2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Herkese merhabalarrrr

Uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara bakıyorum kim ne yapıyor diye birinci yaş yaklaştı bizde de, bu vesileyle tüm kuzuların doğum gününü kutluyorum,sağlıklı yaşları olsun ara ara hortlayıp yazmak bana çok iyi geliyor umarım herkes iyidir ve umutludur, herkese iyi geceler

Ben de böyle konsept yapacağım bebis hasta oldu sansa
Geçmiş olsun aslında havalar güzel ben tshirtle duruyordum belki etkilemez daha kaç gün var o zamana kadar iyileşir belki olmazsa da şart değil evde de güzel oluyor

Selam kızlar.
Bizde cumartesi doğum gününü kutladık. Aile arasında yaptık ama hem benim hem eşimin ailesi kalabalık olunca biraz kalabalık bir aile arası oldu
Güzel geçti ama çok yorucuydu. İnsanlar nasıl her sene coşkuyla kutluyor anlamıyorum bende o enerji kalmamış Bazen keşke daha erken anne olsaydım diyorum Diğer doğum günlerini çekirdek aile arasında yapacağım. Kendini anladığında falan arkadaşlarıyla kutlarız artık

Çok tatlı olmuş nice yaşlara

Güzel yaşları olsun minik kuzunun

Kızlar içeriğini araştırıp kullandığınız temiz ıslak mendil var mı? Ben water wipes kullanıyordum doğduğundan beri ama çok pahalı artık ve pek bulunmuyor içeriği %99.9 saf su idi içim çok rahattı ama alternatif bulmalıyım.

Size yazdıktan sonra Mühendisin oğlu hesabındaki incelemelere baktım pampers aqua pure ve babyturconun doğadan serisi temiz görünüyor arayışta olan varsa.

Babyturco, baby me yenidoğan, sleepy yeni doğan (mavi beyaz paketli olan) hangisi indirimdeyse alıyorum ben hepsi temiz içerikli

Deisa İçeriklerinde su/saf su, herhangi bir yağ yada bitki ekstraktı ve koruyucu olarak potasyum sorbat olanlar içerik olarak en temiz ıslak mendiller oluyor. Marka farketmeksizin içeriği bu şekilde olanları alabilirsiniz.
Potasyum sorbat en masum koruyuculardan ve küf, mantar vs olmaması için konulması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…