- 18 Temmuz 2022
- 3.923
- 6.663
Ya ne güzel. Bende sivilce yok ama alnım pütür pütür. Çok terlediğim için sanırım. Gerçi güzel hissediyorum kendimi ama dün eşim dedi alnın pütürlenmiş diye o canımı sıktıKuzlar benimde bir cildim güzrllrşti sanki sivilcem lekem hiç bir şey kalmadıHatta ilk hamiş olduğumu öyle anladım
Cilt kuruluğu duygusallık halsizlik hat safada
Insallah canim sağolasın hepimiz dogurana kadar tedirgin olacagiz onemli olan olmuş netlesmis bisey yokken bosyere üzülüp stres yapmamak. Bazen korkuyoruz burasi cok rahatlatıyorMaşallah güzel sonuçlar söylemiş doktorun gelişimi için bence kötüyü düşünme inşalalh güzel. Sonuçlar alacağız hep birlikte canım
hepimizde öyle dalgalanmalar var canım, çok normal.Allah'im saglikla sonlandirsin bu sureci tabii ki zor bir surec ve cok da sikayetci olmaya hakkim yok diye inaniyorum. Ancak ben kendim olmayi ozluyorum
bakalım bana ne diyecek, 3 hafta sonra gideceğim o zaman testleri konuşuruz diye tahmin ediyorum.Kesinlikle çocuk değil aileyle alakalı hep söylüyorum zaten küçücük çocuk ne bilsin bunları siz öğretiyorsunuz diyordum. Birde ben bugün 11+2 deyim canım doktor herkesten istiyormu bilmiyorum ama 35 yaşından sonra bu testin yapılmasını daha uygun buluyoruz demişti bana. Ve bende düşük geçmişim olduğu için zaten doktor söylemese de kendim yaptıracaktım canım
hahahah öyle çocuklar var ya, yer beğenmiyor yemek beğenmiyor okul beğenmiyor...benim oğlum da maşallah diyim hiç öyle bir çocuk değil herşeyi kabulleniyor hatta bazen bizimki mi fazla acaba diyoruz herşeyi beğenmekte bir garip bu seferde seçicilik 0 oluyorAy yok ya çocuk alışmış bana mısın demiyor annesi devlete yazacağım seni diyor 5.sınıfa başlayacak ben devlette okumam koleje yazacaksınız diyor. Hatta annesiyle konuşmuyor küsüyor devlet okulları pis orada fakirler var diyor Araplar oralarda diyor görseniz çyle sinir oluyorum ki benim de kızı. Devlete gidiyor onun yanında söylüyor neyse ki kız takmıyor fazla üzerine da alınmıyor aynı yaştalar bir de. Sonea görümcem bana ditor ki benim kızım için aslında bebim kızım ben olacaktı diyor dedim bunu da sen yetiştirsen öyle yetiştirirdn. Sen çocuğun sözünden çıkmıyorsun dedim. Zor onun işi şimdi büyüdükçe herkese annesini şikayet ediyor. Annesini beğenmiyor yemeklerini şikayet ediyor herşeyini eleştiriyor kadının çok zor çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok inşallah ilerde düzelir görümcemi çok seviyorum melek gibi ağzı var dili ypk işte ama çocuk çok zorluyor onu maalesef o da artık pişman bıkmış durumda şuan
nihan hanımı çok seviyorum, insta ve twitter hesabı da çok bilgilendirici oluyor.kitapları da çok güzel insana çok farklı bir bakış açısı katıyor, youtube videoları da iyidir.Kızlar bu arada lütfen hepiniz bu kitabı okuyun inanılmaz farkındalık kazanacaksınız
Eki Görüntüle 3111460
11. haftada belli ise hep duyduğum erkek oluyor evet :)10+4 de belliyse net erkektir :) hayirlisi olsun saglikla alın kucağınıza
kayınvalidede kalıyorsa ağzından kaçırabilir bence de, biz bizbizeyiz pek ağzından kaçırabileceği ortam yok yani.Evet canım güveniyorum.. Yani aslında çok tanımıyorum ama.. iş yerinden birinin doktoruydu. Öyle kısmet oldu. Umarım güvendiğimiz gibi her şey denyolunda giderHani gen testleri konusunda da içimi rahatlatır, beni aksine ikna ederse, belki ben de yaptırmam.
