2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Seneye kısa mont giyerler mi ya epey düşmüş şu an astronot giydiriyorum

Ben şuan da kısa mont giydiriyorum canım, Bursa o kadar soğuk değil. Altına da kalın bir pantolon giydirince iyi oluyor. Geçen ilkbaharda babymall den almıştım astronot mont, 1 kere giydirmedim daha. Belki Uludağ’a filan gidersek

Bugün beslenme alışkanlığımda değişime gittim. kahvaltısını daha az vermeye çalışacağım yani bir yumurta sarısı iki bebe bisküvisi çok az muz ve birazcık avokado bunu püre hale getiriyorum ve içine 60 cc mama koyup yumuşatıp öyle veriyorum ondan sonra da 3 saatte 1 60 cc mama veriyorum yani bugün öyle yapacağım akşam yedi gibi de çorba vereceğim yine çorbayı da az tutacağım gece yatmadan önce de yine 60 cc süt vereceğim yani totalde gün boyunca içti süt 260 cc ye denk gelecek. Dr 400 cc mama ver ve ek gıdaya devam dedi ama yemiyor.

Evet bakıldı cnm sıkıntılı bir durum yoktu çok şükür. Bakalım inşşş her şey rayına oturur. Benim 2. Çocuğum ama insan her çocuğunda bocalıyormuş onu anladım. Süreç benim için gerçekten yıpratıcı. Bu ayın 11 de kontrolümüz var Dr bana yine fırça Atacak sanki ben özellikle vermiyorum gibi

Mamayı sevmıyor sanırım. 3 saatte bır sadece 60 cc mama cok az memeyı neden kestın 60 cc mama verdıkten sonra emzırsen emmez mı ustune emse cok ıyı olur.Şuan kac kılo canım

Ya bence mantıklı düşünüyorsun canım. Büyük olsalar da kendi tercihleri olsa tamam da şu an ne olduğunu anlamıyorlar zaten. Ben de eşime 2-3 yaş al dedim ama 1,5-2 yaş almış. Gelsin bakalım nasıl bir şey

Doktorunu mu değiştirsen acaba?

Benim konum Doğu Anadolu Astronot çok işimize yarıyor. Ama seneye mont yeter bence de, hem yürümek daha kolay olur. Pantolon altına da tayt giydi mi tamamdır
Uludağ’a benim yerime de git çok severim Bursa’yı

İyi geceler teyzoşlar ben bugün annemin bana aldığı ilk elbise ile gezmelere gittim
Yaa yerim seni maşallah saçları çok güzel
Canım bir yerde okumuştum kayıt dönemine geçiyorlarmış yani şuan her duyduğnu kayıt ediyor gibi düşün, seninki öyle olabilir. Benimki daha konuşmadığı için sorun olmadı bizim için
Kizlar h&m'de %70e varan indirim var ayrica üstüne sepette tekrar %10 indirim var haberiniz olsun
Çok teşekkürler
Seneye kısa mont giyerler mi ya epey düşmüş şu an astronot giydiriyorum
Astronot bence cok kullanışlı, tabii sürekli dışarı çıkan biriyseniz bizim gibi. Her yerini sarıyor.
Canım hiç tek tek vermeyi denedin mi ? Karışım olarak değil

Ya süpersin saol cnm, h&m bedenleri tam diye hatırlıyorum benim oğlanın boyu 73.5 cm 9-12 ay mi alsam 12-18 mi çok arada kaldım ya
Bende 9 12 ay tulum var sıkmaya başladı. Normalde büyük gelir ama bence 1 beden büyük al uzun süre kullanir hem

Güle güle giysin canim hangisini aldiniz

Kızlar bebişleriniz parmakla işaret ediyor mu bişeyleri?

Canım daha erken değil mi bunun için?

Ben kızıma Allah bir deyince işaret parmağı kaldırmayı öğretmeye çalıştım uzun süre. Şimdi Allah bir deyince yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…