2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kendini kötü hissetme canım.
Ben çaresizlik ve tek başına çocuk bakmanin nasıl zor olduğunu biliyorum çok yorucu ve yıpratıcı , bazen sırf 5 dakika dursun diye neler neler yapıyorum bir bilsen. Şuan 3 tane dişi patlamak üzere asla durmuyor

Bir süre sonra, tv'siz ortama hem sen hem bebekte alışıyor zaten. Dediğin gibi bir iç rahatlama oluyor
Kızlar bebeği yürümeye başlayan yok sanırım...
Yürüme değil ama bi 5 saniye kadar bırakınca kendi kendine ayakta duruyor, benim oğlan biraz tembel. Sizinkiler belki daha önce başlamıştır. Fisher price yürüme arkadaşı aldım o bayağı fayda etti ama emeklemiyor hâlâ

Kaçıncı sınıf ogrencileriniz şuan hocam
Aa hiç bir atağı kaçırır mıyız biz . 3 tane diş ve atak ile başbaşayım

Arya yürüyor ara ara düşerek

Maşallah kızlar ben işlerinize Arya'ya

Evet cnm ben kendim dertleniyorum zaten Tv konusunda çok şükür kaç gündür izletmiyorum ve duruyor inşallah böyle devam eder. Dşlerden sonra huzursuzluk yapmaya başladı normalde rahattım düzelmiştir herhalde bilmiyorum

Evet canım durmayan çocuklar olunca daha iyi anlıyor insan karşısındakinin sıkıntısını. Bende öyleyim işte 5 dakika durmaz mı bırak Tv işletmeyi benimle oynarken bile ağlıyor oyuncaklarını atıyor. Kucakta gezdir ama oturma istiyor akşama kadar dermanım kalmıyor o odadan o odaya kucakta gezdir oynat salla vallahi işimiz zor Allah yardımcımız olsun. İnşallah dişlerdendir canım. Anneanne babaanne vs olsa çok rahat ediyor insan ama tek olunca çalışmak bile daha kolay. Ben büyük kızımda çalışıyordum çalışırken hiç yorulmuyordum. 15 sene aralıksız çalıştım aktif bir şekilde ve hiç bu kadar yorulmadım diyebilirim canım

Cok tesekkur ederim canim,salgindan ziyade benim kiz hemen tikaniyor buyuk kizimda hic yasamadik,hatta buhar makinesi hic kullanmadik onda ama bunda dogdugundan beri dort kere buhar tedavisi iki kere antibiyotik tedavisi gorduk
Kaçıncı sınıf ogrencileriniz şuan hocam

Aa hiç bir atağı kaçırır mıyız biz . 3 tane diş ve atak ile başbaşayım
Bu sene ucuncu sinifa gecti ogrencilerim fakat ben ucretsiz izindeyim.

melindamel_mavi canım Demir nasıl oldu geçti mi öksürük balgam ?
Canım çok şükür çok çok iyiyiz ama üzerimden geçti bu hastalık, annem iyi ki var nefes alabiliyorum onun sayesinde. Oğluşun öksürük ara ara devam ediyor ama çok azaldı sayısı balgam bitti gibi ama geniz akıntısı devam sanırım terketmeyecek bu geniz akıntısı bizi perşembe günü doktor kontrolü var inşallah herşey yolundadır
Sorduğun için de çok sağol arkadaşım

Herkese iyi seneler kızlar, yılbaşında ailemi ziyarete gittik süper sorunsuz bir araba yolculuğu geçirdik. Kalabalık ailede çocuk büyütenler ne şanslıymış, annem dayılar yengeler kucak kucak gezdi kuzenleriyle oynadı o kadar mutluydu ki yavruşum hiç dönmek istemedim.Benim gibi ailesinden uzakta yaşayan canım annelere bir kalp bırakıyorum yalnızlık zor
minseo cnm bizde uyku sorunu başlamadı hala, düzendeyiz, sadece aşı ve diş çıkarmalar bozmuştu birkaç gece, takvime göre atak 4 ocakta başlayacak, zaten ne zaman buraya güzel uyuyor yazsam bozuluyor bakalım beklemedeyim

