Dora aldı başını gidiyor. Felaket bir ozguven anlatamam. Biliyorsun erkenden yürümeye başlamıştı bizimki. Şimdi koltuk sandalye üstüne çıkıyor inanılmaz tehlikeli hareketler yapıyor. Son kontrolünde 12.600 grm , 83 cm di boyu. Konuşma belirgin değil bizim. İlk kelimesi aba zaten. Doğanın peşinde koşarken aba aba sayıklıyor. Birde mamma eklendi o kadar. parmağıyla göstermek yok bizdeEkin iyi bu arada çok şükür canım. 11 aylık olduğu gün yürümeye başladı şuan koşturuyor6 dişi çıktı şuan köpek dişi çıkmaya çalışıyor. 12 ay kontrolünü ve aşılarını saglik ocağında oldu 12 kg olmuş doğum kilosu 2.400 dü Onun dışında bazi kelimeleri söylüyor işte artik her şeyi parmağı ile gösterip istiyor çok sosyal bir çocuk oldu Dora ve Doğa nasıllar?
Çok teşekkür ederizNice mutlu seneleree çok güzel olmuşsunuz
Çok güzelsinizKızlar bizde şükür yaptık doğum gününü1 sene nasıl gecti bir Allah bir ben biliyorum sjjsjs hala sizinle burada bilgi alışverişi yapmak çok güzel
Çok güzelsiniiz nice mutlu yıllaraKızlar bizde şükür yaptık doğum gününü1 sene nasıl gecti bir Allah bir ben biliyorum sjjsjs hala sizinle burada bilgi alışverişi yapmak çok güzel
Çok teşekkür ederimÇok güzelsinizMart anneleri çok zevkli çıktı , pasta
İyi ki doğmuş alinKızlar biz de bugün kutladık ama alin hastaydı ve çok huysuzdu çok hoşlanmadıcanı sağolsun güzel bir anı kaldı
MaşallahKızlar biz de bugün kutladık ama alin hastaydı ve çok huysuzdu çok hoşlanmadıcanı sağolsun güzel bir anı kaldı
O kadar halsizdi ki. Annemler şehir dışından geldi diye yaptım sırf. Akşam da ateşi 39 a cıktı hastaneye gittikMaşallahBalonlara, pastaya tutmak istemedi mi?
Ah küçüğüm benim yaO kadar halsizdi ki. Annemler şehir dışından geldi diye yaptım sırf. Akşam da ateşi 39 a cıktı hastaneye gittik
Boğazında kızarıklık varmış üç gündür de atesli zaten ama bugün düşmeyince korktum. Ağlamaktan yorgun düştü resmenAh küçüğüm benim yaannelikte en zorlandığımız durum Nesi varmış peki?
Çok geçmiş olsun canımBoğazında kızarıklık varmış üç gündür de atesli zaten ama bugün düşmeyince korktum. Ağlamaktan yorgun düştü resmen
Nice mutlu yıllaraKızlar biz de bugün kutladık ama alin hastaydı ve çok huysuzdu çok hoşlanmadıcanı sağolsun güzel bir anı kaldı
İnsallah canım çok teşekkür ederimNice mutlu yıllaraBir an önce iyileşsin kuzucuk
Sevgili mart anneleri ben de şubat annesiyim. Bizim şubat anneleri hiç yazmıyır artık ben kendi kendime yazıp durruyorum deli gibi. Bebeklerinizle geçireceğiniz sağlıklı huzurlu mutlu bi hayat dilerim hepinize
Ben size bir şey danışmaya geldim. Bana kullanıp memnun olduğunuz otokoltuk önerisinde bulunur musunuz?
Hayırlı RamazanlarKızlar hepinize hayırlı Ramazanlar dilerimkuzucuklarla beraber oruç tutacak annelere Allah kolaylık versin
Hayırlı RamazanlarBakalım bugun ılj gun cocuklarla nasıl gececek zaten oruc tutarken ben cok zorlanıyorum haksızlık cok oluyor Allah yardım eder inşallah sahura da zor kalktım