• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yaa bakalim Ekin hanim sevecek mi😂 ya poşeti görünce bağırmaya başlıyor sıkıyorsa verme nasıl bir feryat. Bu ara bağırma huyu çok fazla arttı her şeye bağırıyor sanırım 1 yaş dönemi oluyormuş bu 🙄 Bir de yiyişi var sanarsin 3 gündür bir şey yememiş kıtlıktan çıkmış gibi. Annem ekmeği domatesin suyuna bandirip üzerine peynir sürüp veriyor nasıl sapirdatarak yiyor kendinden geçiyor resmen 😂

Mutfakta su içerken bi bakıyorum bacağımın dibinde her yere peşimden geliyor artik bu duruma hiç alışamadım 😂 kuyrukspor 😂
Bizde bağırma yok umarim alışkanliga dönüşmez sokakta falan yapsa aman allahim 🙈🤣🤣 mamalarla pürelerle vakit kaybedemem bandir ekmegi suyuna ohh 🤣🤣 yakinda kafaya da diker 🤣

Benim oglan geceleri saat başı uyaniyor 2 ay olacak hâla sebebini çözemedim. Karni tok 6 dişi var ama sanki diğerleri de geliyor elimle kontrol ettim dişi hissediyorum . 1 yaşa girmeden çikar mi 7. 8. dişler? Agri kesici de verdim gece ama yok işe yaramadi. Agrisi mi yok niye oluyor çözemedim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Benim oglan geceleri saat başı uyaniyor 2 ay olacak hâla sebebini çözemedim. Karni tok 6 dişi var ama sanki diğerleri de geliyor elimle kontrol ettim dişi hissediyorum . 1 yaşa girmeden çikar mi 7. 8. dişler? Agri kesici de verdim gece ama yok işe yaramadi. Agrisi mi yok niye oluyor çözemedim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Evet 7 8 dis çıkabilir arkadaşımın oğlunda var 8 tane 1 yaşa doğru ayrılık kaygısı zirve yapıyormuş o yüzden gece sık sık anneyi kontrol etmek için kalkabiliyorlarmis emiyorsa meme için kalkıyor olabilir

Ekin de mızır mızır sürekli bu hafta valla ben de anlamadım diş mi kaygi mi uyku mu uyuyorum dayak mi yiyorum belli değil

Canım ben dün doktordaydım Alya rahatsız ishal kusma vardı kaç gündür. Dün yine serum takviyesi verildi. Şimdi daha iyi çok şükür.
9 kg 75 cm kan değerleri de çok iyi çıktı. Ben kilosu az mı dedim hayır 1 yaşa göre normal kiloda sıkıntı etme annesi öğünlerini yiyorsa hele hiç sıkıntı etme çok sağlıklı bir bebek dedi. Yani niye 10 kg olmasını istiyorlar anlamadım.
Geçmiş olsun canım💐 inşallah hemen atlatırsınız🤲🌸

Evet, erkek bebekleri biraz daha kilolu istiyorlar. Onuncu ayda 9.5 olsa iyi ama 9 da sorun değil demişti doktor. Saçlarımda kestane kalmadı vallahi 1 haftada yedircem diye uğraşmaktan beyazladı 🥲 ama tüm gün uğraşsam da en azından bi şeyler yemeye başladı 🤲🧿

Sizin doktorlar benim kızı görse diplomayı yırtarlar demek ki😀 yedi bucuk kilo ile zirvede kendisi😀 marrta gideceğiz bir daha bir yaş kontrolüne ama artık takmıyorum çünkü sıkıyorsa bir şeyler verme yemek yerken bağırış çağırış iştah yerinde ama hareketinden gram tutmuyor günde iki kez de kaka yaptığı için yediği çıkıyor😀

Bizde bağırma yok umarim alışkanliga dönüşmez sokakta falan yapsa aman allahim 🙈🤣🤣 mamalarla pürelerle vakit kaybedemem bandir ekmegi suyuna ohh 🤣🤣 yakinda kafaya da diker 🤣
Defne mama yemiyor artık yani muhallebi tarzı şeyler kahvaltıda masada ne varsa ona uzanmaya calısıyor zeytin canavarı ve salatalık. Kaşar ve beyaz peynir pek yemiyor akşamda nohut pilav yedi bizle önden çorba içti😀
Geçmiş olsun canım ama Defnenin 9 dişi var 😀 10-11 de yolda demişti galiba dr sadece çıkmayan yan kesicimi demişti o kalmış işte

