Kutlu olsunnnn
Geçmiş olsunBen de böyle konsept yapacağım bebis hasta oldu sansa
Çarşamba günü doğum günü ama erteleyeceğimGeçmiş olsunaslında havalar güzel ben tshirtle duruyordum belki etkilemez daha kaç gün var o zamana kadar iyileşir belki olmazsa da şart değil evde de güzel oluyor
Teşekkür ederizKutlu, mutlu olsunSağlıkla nice yaşlar görsün Kuzey
Ne güzel bir anı bu bayıldım
Çok tatlı olmuşSelam kızlar.
Bizde cumartesi doğum gününü kutladık. Aile arasında yaptık ama hem benim hem eşimin ailesi kalabalık olunca biraz kalabalık bir aile arası oldu
Güzel geçti ama çok yorucuydu. İnsanlar nasıl her sene coşkuyla kutluyor anlamıyorum bende o enerji kalmamışBazen keşke daha erken anne olsaydım diyorum Diğer doğum günlerini çekirdek aile arasında yapacağım. Kendini anladığında falan arkadaşlarıyla kutlarız artık
Eki Görüntüle 3396758
Güzel yaşları olsun minik kuzununSelam kızlar.
Bizde cumartesi doğum gününü kutladık. Aile arasında yaptık ama hem benim hem eşimin ailesi kalabalık olunca biraz kalabalık bir aile arası oldu
Güzel geçti ama çok yorucuydu. İnsanlar nasıl her sene coşkuyla kutluyor anlamıyorum bende o enerji kalmamışBazen keşke daha erken anne olsaydım diyorum Diğer doğum günlerini çekirdek aile arasında yapacağım. Kendini anladığında falan arkadaşlarıyla kutlarız artık
Eki Görüntüle 3396758
Evet ya çok içime sindi. Evde yapicam diye bir sürü balon almistim hepsini cocuklara dagiticam artik parktaNe güzel bir anı bu bayıldımnice yaşlara
Babyturco, baby me yenidoğan, sleepy yeni doğan (mavi beyaz paketli olan) hangisi indirimdeyse alıyorum ben hepsi temiz içerikliKızlar içeriğini araştırıp kullandığınız temiz ıslak mendil var mı? Ben water wipes kullanıyordum doğduğundan beri ama çok pahalı artık ve pek bulunmuyor içeriği %99.9 saf su idi içim çok rahattı ama alternatif bulmalıyım.
Baby me de iyi içerikliymiş bitince alayımBabyturco, baby me yenidoğan, sleepy yeni doğan (mavi beyaz paketli olan) hangisi indirimdeyse alıyorum ben hepsi temiz içerikli