- 28 Ağustos 2021
- 2.609
- 5.802
- 108
Partiden.com | Parti Malzemeleri , Dogum Günü Süsleri kizlar 1 yaş için güzel süslemelerin oldugu bir site buldum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versinKızlar size bir şey soracagım erkek bebek annelerine özellikle arkadaşım ikizlere hamile biri kız biri erkek ve erkek olan çişini yapamıyormuş mesanesi büyükmüş bu da geri böbreklere sızıntı yapıyormuş, sol böbreğinde kist oluşmuş, karında asit var. Yarın tekrar gidecekmiş dr a ne derse o dedi ama anlamadım ben şimdi nasıl olacak bu işler çok canım sıkkınlütfen dua edin kıza bir şey olmasın ya da anneyi zehirlemesin
![]()
1 haftadır bakıyorum ben de henüz karar veremedimPartiden.com | Parti Malzemeleri , Dogum Günü Süsleri kizlar 1 yaş için güzel süslemelerin oldugu bir site buldum![]()
Kiyafet ne aldin benim de aklimda bir şey yok ya1 haftadır bakıyorum ben de henüz karar veremedimkıyafet tamam bunlar kaldı
Çok güzelmiş kaliteli duruyor normalde sevmiyorum bu tarz tulumlari hep basit gelirdi ama bu bayagi kaliteli görünüyorEki Görüntüle 3379525
Mango indiriminden şunu aldım canım içine de mavi den düz beyaz badi aldımsüsler kaldı trendyola da bak onlara orda daha uygun fiyatlar canım
Ben de çok beğendim canım çok güzel geldi seviyorum mangoyuÇok güzelmiş kaliteli duruyor normalde sevmiyorum bu tarz tulumlari hep basit gelirdi ama bu bayagi kaliteli görünüyor![]()
Yiyebileceği şeylerde teşvik ediyorum canim mesela brokoli falan veriyorum eline dün elleriyle pirinç pilavı yedi mesela o tarz şeyleri zaten kendi hevesleniyor ama sulu yemekleri ben yediriyorum.Sen deniyor musun blw baksana onun da hevesi varkuzey de bir ara öyleydi yemek yerken bi eline kaşık veriyordum yoksa ağlıyordu, bi yandan ben mama veriyordum bi yandan o kasigi agzina götürüyordu
![]()
Canım ben dün doktordaydım Alya rahatsız ishal kusma vardı kaç gündür. Dün yine serum takviyesi verildi. Şimdi daha iyi çok şükür.Teşekkür ederimtüm bebeklerin 10 olması gerekiyormuş. Doktor çok pozitifti. Normal buldu. Takip edelim alıyor önemli olan bu dedi. Sadece doğum kilosu kurtarıyor demesi üzdü
kan değerleri iyi olsun ve boyu uzasın, kilo benim için de sorun değil
![]()
Sebebi belli oldu mu canim ishal kusmanin adenovirus falan mi acaba geçmiş olsun tekrarCanım ben dün doktordaydım Alya rahatsız ishal kusma vardı kaç gündür. Dün yine serum takviyesi verildi. Şimdi daha iyi çok şükür.
9 kg 75 cm kan değerleri de çok iyi çıktı. Ben kilosu az mı dedim hayır 1 yaşa göre normal kiloda sıkıntı etme annesi öğünlerini yiyorsa hele hiç sıkıntı etme çok sağlıklı bir bebek dedi. Yani niye 10 kg olmasını istiyorlar anlamadım.
