- 20 Mart 2011
- 13.874
- 32.448
- 798
Yerim seni ama maşallah sanaaaİyi geceler teyzoşlarben bugün annemin bana aldığı ilk elbise ile gezmelere gittim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim seni ama maşallah sanaaaİyi geceler teyzoşlarben bugün annemin bana aldığı ilk elbise ile gezmelere gittim
![]()
Maşallah sana fıstık olmuş annesi çok yakışmış hele saçlara bayıldım saçlı doğmuş belli baksana nasılsa uzamış saçlarİyi geceler teyzoşlarben bugün annemin bana aldığı ilk elbise ile gezmelere gittim
![]()
Ayy maşallah kuzuma nasıl da tatlı hele saçlar bittimİyi geceler teyzoşlarben bugün annemin bana aldığı ilk elbise ile gezmelere gittim
![]()
Ayyy fotoğrafa kalbimi bıraktımİyi geceler teyzoşlarben bugün annemin bana aldığı ilk elbise ile gezmelere gittim
![]()
Kalorili mama kullaniyor musunuz? Yegenim de cok zayifti doktor kalorili mama yazmisti,ondan sonra toparladi gibi.Kızlar benim kızım yemek yedirirken yutmamaya başladı ağzında tutuyor yutmuyor. 2 öğün yiyordu tek öğüne düştük onu bile zor yiyor. Su çok az içiyor hemde zorla içiriyorum idrarı kopkoyubu kız yaşlandırdı beni yemin ederim. Dr zorla yedir çok geri kalmış diyor zorla bile yediremiyorum. Bana önereceğiniz bir şey var mı?
Teşekkürler teyzesi, Rabbim sana da gönlüne göre bağışlasınAnam tıpını yerım yaa nasıl guzel nasıl tatlı![]()
Teşekkür ediyoruz teyzesiYerim seni ama maşallah sanaaa![]()
Teşekkürler teyzesiMaşallah sana fıstık olmuş annesi çok yakışmış hele saçlara bayıldım saçlı doğmuş belli baksana nasılsa uzamış saçlar![]()
Teşekkür ederiz tatlı teyzemizAyy maşallah kuzuma nasıl da tatlı hele saçlar bittim![]()
Teşekkür ederiz teyzemizAyyy fotoğrafa kalbimi bıraktımmaşallah nasıl tatlis yasa
![]()
Evet kullanmaya başladık hatta ek gıdasına bile mama koyuyorum bu ay 500 gram aldık çok şükür ama bu bir haftadır iştahı çok kötü ne yaparsam yapayım yemiyor yani kaşığı ağzına koyuyorum alıyor ama ağzında biriktiriyor yutmuyor gerçekten beni çok zorluyor biraz kilo almaya başladığı için çok mutlu olmuştum ama şimdi böyle yapınca Gerçekten çok üzülüyorum ve geriliyorumKalorili mama kullaniyor musunuz? Yegenim de cok zayifti doktor kalorili mama yazmisti,ondan sonra toparladi gibi.
Bazı bebekler dışarıda yemeyi seviyor bazıları elle yedirmenden hoşlanıyor mesela, bunları denedin mi canım?Evet kullanmaya başladık hatta ek gıdasına bile mama koyuyorum bu ay 500 gram aldık çok şükür ama bu bir haftadır iştahı çok kötü ne yaparsam yapayım yemiyor yani kaşığı ağzına koyuyorum alıyor ama ağzında biriktiriyor yutmuyor gerçekten beni çok zorluyor biraz kilo almaya başladığı için çok mutlu olmuştum ama şimdi böyle yapınca Gerçekten çok üzülüyorum ve geriliyorum
Dışarı çıkmayı sevmiyor mesela bebek arabasında olmaktan nefret ediyor ve normal arabaya binmekten de nefret ediyor sürekli ağlıyor onun için dışarıda yedirmeyi hiç denemedim yani dışarıda olmayı sevmedigi için yemek yemeyi de sevecegini düşünmemiştim bir denerim ama elle yemeyi de seviyor şöyle parmağımı ağzına veriyorsam seviyor ama yani doymak değil tatmak amaçlı seviyor hiçbir şeyi doymak için yemiyor mesela elime ver ben ağzıma götüreyim tadına bakayım mıncıklaryayım bırakayım asla açım doyayım kafasında değil yani ya dün 6 saat hiçbir şey vermedim hani tam acıksın öyle vereyim dedim 6 saat hiçbir şey vermememe rağmen yani yediyi ek gıda 50 cc kadardı doydu onunla bizdeki temel sorun iştahsızlık yani hiçbir şey yemek istemiyor iştahsız sadece emmek istiyor emmesi de taş çatlasın iki dakka üç dakka Başka da bir şey yok zaten gündüz memeyi tamamen kestim gece 12’den sonra veriyorum işte sabaha kadar ne kadar uyanırsa öyle veriyorum ona rağmen hiçbir şey almıyor yani bizdeki zayıflığın sebebi yeteri kadar kalori almaması bunun için ne yapacağım bilmiyorum asla bunu aşamıyoruz böyle zorlayıp yedirdiğimde kilo alıyor bu ay aldığı gibi ama işte mesela büyüdüğü için artık geçen ay yutuyordu ama şimdi bu ay Yutmamaya başladı şimdi bu durumda ne yapacağım ben de bilmiyorum iş benden çıkıyor çünkü. Kendimi başarısız, çaresiz beceriksiz bir anne gibi hissediyorumBazı bebekler dışarıda yemeyi seviyor bazıları elle yedirmenden hoşlanıyor mesela, bunları denedin mi canım?