Oy masallah yavruşunaBizimki de çok heyecanlanacak, içi içine sigmayinca belki dayanamaz diyorum.. ya da ağzından kaçırır mi hiç bilmiyorum. Böyle bir gizlilik durumu yaşamadık hiç bilmiyorum yani. Kayinvalidemde kalacak bu ara, Aynı şehirdeyiz ama, Istanbulda calisinca malum trafik.. git gel bize zor. Pazartesi bırakıp cuma alicaz. Yaz okulu vardı o bitti. Simdi orada kalınca söylememek oldukça zor olur Yük olmasın çocuğa. Orda kalmasa caktirmazdik da :)
Ay iş yerinde o durumlar da çok gıcık yaaKadınların da her yerde işi zor.. Valla takmamakla iyi edersin, amann..! Baksınlar başlarinin çaresine.. Laf eden de kendi bilir.. Duyma hiç..
Videoya mutlaka çekmek istiyorum yaaÇok heyecanlı.. inşallah güzel bir ortam olur
Ben eşimden sonra hayatta en çok nutellaya aşık oldum herhalde ama düşününce midemi bulandırıyor artıkNutella kavanozuna düşmek istiyorum
Bnim dr um da yazdığım gibi soyledi yani eger genetik sorun varsa aldirmayacaksan bile buna hazirlikli olmak mi yoksa bi anda bu durumla karşılaşmak mi dedi. Eşimle konuşup ni karara varacagiz insallah herseyin hayirlisiBana da dr eğer olumsuz bi durum olursa aldırırım diyorsan yaptır yoksa gerek yok dedi önemli olan napacağına karar vermek aslında öyle bi durumda
Evet evethormonun erkeni geçi olmaz yaa napalım bizim elimizde mi
Ben de bayılıyorum valla kendisine fikirlerinenihan hanımı çok seviyorum, insta ve twitter hesabı da çok bilgilendirici oluyor.kitapları da çok güzel insana çok farklı bir bakış açısı katıyor, youtube videoları da iyidir.
Benim adetim geciktiginden beri yani 1.5 aydır yüzüm kucuk kucuk sivilce doldu boynum dahil, hatta isyerinden bir arkadaşım isilik mi oldun sen dediYa ne güzel. Bende sivilce yok ama alnım pütür pütür. Çok terlediğim için sanırım. Gerçi güzel hissediyorum kendimi ama dün eşim dedi alnın pütürlenmiş diye o canımı sıktıYine halkımızın müthiş inanışlarına göre oğlun olacak canım hadi bakalım
Detaylı ultrasonda hepsi belli oluyor zaten ben o yüzden çok takmıyorum bugüne kadar nifty mi vardı 2 senedir çıktı bu da bilmiyorum ya para tuzağı gibi geliyo biraz da aşırı pahalı yaniBnim dr um da yazdığım gibi soyledi yani eger genetik sorun varsa aldirmayacaksan bile buna hazirlikli olmak mi yoksa bi anda bu durumla karşılaşmak mi dedi. Eşimle konuşup ni karara varacagiz insallah herseyin hayirlisi
Kuzum ben pek girmedim bu tarama testi konularına falan daha erken haftam size göre belki ondan daha düşünmüyorum hiç. Ama aldırmayı düşünmüyorsan test yaptırma diyenlerdenim ben de. Üzüntün bebeğe zarar verir. Çevremde çok duydum test sonucu kötü olup sağlıklı bebek doğuran. Boşuna bebeğe de stres yüklersin. Hazırlıklı olmanın bi faydası mı olur yoksa stresten hamileliğini mi kendine zehir edersin onu bilemem. Eşinin fikri de çok önemli tabi. Hangi kararı alırsan hakkında hayırlısı olsunBnim dr um da yazdığım gibi soyledi yani eger genetik sorun varsa aldirmayacaksan bile buna hazirlikli olmak mi yoksa bi anda bu durumla karşılaşmak mi dedi. Eşimle konuşup ni karara varacagiz insallah herseyin hayirlisi
Ne garip hepimiz farkliyiz... Halbuki ayni sey, gebelik yani... Tatlidan tiksiniyorum. Hele cikolataNutella kavanozuna düşmek istiyorum
