Kesinlikle

Canim 7. Sicramadalar şuan ve inan çok kötü bir uyku gerilemesi oluyor çok şiddetli olmamakla birlikte bizim de devam ediyor mesela dün 11.30 da uyandi 01.30 a kadar uyumadi ve sürekli üstümde yattı. Diş ağrısı fa var bence yan kesiciler baya sertleşmiş çünkü hepsi birbirine karışıyor
Ben 2 dr a götürüyorum onlar da tam tersi arası erken olmasın ağır bi aşı sarsmasın dediler canım. Her doktorun bu konuda farklı bir görüşü var ama tek doğru yok aslında önemli olan 4 dozu 1 yaşa gelene kadar tamamlamış olmak ve 1 sene sonrası da hatirlatma dozunu olmasi. Sizin bence başka bir durum da var diye düşünüyorumdum ki alta yazmışsın
Canim tarhanayi nasıl pisiriyorsun ? Belki sade veriyorsab sevmiyor olabilir. Ben zeytinyağında bebek salçasını kavurup tarhanasini ekliyorum doyurucu olsun diye sebzeli sehriye atiyorum bir de içine sarimsak rendeliyorum çok lezzetli oluyor. Yoğurt seviyorsa çorbanın içine pistikten sonra 1-2 kaşık yoğurt ekleyerekte verebilirsin hem çorba hızlı soğuyor hem çok seviyor yoğurt seven bebekler. Bazen de kıymalı yapiyorum o
İnan hiç vaktim yok ona aslında en güzeli evde yapmak
Tatlım aynı şeyi yaşadık. Ateş olmadığı icin doktor antibiyotiğe gerek görmedi. Çünkü boğazlar da kulaklar da temizdi enfeksiyon kızarıklık yok demişti. Sizin tablo nasıl? Ventolin uygulatti bize o gün acilde ve baya ağzından balgamlari çıkarttı. O gece rahatladi ama ertesi gün yine aynı olunca doktora yazdik evde uygulamamiz için de recete etti günde 4 defa yapabilirsiniz demişti ama ben günde 2 defa 2 gün nebulizator ile uyguladim uygulama sonrasi öksürük ile çıkarıyordu balgamlari. Ve mutlaka burun yikama ve çekme çok önemli canım geçmiş olsun
Henüz değil

Kuzey'e erkek bebek skill i yüklenmiş
Topiğin en rahat annesi ilan ediyorum seni