• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar size bir şey soracagım erkek bebek annelerine özellikle arkadaşım ikizlere hamile biri kız biri erkek ve erkek olan çişini yapamıyormuş mesanesi büyükmüş bu da geri böbreklere sızıntı yapıyormuş, sol böbreğinde kist oluşmuş, karında asit var. Yarın tekrar gidecekmiş dr a ne derse o dedi ama anlamadım ben şimdi nasıl olacak bu işler çok canım sıkkın 😒 lütfen dua edin kıza bir şey olmasın ya da anneyi zehirlemesin😥😥
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin

1 haftadır bakıyorum ben de henüz karar veremedim😃kıyafet tamam bunlar kaldı
Kiyafet ne aldin benim de aklimda bir şey yok ya 🤦🏻‍♀️ çok kararsiz bir insanim hiç sevmiyorum bu özelligimi 🤭

Kiyafet ne aldin benim de aklimda bir şey yok ya 🤦🏻‍♀️ çok kararsiz bir insanim hiç sevmiyorum bu özelligimi 🤭
Screenshot_2024-01-31-23-33-29-979_com.dylvian.mango.activities.jpg
Mango indiriminden şunu aldım canım içine de mavi den düz beyaz badi aldım 😀 süsler kaldı trendyola da bak onlara orda daha uygun fiyatlar canım

Eki Görüntüle 3379525
Mango indiriminden şunu aldım canım içine de mavi den düz beyaz badi aldım 😀 süsler kaldı trendyola da bak onlara orda daha uygun fiyatlar canım
Çok güzelmiş kaliteli duruyor normalde sevmiyorum bu tarz tulumlari hep basit gelirdi ama bu bayagi kaliteli görünüyor 🤩

Sen deniyor musun blw baksana onun da hevesi var ☺️ kuzey de bir ara öyleydi yemek yerken bi eline kaşık veriyordum yoksa ağlıyordu, bi yandan ben mama veriyordum bi yandan o kasigi agzina götürüyordu 🤣
Yiyebileceği şeylerde teşvik ediyorum canim mesela brokoli falan veriyorum eline dün elleriyle pirinç pilavı yedi mesela o tarz şeyleri zaten kendi hevesleniyor ama sulu yemekleri ben yediriyorum. 😅 bi de ekmek ve simit delisi ya. Ona gerberin atistirmaliklarindan aldim bir de hipp in bakalim sevecek mi 😂 bu tarz önereceğiniz başka atistirmaliklar varsa deneriz ağzı boş dursun istemiyor bu ara hiç 😅

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-01-10-34-00-792_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-02-01-10-34-00-792_com.android.chrome.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2024-02-01-10-33-37-950_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-02-01-10-33-37-950_com.android.chrome.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 82
Teşekkür ederim 🙏🌸 tüm bebeklerin 10 olması gerekiyormuş. Doktor çok pozitifti. Normal buldu. Takip edelim alıyor önemli olan bu dedi. Sadece doğum kilosu kurtarıyor demesi üzdü 🥲 kan değerleri iyi olsun ve boyu uzasın, kilo benim için de sorun değil 🙂
Canım ben dün doktordaydım Alya rahatsız ishal kusma vardı kaç gündür. Dün yine serum takviyesi verildi. Şimdi daha iyi çok şükür.
9 kg 75 cm kan değerleri de çok iyi çıktı. Ben kilosu az mı dedim hayır 1 yaşa göre normal kiloda sıkıntı etme annesi öğünlerini yiyorsa hele hiç sıkıntı etme çok sağlıklı bir bebek dedi. Yani niye 10 kg olmasını istiyorlar anlamadım.

Canım ben dün doktordaydım Alya rahatsız ishal kusma vardı kaç gündür. Dün yine serum takviyesi verildi. Şimdi daha iyi çok şükür.
9 kg 75 cm kan değerleri de çok iyi çıktı. Ben kilosu az mı dedim hayır 1 yaşa göre normal kiloda sıkıntı etme annesi öğünlerini yiyorsa hele hiç sıkıntı etme çok sağlıklı bir bebek dedi. Yani niye 10 kg olmasını istiyorlar anlamadım.
Sebebi belli oldu mu canim ishal kusmanin adenovirus falan mi acaba geçmiş olsun tekrar

Sebebi belli oldu mu canim ishal kusmanin adenovirus falan mi acaba geçmiş olsun tekrar
Canım temiz çıktı testleri bana su olarak ne kullanıyorsun dedi arıtma suyunu kaynatıyorum öyle veriyorum dedim. O da bir süre ona Kapalı su al dedi. Sonra içme suyunu ılık ver midesini de üşütmüş olabilir dedi. Bütün testleri temiz enfeksiyon da yok değerleri de güzel dedi. Ama gerçekten de cumartesi gününden beri kusuyordu ilaçları fayda etmedi. İshale ve hafif ateşe döndü. Zaten zayıftı şimdi de iştahı kapandı iyice.

