2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar burnu açıyorum 15dkya yine tıkanıyor fena akıyor ama ateş halsizliği yok hafiften öksürüyor genzine de akıyor muhtemelen bu durumlarda bir ilaç kullanılıyor mu bilen var mı? Burnu açmaya devam mı edeceğim sadece acaba, doktor henüz geri dönmedi sordum ama.

Geniz akıntısı için doktor zaditen damla verdi bize uyurken çok öksürüyordu tikanircasina normalde hiç hastalık belirtisi yok başka

Canım gecmıs olsun genız akıntısına zadıten verıyorlar ama ben zadıtenın cok kusturdugunu soyleyınce bıze DELODAY vermıstı canım. Ve de ilerlemesın dıye yarım ölçek İbramum Zero.

zaditen şurup 1 çay kaşığı
iburamin zero 1 çay kaşığı (ateşi varsa calpol ver)

bu ikisi çok iyi geliyor

Acaba diş mi? Hem ishal hem ateş

Bizde daha bir tane bile diş yok ne olacak böyle bilemiyorum
Allah kolaylık versin, bununla geçer inşallah

kaç gün sürdü canım çıkması ? Ekin'in de şuan köpek dişi çıkıyor üstten dün gündüz hiç uyumadı gece de çok mızmızdı calpolle uyuyabildi

B beyzosh geçmiş olsun, şu an nasıl durumu? Bizim doktorumuz da numarasını verdi, aklımıza takılanı soruyoruz.

pcfl bebeğin nasıl iyice alışabildi mi bakıcıya?
Canım bugün daha iyiydi. Sanırım haftaya tamamen alışmış olur. Sadece sağdığım sütü içmiyor. Gidince ve gece tamamlıyoruz. Yeme konusunda hiç sorun olmuyor maşallah... Uykuda var uzun uyumuyor. Senin yeme durumu nasıl?

Sağolun kızlar iburamin zero verdim, zaditeni doktora sorayım bir iyi oldu bu bilgi.

Çok sevindim Evet gün geçtikçe kesinlikle daha da alışacak. Alıştıkça uykuları da düzene girecek. süt konusunu da dert etme sonuçta ek gıda alıyor.
Benim oğlan çok şükür yiyor canım, kahvaltıda biraz mırın kırın ediyor onun dışında iyiyiz

Geçmiş olsun, birkaç gündür bizim de durum böyle. İlaç vermedi doktor. Burnu temiz ve açık tutalım dedi. Tıkandığı an serum fizyolojik sonra çekiyorum rahatlıyor bir nebze

Özeldeki doktorlar sanki yenidoğan ve bebek takipçisi olmuşlar gibi. Hastalık durumlarında çok geriden geliyor gibiler benim için. Ben özele gitmeyi bıraktım, ama adamcağızın numarası hala bende. Geçen acil bir durumda bir şey sordum, cevapladı Allah razı olsun.

Benim gittiğim bir kadındoğumcu numarasını vermişti ama mesajlara dönmüyordu, çok sinir bozucuydu

İnşallah canım Öyle böyle geçiyor işte... Bizlerinki de doğal anne kaygısı

Canım temizlemene ve burun spreyi skmana rağmen burnu acilmiyorsa yüksek ihtimal alerjik sebeplidir. Malum polen aylarına geldik. Benim oglanda öyle oldu. Serumla temizliyorum , burun spreyi sıkıyorum max yarım saatte eski haline dönüyor. Doktor küçük bir alerji damlası yazdı (zaditen) onu kullanmaya başlayınca burnu hemen açıldı.

Saol cnm kızlar da onu önerdi, bu gece açık burnu inşallah atlatmışızdır yoksa yarın alacağım ben de zaditen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…