2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Ben de ilk 9 ay water wipes kullandım, aynı sebeplerden değişikliğe gittim ve sleepy yenidoğan sarı paket aldım. Tam bir pişmanlık sakin almayın, bi kere mendilleri küçük avucumda toplanıyor. Popoya yapışıyor resmen kullanımı konforlu değil. Molfix fena değildi onu alabilirim bunların bitmesini bekliyorum.

Kizlar 1 yaş aşılari ateş yapiyor mu?

Bize yapmadı canım ama aşı yapıldığı gün bacaklarını oynatamadı desem yeridir halsizdi haliyle. Çok şükür 1 gün sürdü
çok zor ya 3 aşı birden nasıl dayandı ben de yarin yaptiricam

Ben 3 aşı olduğunu bilmiyordum bi de, annemler gittikten sonra yaptırırdım yoksa. Onların yanında baya bir keyifsizdi

Sizin çok kolay geçer inşallah
Ben 3 aşı olduğu için bayagidir nasil olacak diye düşünüyorum sanmiyorum ama inşallah

Hiç ateş yapmadi hafif huysuzluk yaptı sadece gece uykuya geçerken kızım yattığı için ağladı onun dışında kucağıma alınca hemen sustu çok endişe etmeyin bebisler bizden daha dayanıklı benim daha çok ağlayasım gelmişti

Teşekkürler bilgiler için Ben de mühendis hesabından öğrendim potasyum sorbatı, yenilebilir özellikte koruyucuymuş, ıslak mendil pişik kremi güneş kremi hepsinin içeriklerindeki abudik gubidik maddelerin isimlerini öğrendim

Baby turco doğadan kullanıyorum canım memnunum
Kızlar bebişin burnu akmaya başladı bu ara yine viral salgın başladı dedi doktor dikkat edin haberiniz olsun.
Bizim dün gece birden ateşimiz çıktı üstüne ishal de eklendi ılık duş calpol vs ne denediysek düşmedi ateşi hatta 38.3tü 39 oldu hal böyle olunca hemen hastaneye gittik ishal için toz verdi bir de çinko yazdı bol bol sıvı tüketsin dedi. Şimdi biraz daha iyi ateşi düştü sanırım yine salgın var çok bebiş vardı hastanede
Bizde hiçbir şey yapmadı canım

Kızlar bu arada içten içe sinir olduğum bir durumu paylaşmak istiyorum. Bugün Yağız Alinin ateşi çıkınca apar topar normalde de sürekli gittiğimiz hastaneye gittik tabii doktorumuz da orda diye. Acilden girdik randevusuz olduğumuz için, acilde çocuk doktorumuz yok dediler. Yani koskoca hastanede nasıl olmaz o ayrı bir konu neyse. Kendi doktorumuzun sekreterine söyledik o da şuan öğle tatilinde 20 dk sonra başlayacak mesaiye, randevulu 3 hastası bekliyor şuan sonra boşluk bulursa alabilir ama o zamana kadar başka randevulu hasta gelirse yine önce onları alır dedi. Yani nerdeyse 1-1,5 saate tekabül ediyor bu süreç. Çocuğun 39.0 ateşi var huzursuzlanıyor zaten nasıl bekleyelim yani. Kalktık devletin aciline gittik hemen, sarı alana aldılar kalabalıktı ama sıra beklemedik şansımıza. Velhasıl bizde kendi doktorumuzun numarası bile yok acil bir durumda ulaşmamız için bu zamana kadar lazım olmadı çok şükür ama dün daha iyi anladım olması gerektiğini en azından öncesinde konuşma şansım olsa gelin derdi belki ama vermiyor numara. Benim kadın doğumcum da aynı hastanede o da vermemişti telefonunu. Yeğenimin doktoru da aynı hastanenin farklı ildeki bir şubesinde. Ablam ne zaman bir sıkıntı olsa rahatça ulaşabiliyor çok ilgili hemen ses kaydı ile sorularına cevap veriyor. Bilmiyorum bi bizimki mi böyle anlamadım. Özel takipli arkadaşlarım sizde de durum böyle mi?

Canım cok geçmiş olsun ben bu konuya çok önem veriyorum direkt telefon numarası istemiştim. Yani kafasını bi yere vursa bile mesaj atar sorarım ve döner. Çok önemli bir konu bence

Hayır bizim doktorumuz numarasını ilk görüşmede verdi benim kızımda çok ateslendi doktoru aradım hemen getirin acilden giriş yapın dedi hatta sigortadan muayene hakkımız bitmişti ayakta yatarak tedavi girdi ve tahlilleri falan sigortadan yaptırdık ne zaman yazsam hemen cevap veriyor tatildeyken bile

Çok geçmiş olsun, bnm için numara çok önemli daha bugün whatsappdan sordum izotonik mi hipertonik mi hangi serumdan ne kadar vereyim çocuğa diye hemen geri dönüş yaptı.

Bir çocuk doktoru ulaşılabilir değilse çocuk doktoru olmamali ayni sekilde kadın doğum doktorlari da. Göz doktoru, estetisyen falan olsunlar bence.

Canım cok geçmiş olsun ben bu konuya çok önem veriyorum direkt telefon numarası istemiştim. Yani kafasını bi yere vursa bile mesaj atar sorarım ve döner. Çok önemli bir konu bence

Çok geçmiş olsun, bnm için numara çok önemli daha bugün whatsappdan sordum izotonik mi hipertonik mi hangi serumdan ne kadar vereyim çocuğa diye hemen geri dönüş yaptı.

Bir çocuk doktoru ulaşılabilir değilse çocuk doktoru olmamali ayni sekilde kadın doğum doktorlari da. Göz doktoru, estetisyen falan olsunlar bence.
Ne güzel kızlar ben de normali bu herhalde diye düşünüyordum piyango bana vurmuş anlaşılan Bu arada bu iki doktoru da araştırarak yorumlarını değerlendirmelerini okuyarak tercih etmiştim o yüzden daha da sinirliyim. Yeni bir doktor arayışına girmem gerekiyor demekki. Böyle seçimlerde hep şanssızım zaten nedense Anadolu yakasında olanlarınız varsa tavsiye alabilirim

Çok geçmiş olsun
Genelde özel hastanelerdeki doktorlar numarasını veriyor ilk defa vermeyen özel doktoru gördüm valla :/
Ben özel ve devlet karışık gittim. Özeldeki doktorumuz tel no verdi ve sıkıntılı durumlarda rahatça ulaşabiliyoruz. Kadın doğumcum da öyleydi zaten nosu olmasa nasıl olurdum bilmiyorum. Bu iki branşın da her an ulaşılabilir olması gerekli bence de.

B beyzosh geçmiş olsun, şu an nasıl durumu? Bizim doktorumuz da numarasını verdi, aklımıza takılanı soruyoruz.

pcfl bebeğin nasıl iyice alışabildi mi bakıcıya?

Kesinlikle bence de. Doktor seçimi çok önemli gerçekten aslına bakarsan bu hastanedeki bilinen en iyi kadın doğumcu ve en iyi çocuk doktoru. Ama bazen profesyonellik yetmiyor aileyle iletişim de çok önemli.
B beyzosh geçmiş olsun, şu an nasıl durumu? Bizim doktorumuz da numarasını verdi, aklımıza takılanı soruyoruz.

pcfl bebeğin nasıl iyice alışabildi mi bakıcıya?
Sağol canım çok şükür ateşi düştü ishal devam ediyor o da geçer bir an önce umarım. Demek ki normali buymuş bizim doktorlar sorunlu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…