Yiyebileceği şeylerde teşvik ediyorum canim mesela brokoli falan veriyorum eline dün elleriyle pirinç pilavı yedi mesela o tarz şeyleri zaten kendi hevesleniyor ama sulu yemekleri ben yediriyorum. 😅 bi de ekmek ve simit delisi ya. Ona gerberin atistirmaliklarindan aldim bir de hipp in bakalim sevecek mi 😂 bu tarz önereceğiniz başka atistirmaliklar varsa deneriz ağzı boş dursun istemiyor bu ara hiç 😅
Bizimki çubuk kraker yiyor sadece 😀 pirinç patlaklıyı sevmedi hiç yabanmersinli almıştım bir de züber toplarından yiyor arada canım
Kızlar bizim evde şöyle bir şey dolaşıyor ne olduğunu bilen var mı 😂😂😂
Yaaa bu neeeeeeee😍😍😍😍😍 maşallah 🧿 bende o günleri bekliyorum yani şöyle her bir gelişim basamağını iple çekiyorum diyelim dönerken emeklemesini, emeklerken yürümesini gibi😇
Canım ben dün doktordaydım Alya rahatsız ishal kusma vardı kaç gündür. Dün yine serum takviyesi verildi. Şimdi daha iyi çok şükür.
9 kg 75 cm kan değerleri de çok iyi çıktı. Ben kilosu az mı dedim hayır 1 yaşa göre normal kiloda sıkıntı etme annesi öğünlerini yiyorsa hele hiç sıkıntı etme çok sağlıklı bir bebek dedi. Yani niye 10 kg olmasını istiyorlar anlamadım.
Geçmiş olsum Alyaya🥹 maşallah değerleri iyiymiş şükür mikropsuz yer yok vallahi her şey ağızlarına gidiyor gelen seven oluyor geçmiştir bir yerden canım. Bende anlamadım ama o doktor o bebeğe göre demiştir diye düşünüyorum çünkü prematüre bir bebek 10 kg olamaz ya da bizimkiler gibi birtık üstü olan 2:30 3 kg arası doğan bir bebek de olamaz yani Çünkü iştah dersen iştah da var bizimki yemiyor değil ki her şeyi de yedirmeye çalışıyorum ama olmayınca olmuyor işte 🤷‍♀️

Yiyebileceği şeylerde teşvik ediyorum canim mesela brokoli falan veriyorum eline dün elleriyle pirinç pilavı yedi mesela o tarz şeyleri zaten kendi hevesleniyor ama sulu yemekleri ben yediriyorum. 😅 bi de ekmek ve simit delisi ya. Ona gerberin atistirmaliklarindan aldim bir de hipp in bakalim sevecek mi 😂 bu tarz önereceğiniz başka atistirmaliklar varsa deneriz ağzı boş dursun istemiyor bu ara hiç 😅
Cnm bizimki buna bayılıyor pirinçli olanı
8479E296-B262-41F6-846A-99D3DB4A9CFE.jpeg

Kızlar dışarıda bir mekanda doğumgünü kutlamayı düşünen var mı? Bana bir akıl verin lütfen; iki tarafın da ailesi gelecek şehirdışından ev çok kalabalık olacak dışarda mı evde mi yapsak diye çok arada kaldım, dışarıda yaparsak bir iki arkadaş da çağırabiliriz evde üstüste insan problemi de olmaz ama dezavantajı öğlen uykudan uyanacak gidicez oraya toplam 3 saat uyanık kalabiliyor, gidicez mekana yarım saat sürer hazırlandık gittik kutladık döndük derken orada sadece toplam 2 saat kalabileceğiz, dönmesek olmaz o kadar kalabalıkta seste orada uyuyamaz dönmek zorunda kalırız eve her türlü iki saat için giyin orayı süsle masraf yap yemekleri ayarladığıma değmez gibi. Evde olursa da o kadar kalabalık ve seste yan odada nasıl uyur onu da düşünüyorum ay çok karışık kafam ya ben ne istiyorum onu da bilmiyorum şu an.

Defne mama yemiyor artık yani muhallebi tarzı şeyler kahvaltıda masada ne varsa ona uzanmaya calısıyor zeytin canavarı ve salatalık. Kaşar ve beyaz peynir pek yemiyor akşamda nohut pilav yedi bizle önden çorba içti😀

Geçmiş olsun canım ama Defnenin 9 dişi var 😀 10-11 de yolda demişti galiba dr sadece çıkmayan yan kesicimi demişti o kalmış işte
Ben de hic muhallebi vermiyorum bugun kuru fasulye biftek pilav salata verdim 🤣 öğlen ispanak yemegi sabah avokado haslanmis yumurta muz ceviz badem aralarda da hep meyve 🤩 bizim yediklerimize de hep salça oluyor 🤣
Demek ki dişten dolayi defne de 7. 8. diş çıkarken saat basi uyaniyor muydu?

Sen bir de çalışıyorsun daha kötü of ben de her uyandigimda gözlerim sizliyor 🥹
Ekin de mızır mızır sürekli bu hafta valla ben de anlamadım diş mi kaygi mi uyku mu uyuyorum dayak mi yiyorum belli değil

Ben de hic muhallebi vermiyorum bugun kuru fasulye biftek pilav salata verdim 🤣 öğlen ispanak yemegi sabah avokado haslanmis yumurta muz ceviz badem aralarda da hep meyve 🤩 bizim yediklerimize de hep salça oluyor 🤣
Demek ki dişten dolayi defne de 7. 8. diş çıkarken saat basi uyaniyor muydu?
Doğru düzgün uyuyamıyordu ki canım biz hep ayaktaydık desem yeridir hep kucagımda geziyorduk bana yapışıyordu🥲 halsiz oluyordu biraz ateşide çıkıyordu huzursuz oluyordu

Kızlar nazar boncuğu koyduğu inanamıyorum ama bazı kıslar 1 yaş fotileri çekildi😍
Yaa çok güzel 🥰 Maşallah prensesee🧿 bizimde konseptlerden biri buu 😁 cumartesi çekilecek aşırı heyecanlıyım sizinki nasıl geçti? Ne kadara çektirdiniz ayıptırm sorması☺️

Back