2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gece uyaniyor birkac kere emmeye bıraktırabilen varsa bana da söylesin emzik zaten hiç vermedim allahtan bir de onu biraktirmayla ugrasamazdim

İçiyor canim 180 cc akşam 9 da içiyor, gece 1.30 gibi 120 cc sabah 4.30-5.30 civari bi 120 cc daha içiyor 8.30-9.00 civari da uyanıyor
Ya çok güzel içiyormuş aslında açlıktan uyandığını sanmıyorum sanki alışkanlık yapmış gibi, akşam 180cc içip yatıyorsa 1.30da içmesi çok erken gibi, o uyandığında bir şekilde pışpışlayıp uyutsan ve gece 3 civarı 150 cc denesen acaba işe yarar mı? Böyle böyle alışır belki.

Kuzum babasıyla birlikte ortamıza alıyoruz üçümüzün kafası bir yastıkta, yoksa bizimki de durmaz, dokun hisset kitaplarını da sadece uyku öncesi açıyoruz o yüzden ilgisini çekiyor duruyor ama biberon aldığı için de duruyor tabi almasa daha kıpırdak olurdu seninki gibi. Okyanusa dpkun ormana dokun çiftliğe dokun serisini deneyebilirsin belki işe yarar. Cnm bi yerden bir yere bir adım atarak geçiyor tek elinden tutup da yürütüyorum o zmn da rahat yürüyor ama zorlamıyor kendini çok temkinli bir çocuk, bence yakın yürümesi ama canı isterse yürüyecek.

Gece uyaniyor birkac kere emmeye bıraktırabilen varsa bana da söylesin emzik zaten hiç vermedim allahtan bir de onu biraktirmayla ugrasamazdim
Benım kı bıraktı 1 aydır gece beslenmesı ıstemıyor. Emzıgı de 6 aylıkken kendı bıraktı. Kendı kendıne bırakıyor her seyı

Benım kı bıraktı 1 aydır gece beslenmesı ıstemıyor. Emzıgı de 6 aylıkken kendı bıraktı. Kendı kendıne bırakıyor her seyı
Keske benim ki de biraksa bu aralar sürekli uyaniyor. Aç oldugunu düşünmüyorum yanima yatirinca o kadar uyanmiyor. Beni mi istiyor kabus mu görüyor anlamadim ki. Alttan da 3. dişi çıkmış sebebi o mu kafayi yicem artik. Ama ac degil ondan eminim acaba bizimkisi de birden birakir mi her seyi

Canım bence aclıktan uyanmıyorlar artık buyuduler ya rahatsızlıkları oluyordu, ya dıs, bazen bır gaza bıle uyanıyorlar. Benım zaten 2 defa falan kalkardı bazen hıc kalmazdu ben kucaklar emzırırdım sımdı buyudu demek kaldırıp emzırsem uykusu da acılıyordu bıraktım ben de hem gelısımını de hıc etkılemıyor gunduz sıkı beslemek onemlı. Gece uykusus da gece beslenmesınden daha onemlı ama ıste her bebek bırakmıyor kolay kolay

evet canım ama mesela az verdim bi kere 60 cc yaptım tepindi devamını istedi o yüzden acıkıyor mu diye şüphelerim var reflüden dolayı da tıka basa tok yatıramıyorum uyumadan 2 saat önce katı beslenmeyi kesiyorum ay bilmiyorum iki ucu b*klu değnek hesabı ama bıraktırasım var ilk önce 1,30 öğününü kaldırıcam
Cnm Ekin kuşum iyi ki doğdun iyi ki annenle de tanıştık sayende bize çok yardımcı oldu bir çok konuda Ekin’e borçluyuz bunu Nice mutlu yıllarınız olsun
Teyzesi çok teşekkür ederizzzz
Hadi artık itiraf et hangi meleksin, adın ne

Ben de yatağına koyuyorum uyusun diye ama benim sesimi duyunca ya da görünce mızmızlanıyor. Resmen yokmuş gibi davranıyorum odada öyle uyuyor yoksa uyumuyor kolay kolay. Uykusu güzel ama uykuya dalması zor

Kızlar doğum gününde hediyelik yaptırdınız mı ya da yaptıracak mısınız? Of milletin bebelerini dolabıma magnet diye asmadım hiç şimdi o bataklığa mı düştüm bir yaş cekiminden bir foto secip açacak falan mı yaptırsam

Ben de yatağına koyuyorum uyusun diye ama benim sesimi duyunca ya da görünce mızmızlanıyor. Resmen yokmuş gibi davranıyorum odada öyle uyuyor yoksa uyumuyor kolay kolay. Uykusu güzel ama uykuya dalması zor
Gene uyuyormuş ama ben odadan çıktım nasıl bağırıyor. Mümkün değil yani...

Kızlar oğlum dadı ile bir haftayı geçirdi. Çok yetenekli ve beğendim ben kızı. Gelin görün ki oğlum reddetti. Bir defa kucağına alamadı bir haftada. Hatta kızı konuşturmadı. Konıştukça susturdu. Nasıl alışacak bilmiyorum, durum inanılır gibi değil!

Oğlumun her hafta sonu gördüğü anneme alışması iki hafta sürdü.

Oğlumun her hafta sonu gördüğü anneme alışması iki hafta sürdü.
Doğrudur canım... Güvenli bağlanma da böyle olabiliyor ama konuşmasına izin falan vermemesi aşırı sert geldi ya... Kızım 3 hafta da alışmıştı ama bu kadar sert değildi tepkisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…