12-18 aldım canım ayak kısmı katlanıyor iç kısmını gri penye yapmışlar tam olduBunu kaç beden aldın canım? Ben de kot salopet almak istiyorum hem benim ve eşimin de kıyafet uydurması kolay olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12-18 aldım canım ayak kısmı katlanıyor iç kısmını gri penye yapmışlar tam olduBunu kaç beden aldın canım? Ben de kot salopet almak istiyorum hem benim ve eşimin de kıyafet uydurması kolay olur.
Bizde bağırma yok umarim alışkanliga dönüşmez sokakta falan yapsa aman allahimYaa bakalim Ekin hanim sevecek miya poşeti görünce bağırmaya başlıyor sıkıyorsa verme nasıl bir feryat. Bu ara bağırma huyu çok fazla arttı her şeye bağırıyor sanırım 1 yaş dönemi oluyormuş bu
Bir de yiyişi var sanarsin 3 gündür bir şey yememiş kıtlıktan çıkmış gibi. Annem ekmeği domatesin suyuna bandirip üzerine peynir sürüp veriyor nasıl sapirdatarak yiyor kendinden geçiyor resmen
Mutfakta su içerken bi bakıyorum bacağımın dibinde her yere peşimden geliyor artik bu duruma hiç alışamadımkuyrukspor
![]()
Evet 7 8 dis çıkabilir arkadaşımın oğlunda var 8 tane 1 yaşa doğru ayrılık kaygısı zirve yapıyormuş o yüzden gece sık sık anneyi kontrol etmek için kalkabiliyorlarmis emiyorsa meme için kalkıyor olabilirBenim oglan geceleri saat başı uyaniyor 2 ay olacak hâla sebebini çözemedim. Karni tok 6 dişi var ama sanki diğerleri de geliyor elimle kontrol ettim dişi hissediyorum . 1 yaşa girmeden çikar mi 7. 8. dişler? Agri kesici de verdim gece ama yok işe yaramadi. Agrisi mi yok niye oluyor çözemedim![]()
Ben de bakayım canım teşekkür ederim12-18 aldım canım ayak kısmı katlanıyor iç kısmını gri penye yapmışlar tam oldu
Ekin de mızır mızır sürekli bu hafta valla ben de anlamadım diş mi kaygi mi uyku mu uyuyorum dayak mi yiyorum belli değilBenim oglan geceleri saat başı uyaniyor 2 ay olacak hâla sebebini çözemedim. Karni tok 6 dişi var ama sanki diğerleri de geliyor elimle kontrol ettim dişi hissediyorum . 1 yaşa girmeden çikar mi 7. 8. dişler? Agri kesici de verdim gece ama yok işe yaramadi. Agrisi mi yok niye oluyor çözemedim![]()
Geçmiş olsun canımCanım ben dün doktordaydım Alya rahatsız ishal kusma vardı kaç gündür. Dün yine serum takviyesi verildi. Şimdi daha iyi çok şükür.
9 kg 75 cm kan değerleri de çok iyi çıktı. Ben kilosu az mı dedim hayır 1 yaşa göre normal kiloda sıkıntı etme annesi öğünlerini yiyorsa hele hiç sıkıntı etme çok sağlıklı bir bebek dedi. Yani niye 10 kg olmasını istiyorlar anlamadım.
