyuyacağım ben diyerek uyandım isyanla maalesef neyse bu günler de geçecek hatırlamayacağız bile karısının yanında anca deliksiz uyuyacak
İnceleyeyim bende teşekkürlerTemiz içerikli güneş kremlerinin mühendisinoglu hesabında incelemeleri vardı kaydetmiştim. Badger aldım ben.
Canım 12+6 da gittim doktor bacak arası boş gibi ama bi çıkıntıda görüyorum ufak, kıza yakınım ama kesin diyemiyorum dedi , bacak arasını gösterdi boştu ama çıkıntıda var gibi dedi emin olamadım , bi sonraki kontrol taa 18 haftadaSenin ikincinin cinsiyet belli oldu mu?
Yok canım ben hiç mama vermedim doymamak değil tamamen meme bağımlılığı emen çocuklar emzikte tutmuyorsa benim gördüğüm genelde böyle, hamile de olduğumdan annem falan sürekli kes artık memeden diyor bende bu kadar çok uyandığı için bazen acaba kessem mi diyorum çünkü tecrübeliler emmeyi kesince gece uykusu düzeldi diyor, sen de gece emmesini kesebilirsin aslında kesip çok rahatladı bi arkadaşım ama çok çok zor biliyorum sütte azalır belkiBizde 4-5 kez kalkıyoruz doymuyorda ondan kalkıyor diye mama yapıp veriyorum gece ama yine uyanıyor
Size yazdığımdan beri bir kez oldu daha olmadı canım biraz daha bekleyelim dedik. İftarımızı ettik en azından. Genel durumunda hiçbir şey yok. Patates, yoğurt, pirinç pilavı yedirdim. İnşallah gecemiz rahat geçerAy çok geçmiş olsun canım bence bi götür tahlil alsınlar mikrop olabilir
emzik almadı benim oğlum hiç evet emmeyi kesince uyanmaz oluyor gece diyorlar kıyamıyorum ben hele bugün yarım saate bir uyanıyor bir yerimi ağrıyor ne anlamadımYok canım ben hiç mama vermedim doymamak değil tamamen meme bağımlılığı emen çocuklar emzikte tutmuyorsa benim gördüğüm genelde böyle, hamile de olduğumdan annem falan sürekli kes artık memeden diyor bende bu kadar çok uyandığı için bazen acaba kessem mi diyorum çünkü tecrübeliler emmeyi kesince gece uykusu düzeldi diyor, sen de gece emmesini kesebilirsin aslında kesip çok rahatladı bi arkadaşım ama çok çok zor biliyorum sütte azalır belki
Emzirmeyi kestim 1 aydır gece gündüz uykular haram oldu. Uyku eğitimine başladım. Yani her bebek için geçerli değil ne yazık kiYok canım ben hiç mama vermedim doymamak değil tamamen meme bağımlılığı emen çocuklar emzikte tutmuyorsa benim gördüğüm genelde böyle, hamile de olduğumdan annem falan sürekli kes artık memeden diyor bende bu kadar çok uyandığı için bazen acaba kessem mi diyorum çünkü tecrübeliler emmeyi kesince gece uykusu düzeldi diyor, sen de gece emmesini kesebilirsin aslında kesip çok rahatladı bi arkadaşım ama çok çok zor biliyorum sütte azalır belki
Yakındır o zaman yürümesi. Benimki de öyleydi bir anda yürümeye başladı. Biraz araştırmıştım yerçekiminden korkuyormuş bebekler. Boyunca bir kovayı veya sandalyeyi iterek oynamasını sağlarsan kısa sürede çözüyorlar işi. Bizzat işe yaradıBebeği yürümeye başlayan var mı? 11 ay 20 günlüğüz, yürüteçle fır dönüyor evi, tutunup kalkıyor ve yine tutunarak geziyor tüm evi ama desteksiz olunca hemen oturuyor. Bazen desteksiz birkaç saniye ayakta duruyor ama adım atmıyor, yada biz yürütmek istediğimizde hemen oturuyor.
Canım diştir büyük ihtimalleemzik almadı benim oğlum hiç evet emmeyi kesince uyanmaz oluyor gece diyorlar kıyamıyorum ben hele bugün yarım saate bir uyanıyor bir yerimi ağrıyor ne anlamadım
Aa neden acaba adapte olamadı, demek ki buda olabiliyorEmzirmeyi kestim 1 aydır gece gündüz uykular haram oldu. Uyku eğitimine başladım. Yani her bebek için geçerli değil ne yazık ki
Bizde aynı böyleyiz henüz yürüme yok yaş çekimimiz var bayramda yürürse zor oluyormuş ondan sonra yürüsün inşallahBebeği yürümeye başlayan var mı? 11 ay 20 günlüğüz, yürüteçle fır dönüyor evi, tutunup kalkıyor ve yine tutunarak geziyor tüm evi ama desteksiz olunca hemen oturuyor. Bazen desteksiz birkaç saniye ayakta duruyor ama adım atmıyor, yada biz yürütmek istediğimizde hemen oturuyor.