2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Esım illa Yıgıt Alp olsun demıstı ıyı kı kabul etmemısım

Merhaba kızlar nasılsınız? Burada hava buz resmen hiç dışarı çıkamıyoruz. Kendimi kapalı cezaevinde hissediyorum gerçekten çok sıkıldım. iki gün önce kızımın yemeğine ceviz koydum ağzının kenarlarında kırmızı pütürler oluştu acaba cevizden olabilir mi ceviz dışında farklı hiçbir şey vermedim. Bugün oğlumda evde öğretmeni hasta okula göndermedik biz de ya okul ne kadar büyük bir kurtarıcıymış. O kadar çok konuşuyor ve o kadar çok gürültülü oyunlar oynuyor ki başım çatlayacak migrenim tuttu en ufak bir itirazda da ağlıyor. Zor bir gün oluyor benim için

Ha haaa Aha ben de neden diyorken sebep isim galibaa

Aslinda 6 tane dişi var 1 yasina kadar digerleri de çıkıyor mudur ay evet ya ilgisi kalmadı bence artik yemek seciyorlar hangisinin tadi hosuna gidiyorsa onu yiyorlar

Kızlar merhaba, kızım 7 ay 25 günlük. Üçüncü aydan beri mama ile besleniyor. Ek gıda için ne versem tadına bakıyor aslında. Öyle ağzını kapatıp açmamazlık etmedi hiç şimdiye kadar. Ama hala bir öğün olacak kadar yemiyor. Üstüne hep mama içiyor. Artık günde bir ya da iki kere öğün olarak ek gıdayla doymaları mı gerekiyor

4.yemek kasigi yeterliymis cnm bu aylarda

5.50’de uyandı nerde tehlikeli bir şey var ona gitmek istiyor. Yerler soğuk oluyor çok bırakmak istemiyorum, ısrarla koltuk altlarına gidiyor sonra kafası sıkışıyor sinirlenip bağırıyor Yani seviyorum bu hallerini ama yorucuuu
Bende yatarak emziriyorum korktum şimdi sen öyle diyince
Sen kendin mi yatıyorsun? Annenin yatmasıyla alakalı değil diyor ebeler. E bebeği kucağımızda yatırıyoruz, başı biraz dik oluyor daha nasıl yapmamız lazım yani?
Kerem’ler de aynı, bknz: ben
Asla yok hep bir kıpırdama hareketlilik
Kuduruklar
Aslinda 6 tane dişi var 1 yasina kadar digerleri de çıkıyor mudur ay evet ya ilgisi kalmadı bence artik yemek seciyorlar hangisinin tadi hosuna gidiyorsa onu yiyorlar
Kesinlikle yemek seçiyorlar. Benim sıpa Kars kaşarına bayılıyor

Evet canım ben uzanıyorum çocukta uzanıyor geceleri böyle emziriyorum gündüz de bazen. Öyle daha rahat oluyor ikimiz içinde

Kesinlikle baya kuduruk bunlar

kesinlikle o da var damak tatları gelişiyor, valla bizimkiler kuralları bozdu ya bence 32 dişi bile çıkarabilirler şaşırmam

Klamoks canım. Beş gün kullandık iki gün daha kullanacağız. Bundan sonra banyoda pamuk koyacağım kulağına
Cnm pamuk ıslanıp suyun dışarı akışını engellemez mi? Deniz havuz için kullanılan silikon gibi ürünler var onu denesen sanki daha iyi olur
Benim oğlum da öğürüyor kıymadan, bol patatesli havuçlu yumurta sarısı ve un harçlı yaptığım köfteyi eline veriyorum o zaman yiyor.
Benim kızım emeklemedi ve böyle yaramaz da değildi... Aynen 2.ler bizim de rahatlığımızla daha özgüvenli sanki...
Canım o yüzden 2.yi yapmışsın zaten nerede 2.çocuğu olan var sor hep ilk çocuk çok usluydu derler, benimki gibi çocuğu olanlar da 2.ye tövbe eder

Kuzum inan kızımım ilk 6 ayı gibi burda zor bebek görmedim... Çok zordu çok! Ama sonrasında çok söz dinleyen akıllı uslu bir bebekti. Çocukluğu da çok şükür iyi

Son düzenleme:
Kızlar şu her yeri foşur foşur yıkayan Cem Özkök’ü takip ediyor musunuz? Biraz bakayım dedim. Beslenme ile ilgili öne çıkanlarını inceledim de psikolojim bozuldu
Ediyorum canım, hatta bunu dün eşimle konuştuk ayağımda geçmeyen kaşıntılar oluyor bazende kızarıp beyazlıyor acaba paketli ürünlerden mi azıyor böyle bazı zamanlarda diye çünkü dr a gittim travazol verdi egzama mantar karışmış diye bana mısın demedi özellikle akşamları çok kötü oluyor zaten defnede hasta gibi iyice geliyorlar bana
Kızlar bebişleri yatarak mı emziriyorsunuz kucakta mı? Akşıma takıldı şimdi. Ben geceleri hep yatarak emziriyorum. Kulak enfesiyonu ondan mı oladu acaba
İkiside canım defnede hasta gibi kulağını çekiyor yarın dr a götüreceğim sorarım bunu da
Günaydın, bebişlere kivi veriyor musunuz kızlar?
Hayır canım hiç vermedim daha ama mandalinaya bayılıyor
Woww zor iş o kadar erken kalkması da yaa, senin oğlan mıydı gündüz uykusunu hiç yapmayan ya da cok kısa yapan? Bizimkide kısaydı ama iyice berbat oldu ya enerji de tavan valla biz de evde şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…