Sevindim canım geniz akıntısı için bol bol burun yıkama yap sümükleri dışarı çıkmayınca genize akıyor o da öksürük yapıyor
Umarım hiç başlamaz canım Kalabalik olayına katılıyorum kesinlikle annenin dinlenme fırsatı oluyor

Canım bende 2 çocuk var ablamiz 5.5 yaşında ona da 2 yaşına kadar 0 ekran uyguladık tabi ilk cocuklar kolay oluyor birazcık daha sadece ilgini ona yonlendirebiliyorsun 2. De sorumluluklar *2 oluyor bizim düzen abla 5 gibi kreşten geliyor onun da rutini bir gün TV bir gün tablet şeklinde oda süreli Max 45 dk izlediği şeyler belirli tablette te uygulama satın aldık (mental up oneririm) puzzle gibi oyunlar oynuyor video izlemek yasak kurallar net olunca ailede çocuk da bocalamiyor eğer çok isterse ve kardeşi uyaniksa tableti alıyor ama TV gunuyse kardeşinin uyuması gerektigini onun için zararlı olduğunu biliyor konuştuk ve buna özen gösteriyor beni zorlamıyor illaki başka bir yol buluyoruz herkesi memnun etmek zor bazen çok yorucu oluyor ama gün sonunda hedeflere ulastiysan kafanı yastığa rahatca koyabiliyorsun bazen ne yemek ne iş yapmadığım günler oluyor ya eşim işten gelince yada kızım kreşten gelince canı isterde kardeşiyle oynarsa ( çünkü onun da günü gününu tutmuyor ) yemeğimi vs e yapıyorum ama bu günler geçecek o yüzden elimden geleni yapmak istiyorum

Kalabalık aile candır bizde 3 gün kaçamak yaptık sadece uyku ve karın doyurma sirasinda bebiş bendeydi insan dinleniyor gerçekten buna da ihtiyacımız var
Kızlar acil bir sorum var. Bebeklerinize günlük ne kadar su içiriyorsunuz?
Munchkin 207 ml suluğu var onunla bir bitiriyor. Suluğu gördükçe ağlıyor. Oyun mu isteği mi anlayamıyorum artık
Canım benimki suyu çok seviyor gün içinde sürekli teklif ediyorum hiç boş geçmiyor Philips in sulugu var bende 180 ml yanlış hatırlamıyorsam en az 2 içiyor gününe ve yediği şeylere göre de değişiyor tabi
Kızlar bebeği yürümeye başlayan yok sanırım...
Kısa süreli ayakta duruyor ama emekleyerek ve tutunarak tırmanarak heryere ulaştığı için çok ihtiyaç duymuyor gibime geliyor

Herkese çok geçmiş olsun hastalıklardan kurtuluş yok malesef

B beyzosh canım başınız sağolsun mekani cennet olsun inşallah

minseo biri uykumu dedi o ne ki yaaa unuttuk biz onu gözler yaşlı canım sürekli uyanıyor ve bağırarak ağlayarak dişler mi atak mi cozemedim artık sürekli de güncelleme geliyor yetişmek mümkün değil bebelere

Ekran konusunda yürüme için sıralayınca öyle oluyor canım. Kızımda 1 yaşında yürüdü 9 aylıkken sıralardı. Oğlum 9 ay 1 haftalık, yeni hızlı hızlı sıralıyor. Sanırım benimki de 11 aylıktan önce yürümez. İlk adımını inşallah bakıcı görmez, ben görürüm

Kızlar benim kızım yemek yedirirken yutmamaya başladı ağzında tutuyor yutmuyor. 2 öğün yiyordu tek öğüne düştük onu bile zor yiyor. Su çok az içiyor hemde zorla içiriyorum idrarı kopkoyu bu kız yaşlandırdı beni yemin ederim. Dr zorla yedir çok geri kalmış diyor zorla bile yediremiyorum. Bana önereceğiniz bir şey var mı?

bu dişler gelsin artık kfayı yicez yoksa arya dün gece 12de kalktı ve sanırım gündüz oldu sandı 4 e kadar uyumadı ama sürekli dişini gösterrrek mızmızlandı yavrum ya. Gerçekten çok zor onlar için de

Gida poşetleri var o tarz biseye koyup yedirmeye calissan instagramda görmüştüm seviyolarmis onu bende de var ama yemek denemedim hiç yazın meyveli yoğurt falan yapar koyarım içine diye almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…