2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hazir aldim içerigine bakip o kadar malzemeyi nerden bulup yapayim içinde bir ton şey vardı ama kendim yapmayi de düşünüyorum
Sebzeli makarnayi hasliyorum sonra sogan havuc kiyma kavur üstüne salca domates rendesi sarimsak biraz da makarnanin suyu 15 dakika beraber pişir sonra makarnayla karistir. Sen kars kaşarı da ekleyebilirsin cok lezzetli oluyor

Doktorun tekine sormuşlardı o da normal demişti ben de kafaya takmadım o yüzden lifli gidalar çok tüketiyorsa sindirimi çalistiran şeyler normal diye düşünüyorum

Canım çok teşekkür ederim ya bunları duymaya çok ihtiyacım var , oğlun çok küçük tüh falan denmesi hiç iyi hissettirmiyor benim zaten şuan tek düşündüğüm oğlan ya inşallah güzel bakabilirim ama zor olmasından sa böyle olması çok büyük hediye biliyorum çünkü tüp bebek merkezine gittim görüştüm oğlumda o kadar stresli o kadar yorucu yerler ki bunu düşününce de şükrediyorum

Canım haklısın oyle sozler ınsanın canını ıyıce sıkıyor ama senın ozel durumun varmıs 2. yı de ıstıyormussun arkadasım da 2.ye oglu bızımkıler kadarken hamıle kaldı 2.kız oldu sımdı oyle guzel anlasıp oynuyorlar kı bırbırlerı olmadan duramıyorlar. Illakı zor olacak ama. Senden once burada eceyya vardı bebegu 3 aylıkken sut korur dıye dıkkat etmemıstı hamıleydı

Aynen öyle canım ben ne kadar uğraştım bir bilsen 7 sene. Rabbim ne güzel uğraşmadan sana mucizeni verdi. Stres en büyük zarar canım o yüzden stres yapma hatta çok çok sevin. Düşün ki zaten şu an bebeğin için uykusuz kalıyorsun yoruluyorsun şimdi ikisi için uykusuz kalıp yorulacaksın küçük oğlunun uykusu düzene girecek belki doğum yapana kadar bir süre bebeği yanınıza alırsın büyük oğlunu odasına en azından diğeri de alışana kadar. Benim ikiz kardeşim var bir de benden 1,5 yaş büyük ablam var biz hep üçüz gibi büyüdük arkadaş ihtiyacı duymadık park ihtiyacı duymadık birbirimizin üstünden kayıyorduk zaten ve çok fazla uyaran alıyorduk birbirimizden. Gelişim açısından da çok etkili ve faydalı öyle de düşün. Yalnız olan çocuklarda daha zor oluyor sürekli dışarıya parka götürmen gerekiyor kar kış maalesef böyle. Ama evde arkadaşı olduğunda bunlara gerek kalmıyor pek fazla… çok şanslısın bence. Kıymetini bil cnm

Bezelye makarnası mı ilk defa duyuyorum nerden aldın canım? Ben de chia bakıyordum almak için
Cnm veganlar için aslında bu ürünler yumurta yok içinde ben de gereksiz yere beyaz un almasın diye tercih ediyorum, bezelye makarnası pastavillanın büyük migroslarda var diye hatırlıyorum, bir de geçen metrodan aldım metronun kendi markası bezelye , nohut ve kırmızı ve yeşil mercimek makarnası. İçerikleri temiz sadece biraz kaya tuzu var metronunkilerde.

Ben de mümkün olduğunca undan kaçınıyorum. Arada bir sebzeli makarna verebilirim hele bezelyeliyse yolum düşerse bakarım canım çok teşekkürler

Hahahah Alya'nin da tarzı bu demek ki Ne güzel işte rahat olsun boşver
Kuzu yok yaşamadım hiçbir sorun. Sadece deldirken ağladı babasıyla adliyeye gidiyoduk az kalsın
minseo ile hadise diyoruz biz arya ya
Tam bir Hadise Sivaslı baby

Sağlıkla gelsin inşallah. Keske ben de arka arkaya yapsaydım, aralarında 10 yaş var
Alışmak çok zorladı beni
Benim büyük oğlumda olmadı menenjit yaptırmam artık 10 yaşında.
Bazıları emerken zorlanıyormuş bazıları da konuşmaya başlayınca bazı harfleri zor söylüyormuş. Biz emerken hiç sıkıntı yaşamadık
Arkadaşım oğluna yaptırdı bunu. Konuşurken harfleri çıkaramıyordu ama çok basit bir işlemmiş, korktuğu için çok geç yaptırmıştı.

Sağlıklı gelsin canım benim

Ay inşallah iyi anlaşırlar ve evet en azından bi süre çok zor olacak buna kendimi hazırlıyorum
Ya benim de kardeşimle 1.5 yaş var, ergenlik dönemlerinde hiç anlaşamazdık ama şuan varlığına çok şükrediyorum çünkü herşeyimi paylaşabildiğim ilk insan, başta zor olacak biliyorum , yarına randevu aldım kızlar adetlerde düzensiz di hafta falan da yarın netleşecek yani heyecanlıyım , inşallah sağlıklı olduğu haberini alırım, hafif bulantılar devam ediyor

Valla canım bende çözemedim benimki de ağlayarak uyanıyor her saat başı çok da huysuz ayrıca hem yürümeye çalışıyor hem de diş çıkarmaya çalışıyor sebebini bende çözemedim sadece alt 2 yi çıkardık 9 aylıkken gerisi gelmedi bir türlü eli hep ağzından salyası da çok akıyor
Hayırlı olsun canım benim kötü yorumlara aldırış etme sanki kendileri bakacak umarım sağlıcakla alırsın kucağına emin ol herşey yoluna girecek hep iyi düşün iyi olsun benim yegenlerimin arası 15 ay küçükken birazcık zorlandı ablam ama sonrasında çok rahat etti beraber oyun oynuyorlar vs derken şimdi 13 ve 14 yasindalar zaman çok hızlı geçiyor hiç birşeyi kafana takma Rabbim bir düzene koymuştur muhakkak

canım sağlık kabinleri var orda deldirdim. Küpeyi de onlar zaten delerken takıyolar medikal küpe
ayy güle güle kullansın süslü kızımız

Cinsiyeti belirledin kız, büyük oğlun küçük oğlun

Ailelere söylediniz mi? İlkinde müjde gibi söylüyorsun ilk haftalardan da sonrakilerde baya zaman alıyor söylemek, hatta eliyorsun bu bilmese de olur diye Mutlaka laf olsun torba dolsun konuşan olacaktır, herkese detaylı anlatma kısmet de geç. Biliyorum insan kendini açıklama gereği duyuyor, ne gerek var canını sıkma.

Sağlıkla gelsin annesi bize de haber et bakalım

Erkenden yaptırmak daha mı iyi olur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…