Defne mama yemiyor artık yani muhallebi tarzı şeyler kahvaltıda masada ne varsa ona uzanmaya calısıyor zeytin canavarı ve salatalık. Kaşar ve beyaz peynir pek yemiyor akşamda nohut pilav yedi bizle önden çorba içtiBizde bağırma yok umarim alışkanliga dönüşmez sokakta falan yapsa aman allahimmamalarla pürelerle vakit kaybedemem bandir ekmegi suyuna ohh
yakinda kafaya da diker
![]()
Geçmiş olsun canım ama Defnenin 9 dişi varBenim oglan geceleri saat başı uyaniyor 2 ay olacak hâla sebebini çözemedim. Karni tok 6 dişi var ama sanki diğerleri de geliyor elimle kontrol ettim dişi hissediyorum . 1 yaşa girmeden çikar mi 7. 8. dişler? Agri kesici de verdim gece ama yok işe yaramadi. Agrisi mi yok niye oluyor çözemedim![]()
Bizimki çubuk kraker yiyor sadeceYiyebileceği şeylerde teşvik ediyorum canim mesela brokoli falan veriyorum eline dün elleriyle pirinç pilavı yedi mesela o tarz şeyleri zaten kendi hevesleniyor ama sulu yemekleri ben yediriyorum.bi de ekmek ve simit delisi ya. Ona gerberin atistirmaliklarindan aldim bir de hipp in bakalim sevecek mi
bu tarz önereceğiniz başka atistirmaliklar varsa deneriz ağzı boş dursun istemiyor bu ara hiç
![]()
Yaaa bu neeeeeeeeKızlar bizim evde şöyle bir şey dolaşıyor ne olduğunu bilen var mı![]()
Geçmiş olsum AlyayaCanım ben dün doktordaydım Alya rahatsız ishal kusma vardı kaç gündür. Dün yine serum takviyesi verildi. Şimdi daha iyi çok şükür.
9 kg 75 cm kan değerleri de çok iyi çıktı. Ben kilosu az mı dedim hayır 1 yaşa göre normal kiloda sıkıntı etme annesi öğünlerini yiyorsa hele hiç sıkıntı etme çok sağlıklı bir bebek dedi. Yani niye 10 kg olmasını istiyorlar anlamadım.
Cnm bizimki buna bayılıyor pirinçli olanıYiyebileceği şeylerde teşvik ediyorum canim mesela brokoli falan veriyorum eline dün elleriyle pirinç pilavı yedi mesela o tarz şeyleri zaten kendi hevesleniyor ama sulu yemekleri ben yediriyorum.bi de ekmek ve simit delisi ya. Ona gerberin atistirmaliklarindan aldim bir de hipp in bakalim sevecek mi
bu tarz önereceğiniz başka atistirmaliklar varsa deneriz ağzı boş dursun istemiyor bu ara hiç
![]()
Ben de hic muhallebi vermiyorum bugun kuru fasulye biftek pilav salata verdimDefne mama yemiyor artık yani muhallebi tarzı şeyler kahvaltıda masada ne varsa ona uzanmaya calısıyor zeytin canavarı ve salatalık. Kaşar ve beyaz peynir pek yemiyor akşamda nohut pilav yedi bizle önden çorba içti
Geçmiş olsun canım ama Defnenin 9 dişi var10-11 de yolda demişti galiba dr sadece çıkmayan yan kesicimi demişti o kalmış işte
Ekin de mızır mızır sürekli bu hafta valla ben de anlamadım diş mi kaygi mi uyku mu uyuyorum dayak mi yiyorum belli değil
Allhım ne yaşıyoruz yaEkin de mızır mızır sürekli bu hafta valla ben de anlamadım diş mi kaygi mi uyku mu uyuyorum dayak mi yiyorum belli değil
Maşallah bazı kızlara o zamanKızlar nazar boncuğu koyduğu inanamıyorum ama bazı kıslar 1 yaş fotileri çekildi![]()
Teşekkürleerr teyseeeMaşallah bazı kızlara o zaman![]()
Doğru düzgün uyuyamıyordu ki canım biz hep ayaktaydık desem yeridir hep kucagımda geziyorduk bana yapışıyorduBen de hic muhallebi vermiyorum bugun kuru fasulye biftek pilav salata verdimöğlen ispanak yemegi sabah avokado haslanmis yumurta muz ceviz badem aralarda da hep meyve
bizim yediklerimize de hep salça oluyor
Demek ki dişten dolayi defne de 7. 8. diş çıkarken saat basi uyaniyor muydu?
Yaa çok güzelKızlar nazar boncuğu koyduğu inanamıyorum ama bazı kıslar 1 yaş fotileri çekildi![]()