Canım temiz çıktı testleri bana su olarak ne kullanıyorsun dedi arıtma suyunu kaynatıyorum öyle veriyorum dedim. O da bir süre ona Kapalı su al dedi. Sonra içme suyunu ılık ver midesini de üşütmüş olabilir dedi. Bütün testleri temiz enfeksiyon da yok değerleri de güzel dedi. Ama gerçekten de cumartesi gününden beri kusuyordu ilaçları fayda etmedi. İshale ve hafif ateşe döndü. Zaten zayıftı şimdi de iştahı kapandı iyice.
Her şeyi ağızlarına soktuklari için de çok çabuk mikrop girebiliyor vücutlarına gelmiş geçmiş olsun tekrar canım 🙏🏻 istahi anca düzelir zorlama

Yiyebileceği şeylerde teşvik ediyorum canim mesela brokoli falan veriyorum eline dün elleriyle pirinç pilavı yedi mesela o tarz şeyleri zaten kendi hevesleniyor ama sulu yemekleri ben yediriyorum. 😅 bi de ekmek ve simit delisi ya. Ona gerberin atistirmaliklarindan aldim bir de hipp in bakalim sevecek mi 😂 bu tarz önereceğiniz başka atistirmaliklar varsa deneriz ağzı boş dursun istemiyor bu ara hiç 😅
Aynisinin yaban mersinlisi de bizde var yemiyor babasi yiyor 🤣🤣🤣 gercekten simit ve ekmegi çok seviyor kuzey de vermiyordum ama dayanamadim cocugun cani cekiyor mesela dün yarim simit yedi 🤣🤣 elimizde daha olsa yerdi belki ☺️ maşallah diyelim iştahlilar 🧿🧿🙈 ben evde yapmaya çalışıcam bebekler için kek yulaf bar tarif bulursam sana da atarim belki yaparsin 🤩

Eklentiler

• 20240201_111523.jpg
    20240201_111523.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 97
Aynisinin yaban mersinlisi de bizde var yemiyor babasi yiyor 🤣🤣🤣 gercekten simit ve ekmegi çok seviyor kuzey de vermiyordum ama dayanamadim cocugun cani cekiyor mesela dün yarim simit yedi 🤣🤣 elimizde daha olsa yerdi belki ☺️ maşallah diyelim iştahlilar 🧿🧿🙈 ben evde yapmaya çalışıcam bebekler için kek yulaf bar tarif bulursam sana da atarim belki yaparsin 🤩
Yaa bakalim Ekin hanim sevecek mi😂 ya poşeti görünce bağırmaya başlıyor sıkıyorsa verme nasıl bir feryat. Bu ara bağırma huyu çok fazla arttı her şeye bağırıyor sanırım 1 yaş dönemi oluyormuş bu 🙄 Bir de yiyişi var sanarsin 3 gündür bir şey yememiş kıtlıktan çıkmış gibi. Annem ekmeği domatesin suyuna bandirip üzerine peynir sürüp veriyor nasıl sapirdatarak yiyor kendinden geçiyor resmen 😂
Ayy yicem simsteki bebeklere benziyor paytak paytak 🤣🤣 minyonlar harekete geçti 🤣🤣🤣🤣
Mutfakta su içerken bi bakıyorum bacağımın dibinde her yere peşimden geliyor artik bu duruma hiç alışamadım 😂 kuyrukspor 😂

Kızlar bizim evde şöyle bir şey dolaşıyor ne olduğunu bilen var mı 😂😂😂
Allah’ımmm eller havada bir de 😍🧿🫠
Canım geçmiş olsun. Benimki de iki haftadır hasta daha bugün kahvaltı yaptı diyebilirim. Direkt iştahları gidiyor ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor. 🤷🏼‍♀️

Back