Bence de canım baksana örsen örülürTeşekkürler teyzesisaçları uzundu evet, dökülmedi de maşallah
örsen örülür yani
![]()
Mamayı kac cc ıcıyor canım ve kac saatte bır beslenıyor. Şoyle yapsan daha ekgıdayı yedıgı kadar verıp uzerıne mama versen cabuk toparlanır. Mamayı ıcmıyorsa su gıbı kasıkla ıcırsen ıcmez mı. İştahı olmadıgı ıcın yutmuyor. Bır donem bebekler hatta. Cocuklar bunu yapıyorlar. Anneler de zorla verince agzında tutup yutmuyorlarDışarı çıkmayı sevmiyor mesela bebek arabasında olmaktan nefret ediyor ve normal arabaya binmekten de nefret ediyor sürekli ağlıyor onun için dışarıda yedirmeyi hiç denemedim yani dışarıda olmayı sevmedigi için yemek yemeyi de sevecegini düşünmemiştim bir denerim ama elle yemeyi de seviyor şöyle parmağımı ağzına veriyorsam seviyor ama yani doymak değil tatmak amaçlı seviyor hiçbir şeyi doymak için yemiyor mesela elime ver ben ağzıma götüreyim tadına bakayım mıncıklaryayım bırakayım asla açım doyayım kafasında değil yani ya dün 6 saat hiçbir şey vermedim hani tam acıksın öyle vereyim dedim 6 saat hiçbir şey vermememe rağmen yani yediyi ek gıda 50 cc kadardı doydu onunla bizdeki temel sorun iştahsızlık yani hiçbir şey yemek istemiyor iştahsız sadece emmek istiyor emmesi de taş çatlasın iki dakka üç dakka Başka da bir şey yok zaten gündüz memeyi tamamen kestim gece 12’den sonra veriyorum işte sabaha kadar ne kadar uyanırsa öyle veriyorum ona rağmen hiçbir şey almıyor yani bizdeki zayıflığın sebebi yeteri kadar kalori almaması bunun için ne yapacağım bilmiyorum asla bunu aşamıyoruz böyle zorlayıp yedirdiğimde kilo alıyor bu ay aldığı gibi ama işte mesela büyüdüğü için artık geçen ay yutuyordu ama şimdi bu ay Yutmamaya başladı şimdi bu durumda ne yapacağım ben de bilmiyorum iş benden çıkıyor çünkü. Kendimi başarısız, çaresiz beceriksiz bir anne gibi hissediyorum
Canım önerim yok maalesef ama kendini kötü hissetme lütfen sen iyi ve çözüm arayan bir annesin elinden gelenin fazlasını yapıyorsun, bu günler geçecek inşallah herşey daha iyi olacakDışarı çıkmayı sevmiyor mesela bebek arabasında olmaktan nefret ediyor ve normal arabaya binmekten de nefret ediyor sürekli ağlıyor onun için dışarıda yedirmeyi hiç denemedim yani dışarıda olmayı sevmedigi için yemek yemeyi de sevecegini düşünmemiştim bir denerim ama elle yemeyi de seviyor şöyle parmağımı ağzına veriyorsam seviyor ama yani doymak değil tatmak amaçlı seviyor hiçbir şeyi doymak için yemiyor mesela elime ver ben ağzıma götüreyim tadına bakayım mıncıklaryayım bırakayım asla açım doyayım kafasında değil yani ya dün 6 saat hiçbir şey vermedim hani tam acıksın öyle vereyim dedim 6 saat hiçbir şey vermememe rağmen yani yediyi ek gıda 50 cc kadardı doydu onunla bizdeki temel sorun iştahsızlık yani hiçbir şey yemek istemiyor iştahsız sadece emmek istiyor emmesi de taş çatlasın iki dakka üç dakka Başka da bir şey yok zaten gündüz memeyi tamamen kestim gece 12’den sonra veriyorum işte sabaha kadar ne kadar uyanırsa öyle veriyorum ona rağmen hiçbir şey almıyor yani bizdeki zayıflığın sebebi yeteri kadar kalori almaması bunun için ne yapacağım bilmiyorum asla bunu aşamıyoruz böyle zorlayıp yedirdiğimde kilo alıyor bu ay aldığı gibi ama işte mesela büyüdüğü için artık geçen ay yutuyordu ama şimdi bu ay Yutmamaya başladı şimdi bu durumda ne yapacağım ben de bilmiyorum iş benden çıkıyor çünkü. Kendimi başarısız, çaresiz beceriksiz bir anne gibi hissediyorum
