5-6 gün sürdü tamamen patlaması canım ama bayadır kabarıp şişmişti yerikaç gün sürdü canım çıkması ? Ekin'in de şuan köpek dişi çıkıyor üstten dün gündüz hiç uyumadı gece de çok mızmızdı calpolle uyuyabildi
Ayy o daha betermiş ne anlamı kaldı numara vermeninÖzeldeki doktorlar sanki yenidoğan ve bebek takipçisi olmuşlar gibi. Hastalık durumlarında çok geriden geliyor gibiler benim için. Ben özele gitmeyi bıraktım, ama adamcağızın numarası hala bende. Geçen acil bir durumda bir şey sordum, cevapladı Allah razı olsun.
Benim gittiğim bir kadındoğumcu numarasını vermişti ama mesajlara dönmüyordu, çok sinir bozucuydu
Bende çocuğuma aldım gaviscon infant bulamazsanız bir daha ki kullanımlarınızda elimde 10 paket mevcut yardımcı olabilirim.Gaz sancisi olunca Ekin de ağlıyor çıkarınca susuyor Ekin de reflü var o yüzden sordum geğirme var mi diye. Gaviscon infant aldim o iyi geliyor istanbuldan bulabildik eczanelerde ve depolarda da bulunmuyor
Patlamış mısır gerçekten de dış cikaetmayi kolaylaştırıyor ama çocuğun yemesi lazım. Sert oldugu icin çiğneme hareketi dişin eti kolay kesmesine yardımcı oluyor. Ama bu aylarda patlamış mısır da verilmezDenemeye değerkoca karı işlerine düşeceğim yakında cidden
Çok sevindim alışmasına arkadaşım,sütü içmemesini dert etmemelisin benceCanım bugün daha iyiydi. Sanırım haftaya tamamen alışmış olur. Sadece sağdığım sütü içmiyor. Gidince ve gece tamamlıyoruz. Yeme konusunda hiç sorun olmuyor maşallah... Uykuda var uzun uyumuyor. Senin yeme durumu nasıl?
Kuzu anne hep der ki irmik diş çıkarır tabi bilemicem ne kadar bilimselDenemeye değerkoca karı işlerine düşeceğim yakında cidden
Ay yok canım ata tohumdan mısırımız var ama nasıl yiyecek onuPatlamış mısır gerçekten de dış cikaetmayi kolaylaştırıyor ama çocuğun yemesi lazım. Sert oldugu icin çiğneme hareketi dişin eti kolay kesmesine yardımcı oluyor. Ama bu aylarda patlamış mısır da verilmez
Bu saatten sonra kısa sürede yediği bir şeyin işe yarayacağını düşünmüyorum canım.Kuzu anne hep der ki irmik diş çıkarır tabi bilemicem ne kadar bilimsel
bende de 6 paket varBende çocuğuma aldım gaviscon infant bulamazsanız bir daha ki kullanımlarınızda elimde 10 paket mevcut yardımcı olabilirim.
doğru canım, içeriğindeki mineral ve vitaminlerden kaynaklı kalsiyum falan oranı da yüksek hatta kemik gelişimi için de çok faydalı bir besin. bi doktorun paylaşımında görmüştüm ben de kolay diş çıkarsın istiyorsanız irmik verin beslenmesinde diyorduKuzu anne hep der ki irmik diş çıkarır tabi bilemicem ne kadar bilimsel
Patlamış mısırı bennkucuk parçalar halinde elimde kopartıp veriyorum. Patlamış kısmını sadece. Mısır tane kısmı çok sert zaten.Ay yok canım ata tohumdan mısırımız var ama nasıl yiyecek onu
Bu saatten sonra kısa sürede yediği bir şeyin işe yarayacağını düşünmüyorum canım.
