Kızlar bu arada içten içe sinir olduğum bir durumu paylaşmak istiyorum. Bugün Yağız Alinin ateşi çıkınca apar topar normalde de sürekli gittiğimiz hastaneye gittik tabii doktorumuz da orda diye. Acilden girdik randevusuz olduğumuz için, acilde çocuk doktorumuz yok dediler. Yani koskoca hastanede nasıl olmaz o ayrı bir konu neyse. Kendi doktorumuzun sekreterine söyledik o da şuan öğle tatilinde 20 dk sonra başlayacak mesaiye, randevulu 3 hastası bekliyor şuan sonra boşluk bulursa alabilir ama o zamana kadar başka randevulu hasta gelirse yine önce onları alır dedi. Yani nerdeyse 1-1,5 saate tekabül ediyor bu süreç. Çocuğun 39.0 ateşi var huzursuzlanıyor zaten nasıl bekleyelim yani. Kalktık devletin aciline gittik hemen, sarı alana aldılar kalabalıktı ama sıra beklemedik şansımıza. Velhasıl bizde kendi doktorumuzun numarası bile yok acil bir durumda ulaşmamız için bu zamana kadar lazım olmadı çok şükür ama dün daha iyi anladım olması gerektiğini en azından öncesinde konuşma şansım olsa gelin derdi belki ama vermiyor numara. Benim kadın doğumcum da aynı hastanede o da vermemişti telefonunu. Yeğenimin doktoru da aynı hastanenin farklı ildeki bir şubesinde. Ablam ne zaman bir sıkıntı olsa rahatça ulaşabiliyor çok ilgili hemen ses kaydı ile sorularına cevap veriyor. Bilmiyorum bi bizimki mi böyle anlamadım. Özel takipli arkadaşlarım sizde de durum böyle mi?