Bence de canım baksana örsen örülürbenim kızda saçlı doğdu ama şok dökülür yanları arkaları da ben kestim sürekli keçe oluyor açılmıyordu kıyamıyorum taramaya canı yanar diye bende kesiyordum ucunda öyle öyle saçları çok kısalmıştı şimdi anca bu kadar uzadılar sadece önleri ve tepesi uzun
bir ara kel kalacak sandım
![]()
Canım lütfen kendini suçlama seninle ne ilgisi var??? Elinden geleni yapıyorsun. Kan değerlerine bakıldı mı? Demir eksikliği iştahsızlık yapıyormuş, eğer bakılmadıysa baktır mutlaka.Dışarı çıkmayı sevmiyor mesela bebek arabasında olmaktan nefret ediyor ve normal arabaya binmekten de nefret ediyor sürekli ağlıyor onun için dışarıda yedirmeyi hiç denemedim yani dışarıda olmayı sevmedigi için yemek yemeyi de sevecegini düşünmemiştim bir denerim ama elle yemeyi de seviyor şöyle parmağımı ağzına veriyorsam seviyor ama yani doymak değil tatmak amaçlı seviyor hiçbir şeyi doymak için yemiyor mesela elime ver ben ağzıma götüreyim tadına bakayım mıncıklaryayım bırakayım asla açım doyayım kafasında değil yani ya dün 6 saat hiçbir şey vermedim hani tam acıksın öyle vereyim dedim 6 saat hiçbir şey vermememe rağmen yani yediyi ek gıda 50 cc kadardı doydu onunla bizdeki temel sorun iştahsızlık yani hiçbir şey yemek istemiyor iştahsız sadece emmek istiyor emmesi de taş çatlasın iki dakka üç dakka Başka da bir şey yok zaten gündüz memeyi tamamen kestim gece 12’den sonra veriyorum işte sabaha kadar ne kadar uyanırsa öyle veriyorum ona rağmen hiçbir şey almıyor yani bizdeki zayıflığın sebebi yeteri kadar kalori almaması bunun için ne yapacağım bilmiyorum asla bunu aşamıyoruz böyle zorlayıp yedirdiğimde kilo alıyor bu ay aldığı gibi ama işte mesela büyüdüğü için artık geçen ay yutuyordu ama şimdi bu ay Yutmamaya başladı şimdi bu durumda ne yapacağım ben de bilmiyorum iş benden çıkıyor çünkü. Kendimi başarısız, çaresiz beceriksiz bir anne gibi hissediyorum
Seneye kısa mont giyerler mi ya epey düşmüşKizlar h&m'de %70e varan indirim var ayrica üstüne sepette tekrar %10 indirim var haberiniz olsun
Bir doktor takip ediyorum ona da ayni böyle bir soru sorulmuştu ilk sene astronot tavsiye ediyorum demişti. Seneye 2 yaşına girecekler istersen al beğenmezsen icine sinmezse geri iade edersin çabuk tükeniyor ürünler. Bayagi indirim var ben de hep 3 yaş sepete attim. Dün 1 mont gibi bir sey begenmistim bir de beyzbol ceketi sepete attim hemen bittiSeneye kısa mont giyerler mi ya epey düşmüşşu an astronot giydiriyorum
Kesin ben alana kadar biterBir doktor takip ediyorum ona da ayni böyle bir soru sorulmuştu ilk sene astronot tavsiye ediyorum demişti. Seneye 2 yaşına girecekler istersen al beğenmezsen icine sinmezse geri iade edersin çabuk tükeniyor ürünler. Bayagi indirim var ben de hep 3 yaş sepete attim. Dün 1 mont gibi bir sey begenmistim bir de beyzbol ceketi sepete attim hemen bitti![]()
Ben şu an 2 yaş kullaniyorum ama 3 yaş alıcam şimdi alacaklarimi. Kollarini kiviriyorum ya da pacalarini zaten esofman alti da tayt da aldim hepsini 2 yaşKesin ben alana kadar biterbeden olarak ne aldın?