Sonuna kadar katılıyorumDetaylı ultrasonda hepsi belli oluyor zaten ben o yüzden çok takmıyorum bugüne kadar nifty mi vardı 2 senedir çıktı bu da bilmiyorum ya para tuzağı gibi geliyo biraz da aşırı pahalı yani
oğlumda da canim tatli çikolata istemiyordu benim, normalde ye tatlıyı doğur hakkı yiBen eşimden sonra hayatta en çok nutellaya aşık oldum herhalde ama düşününce midemi bulandırıyor artıkEn ufak tatlı isteğim yok. Kırk yıl düşünsem nutelladan soğuyacağım aklıma gelmezdi tatlı olunca erkek bebek mi oluyordu onu hep karıştırıyorum
Aynı ben de öyle canım çok soğudum tatlıdan. Annem çok içme dedi diye azalttım ama dolaba gidip kafama turşu suyu şişesini dikiyorum arada. Ödem yapar tuza dikkat et dedi annem. Bana hamileyken aşırı turşu yemiş. El ayak şişmiş tabi. Ay çocuğum bana benzer umarım. Bu bir işaret olsunNe garip hepimiz farkliyiz... Halbuki ayni sey, gebelik yani... Tatlidan tiksiniyorum. Hele cikolata
Kız tabi belli olmaz eğlencesine sallıyorum burada seninki erkek seninki kız diye. Ramiz nub falan da dahil inanmıyorum normalde. Ama cinsiyet tahmini yapmak çok hoşuma gidiyoroğlumda da canim tatli çikolata istemiyordu benim, normalde ye tatlıyı doğur hakkı yiama belli olmuyor buna göre canim
Ben de nutellaya bayilirim ama icinde cok fazla zararli madde var diye bi 4-5 senedir hic yemiyordum… Ama inanilmaz canim istiyor su anBen eşimden sonra hayatta en çok nutellaya aşık oldum herhalde ama düşününce midemi bulandırıyor artıkEn ufak tatlı isteğim yok. Kırk yıl düşünsem nutelladan soğuyacağım aklıma gelmezdi tatlı olunca erkek bebek mi oluyordu onu hep karıştırıyorum
Geçici şeyler boşver sivilce falan. Herkes hamile olmak istiyor çok şükür bize nasip oldu. Güzel bi anne olacaksın bebeğini kucağına alınca. Şurada bi süre sivilceli gez bişey olmazBenim adetim geciktiginden beri yani 1.5 aydır yüzüm kucuk kucuk sivilce doldu boynum dahil, hatta isyerinden bir arkadaşım isilik mi oldun sen dedihormonal bisey olabilir baktir istersen filan dedi :) hamile olduğumu bilmiyor. Bayag canim sıkıldı o deyince, belki cildiye uzmanına giderim dedim ama kimyasal içermeyen ne kullanilirim bilmiyorum belki gülsuyu filan. Int.te zamanla geçer yazıyor
Ben de tursu cok istiyorum canim. Oglumda kunefe asermistim meselaAynı ben de öyle canım çok soğudum tatlıdan. Annem çok içme dedi diye azalttım ama dolaba gidip kafama turşu suyu şişesini dikiyorum arada. Ödem yapar tuza dikkat et dedi annem. Bana hamileyken aşırı turşu yemiş. El ayak şişmiş tabi. Ay çocuğum bana benzer umarım. Bu bir işaret olsun
E sen sivilcem var diye kızım olacak dedin. Tatlı da erkek demek. Nolacak şimdiBen de nutellaya bayilirim ama icinde cok fazla zararli madde var diye bi 4-5 senedir hic yemiyordum… Ama inanilmaz canim istiyor su anbenim canim hep tatli istedigi icin cinsiyet konusunda kendi adima bi belirtec oldugunu sanmiyorum ama, bak boyle karistirmazsin:
“YE TATLIYI CİKAR HAKKIYI, YE EKSİYİ CİKAR AYSEYİ”
Ayy tursuAynı ben de öyle canım çok soğudum tatlıdan. Annem çok içme dedi diye azalttım ama dolaba gidip kafama turşu suyu şişesini dikiyorum arada. Ödem yapar tuza dikkat et dedi annem. Bana hamileyken aşırı turşu yemiş. El ayak şişmiş tabi. Ay çocuğum bana benzer umarım. Bu bir işaret olsun