Oyy maşallah prensese ya ayaklara bak :)Kızlar bizim evde şöyle bir şey dolaşıyor ne olduğunu bilen var mı![]()
Canım temiz çıktı testleri bana su olarak ne kullanıyorsun dedi arıtma suyunu kaynatıyorum öyle veriyorum dedim. O da bir süre ona Kapalı su al dedi. Sonra içme suyunu ılık ver midesini de üşütmüş olabilir dedi. Bütün testleri temiz enfeksiyon da yok değerleri de güzel dedi. Ama gerçekten de cumartesi gününden beri kusuyordu ilaçları fayda etmedi. İshale ve hafif ateşe döndü. Zaten zayıftı şimdi de iştahı kapandı iyice.Sebebi belli oldu mu canim ishal kusmanin adenovirus falan mi acaba geçmiş olsun tekrar
Her şeyi ağızlarına soktuklari için de çok çabuk mikrop girebiliyor vücutlarına gelmiş geçmiş olsun tekrar canımCanım temiz çıktı testleri bana su olarak ne kullanıyorsun dedi arıtma suyunu kaynatıyorum öyle veriyorum dedim. O da bir süre ona Kapalı su al dedi. Sonra içme suyunu ılık ver midesini de üşütmüş olabilir dedi. Bütün testleri temiz enfeksiyon da yok değerleri de güzel dedi. Ama gerçekten de cumartesi gününden beri kusuyordu ilaçları fayda etmedi. İshale ve hafif ateşe döndü. Zaten zayıftı şimdi de iştahı kapandı iyice.
Aynisinin yaban mersinlisi de bizde var yemiyor babasi yiyorYiyebileceği şeylerde teşvik ediyorum canim mesela brokoli falan veriyorum eline dün elleriyle pirinç pilavı yedi mesela o tarz şeyleri zaten kendi hevesleniyor ama sulu yemekleri ben yediriyorum.bi de ekmek ve simit delisi ya. Ona gerberin atistirmaliklarindan aldim bir de hipp in bakalim sevecek mi
bu tarz önereceğiniz başka atistirmaliklar varsa deneriz ağzı boş dursun istemiyor bu ara hiç
![]()
Ayy yicem simsteki bebeklere benziyor paytak paytakKızlar bizim evde şöyle bir şey dolaşıyor ne olduğunu bilen var mı![]()
Teşekkür ederim canımHer şeyi ağızlarına soktuklari için de çok çabuk mikrop girebiliyor vücutlarına gelmiş geçmiş olsun tekrar canımistahi anca düzelir zorlama
Yaa bakalim Ekin hanim sevecek miAynisinin yaban mersinlisi de bizde var yemiyor babasi yiyorgercekten simit ve ekmegi çok seviyor kuzey de vermiyordum ama dayanamadim cocugun cani cekiyor mesela dün yarim simit yedi
elimizde daha olsa yerdi belki
maşallah diyelim iştahlilar
ben evde yapmaya çalışıcam bebekler için kek yulaf bar tarif bulursam sana da atarim belki yaparsin
![]()
Mutfakta su içerken bi bakıyorum bacağımın dibinde her yere peşimden geliyor artik bu duruma hiç alışamadımAyy yicem simsteki bebeklere benziyor paytak paytakminyonlar harekete geçti
![]()
Bunu kaç beden aldın canım? Ben de kot salopet almak istiyorum hem benim ve eşimin de kıyafet uydurması kolay olur.Eki Görüntüle 3379525
Mango indiriminden şunu aldım canım içine de mavi den düz beyaz badi aldımsüsler kaldı trendyola da bak onlara orda daha uygun fiyatlar canım
Allah’ımmm eller havada bir deKızlar bizim evde şöyle bir şey dolaşıyor ne olduğunu bilen var mı![]()
Canım geçmiş olsun. Benimki de iki haftadır hasta daha bugün kahvaltı yaptı diyebilirim. Direkt iştahları gidiyor ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor.Canım temiz çıktı testleri bana su olarak ne kullanıyorsun dedi arıtma suyunu kaynatıyorum öyle veriyorum dedim. O da bir süre ona Kapalı su al dedi. Sonra içme suyunu ılık ver midesini de üşütmüş olabilir dedi. Bütün testleri temiz enfeksiyon da yok değerleri de güzel dedi. Ama gerçekten de cumartesi gününden beri kusuyordu ilaçları fayda etmedi. İshale ve hafif ateşe döndü. Zaten zayıftı şimdi de iştahı kapandı iyice.