2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sinif ogretmeniyim, ogrencilerimiz on yil oncesine kiyasla cok farklilar,onceki sene sinifimda uc tane dil konusma bozuklugu tanisiyla kaynastirma alan ogrencim vardi, dikkat eksikligi hiperaktivite bozukluklari hat safhada malesef.
Ne kadar fark etmiş... Bunu farkedip uygulaman çok
Oyle tabi,hala bazi sıkıntilarimiz var,insallah onlarda duzelecek diye umuyorum.

Bu arada uyku sorunu yaşayanlar var mı ? 7. Sıçrama fena geldi ve bitmek bilmiyor resmen. Uzun süre sonra ilk kez dün gece doğru düzgün uyuduk diyebilirim. Aşırı yoruluyor gün içinde ve yoruldukça uyuyamıyor gibi hissediyorum sanırım vücudu bu ritime alışana kadar uyku sorunları devam edecek.

Tabii ki uyku denilince bizzz☝

Ben güya meme uyku ayırmıştım ateşlendi hasta diye emsin diye önemsemedim şuan tamamen eskiye döndük aşırı şekilde meme de ve bu sefer memesiz uyumaya kesinlikle daha çok direniyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Tabiki uyku sorunu çekiyoruz her atak zamanı mutlaka uyku bozuluyor ataklar bizim için uykusuz geceler demek

Ben gelmekte olan dişlere yormuştum canım ataklardan sonra sıçramalarda mı var

Tabiki uyku sorunu çekiyoruz her atak zamanı mutlaka uyku bozuluyor ataklar bizim için uykusuz geceler demek
İşte aradığım atak gündüz kısa kısa uyuyor gece çok uyanıyor ama gözleri kapalı olsa da mırıldanıyor. Hiç kalkmadan beşiği ayağımla sallıyorum biraz uyuyor karşımda saat asılı bakıyorum 40 dk sonra yine mırmır mır mır geri sallıyorum uyuyor bu döngüyü bazen sabaha kadar yaşıyorum

Kızlar bu arada Tv cumadan beri sıfır eve geldim dün orada balonlar vardı çok sevdi onlarla oynattım. Emekleme arkadaşı geldi örümcek buradan paylaşmıştım ona odaklanıyor izliyor ben kahvaltı yaptım o da izledi oturdu oyuncak oynadı sonra oynadık biraz oynarken birazda sırtını hafif hafif kaşıdım kucağımda uyudu yatırdım yerine uyudu biraz mırıldandı yine salladım ayağımla beşiği geri yattı uyandı sonra yemeğini yedirdim balonlarla. Sonra yine emekleme arkadaşını açtım karşısında oturdu o bi sağa bi sola gidiyor. Dişleri de çok kabarmış kaşınıyor sürekli mama kaşığını verdim onunla kaşıyor. Kendimize yemek hazırlaıdım. Durdu ağlamadı inşallah alışır böyle böyle durmaya bu emekleme arkadaşını çok sevdi. Buna benzer şeyler keşfetmem lazım sanırım. Adım adım eğitim setini bulamıyorum hiçbir yerde 9/10/11 aylık bulamadım inşallah 12 aylık bulurum. Yemin ediyorum Tv açmayınca içim o kadar rahat ki stresim kalktı üzerimden resmen. Benim stresim daha beter gerçekten de. Çok şükür duruyor kaç gündür. İnşallah geri gelmez o ağlak halleri. Çocuk susama kadar oyalansın diye eline vermediğim şey almadığım oyuncak kalmadı herhalde.

Gunaydin canim,benim kizlar hasta daha bir bucuk ay once antibiyotik kullanmistik,tekrar basladik
Çok geçmiş olsun canım… gerçekten her yerde salgın var kiminle konuşsam evde hastası var ya da kendisi hasta. Ben 3 hafta dışarıya çıkmadım yine hasta oldum kız okula gidiyor babası işe oluyoruz işte ister istemez. Ateş öksürük olmayınca daha hafif atlatıyoruz. İnşallah dizinde hafif geçer

Benim annem yanımda genelde ama kısmen anlıyorum sizi tek basina bakmak çok zor tv olayına gelince eminim mecbur olmasa kimse böyle bir şey yapmaz ben hiç açmadım şimdiye kadar açmam da ama lütfen kötü hissetme kendini keyfi bir durum yok ortada ben yardımla bakıyorum o yüzden açmıyorum yalnız bakanlar da var açmayan ama belki senin kızın kadar zor bir bebek değildir ya da sen onlar kadar pratik olmayabilirsin ama bu kötü anne oldugun anlamına gelmez okudum yazdıklarını tv konusunda kendine epey yükleniyorsun evet keşke açmadan olabilse ama dediğim gibi elinden geleni zaten yapıyorsun izletmemek için

Ben hastayım ama sadece öksürük insallah geçmez
Gunaydin canim,benim kizlar hasta daha bir bucuk ay once antibiyotik kullanmistik,tekrar basladik
Çok geçmiş olsun kızlar Allah yardımcınız olsun bu kış hastalık kışı oldu resmen
Biz de dibine kadar yasayanlardaniz
Ben gelmekte olan dişlere yormuştum canım ataklardan sonra sıçramalarda mı var
Sıçrama ve atak ayni şeyler canım
Kızlar bebeği yürümeye başlayan yok sanırım...
Ayakta 1 dk ya yakın duruyor 31 Aralık akşamı 2 adım attı 11 aylık olmasına 14 gün var bakalım 14 güne yürüyecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…