İrmik, un, makarna ve türevleri çok nadir verdim. Zaten uzun bir iştahsızlık döneminden çıktı onda da karnını irmikle doyurmayayım
Bence annelerin, anneannelerin söyledikleri oldukça bilimselAksi iddia edilemez
Bazı doktorlar da irmigi önermiyor o neden acaba? Ben de bol bol veriyorum aline faydası olduğunu da düşünüyorumbende de 6 paket var
doğru canım, içeriğindeki mineral ve vitaminlerden kaynaklı kalsiyum falan oranı da yüksek hatta kemik gelişimi için de çok faydalı bir besin. bi doktorun paylaşımında görmüştüm ben de kolay diş çıkarsın istiyorsanız irmik verin beslenmesinde diyordu
Günlük üç öğününü anca yiyor, araya nadiren meyve sıkıştırıyor ya da bir öğünü doyurucu ve besin değeri yüksek şekilde meyvelerden yapıyorum. Mısırı ne ara veririm bilemiyorum aynı şey irmik için de geçerli. İştahlı bebek anneleri çok şanslıPatlamış mısırı bennkucuk parçalar halinde elimde kopartıp veriyorum. Patlamış kısmını sadece. Mısır tane kısmı çok sert zaten.
Canim henüz gidemedik 13. Ayda götürcem özele hem kan hem menenjit aşısını olacak. Bizim 18. Ayda menenjit aşısı yok programimiz su sekildeydi.minseo Ekintos nasıl? Bu arada bu hafta 12. Ay kontrolüne vardi. 18. Ay menenjit aşısı 15. Aya çekmiş sağlık bakanlığı bilgin var mi ?
Çok doyurucu ya canım başka besinlerden de gerekli takviyeleri alabilsinler diye sürekli vermeyin diyorlar muhallebi tarzıBazı doktorlar da irmigi önermiyor o neden acaba? Ben de bol bol veriyorum aline faydası olduğunu da düşünüyorum
Ekin iyi bu arada çok şükür canım. 11 aylık olduğu gün yürümeye başladı şuan koşturuyorminseo Ekintos nasil?
Kuzum bu ikisini birlikte kullanırken dozunu nasıl verdin, iburamini günde 3 kere 3ml veriyorum zaditeni kaç kere vereyim? Bu arada doktor zaditen alerji için iburamin yeterli dedi ama yok yani geçmiyor tıkanıklığı, bıktım çocuğu ağlatarak serum verip aspire etmekten zaditeni de deneyeceğim belki alerjiktir ateş yok halsizlik yok çünkü.zaditen şurup 1 çay kaşığı
iburamin zero 1 çay kaşığı (ateşi varsa calpol ver)
bu ikisi çok iyi geliyor
Zaditenin damla ve şurup formu varmış hangisini almalı acaba?zaditen şurup 1 çay kaşığı
iburamin zero 1 çay kaşığı (ateşi varsa calpol ver)
bu ikisi çok iyi geliyor
Evet canım, artık uzun da uyuyorÇok sevindim alışmasına arkadaşım,sütü içmemesini dert etmemelisin bencebu saatten sonra çocuklarda emmek alışkanlık oluyor ihtiyaçtan değil.. kısa süreli annelik tecrübeme dayanarak ek gıda sorunsuz alıyorsa maşallah yeter artar bile
18 ay yazmışım hani 2. Ayda rapel dozu olan. Kafa kalmadı. Bizim düzenCanim henüz gidemedik 13. Ayda götürcem özele hem kan hem menenjit aşısını olacak. Bizim 18. Ayda menenjit aşısı yok programimiz su sekildeydi.
8.ay nimenrix
10.ay bexero
13. Ay nimenrix+bexero
1 yil sonra bexero
18. Ayda oral polio, hepatit A, ve 5li karma 4. Doz varmış. 5 li karmayi mi diyorsun onda da menenjit var ya?
Çok doyurucu ya canım başka besinlerden de gerekli takviyeleri alabilsinler diye sürekli vermeyin diyorlar muhallebi tarzı
Nice mutlu seneleree çok güzel olmuşsunuzKızlar bizde şükür yaptık doğum gününü1 sene nasıl gecti bir Allah bir ben biliyorum sjjsjs hala sizinle burada bilgi alışverişi yapmak çok güzel