Esım illa Yıgıt Alp olsun demıstı ıyı kı kabul etmemısımKız bizim Alp ler niye bu kadar yaramazbizimkide asla durmak bilmiyor. Ankastre nin fırın tutma yerine asılıp sallanıyor, çekmecelere kilit aldım sökmeye çalışıyor, yeni çöp kovası almıştık daha kullanmamıştım salonda duruyordu dün gitmiş içine girmiş nasıl becerdi şok oldum görünce
Ahahahaha iyi yapmışsınEsım illa Yıgıt Alp olsun demıstı ıyı kı kabul etmemısım
Ha haaaKız bizim Alp ler niye bu kadar yaramazbizimkide asla durmak bilmiyor. Ankastre nin fırın tutma yerine asılıp sallanıyor, çekmecelere kilit aldım sökmeye çalışıyor, yeni çöp kovası almıştık daha kullanmamıştım salonda duruyordu dün gitmiş içine girmiş nasıl becerdi şok oldum görünce
Aslinda 6 tane dişi var 1 yasina kadar digerleri de çıkıyor mudurEkin de öyle canım ben alerjik olduğunu düşünüyorum çünkü eşim de aynı sürekli geniz akıntısı var alerji ilacı kullanıyor. Atak haftasinda muhtemelen 41. Haftada başlıyor 47 ye kadar falan devan ediyormus aşırı huysuz oluyorlar uyku düzenleri de bozuluyor. Bize de augumentin verdi çok şükür pişik ishal vs yapmadi simdilik bi semptom yaşamadık
Evet diş çıkarma dönemleri istahi azaliyor yaklaşık 1 hafta kadar sürüyor. Bir de ilgileri aşırı dağılmaya başladı artık sabırsızlar sürekli hareket etmek istiyorlar bu yüzden yemek çok ilgilerini çekmiyor bence
Benimde aklıma başka bir şey gelmiyor çünküHa haaaAha ben de neden diyorken sebep isim galibaa
4.yemek kasigi yeterliymis cnm bu aylardaKızlar merhaba, kızım 7 ay 25 günlük. Üçüncü aydan beri mama ile besleniyor. Ek gıda için ne versem tadına bakıyor aslında. Öyle ağzını kapatıp açmamazlık etmedi hiç şimdiye kadar. Ama hala bir öğün olacak kadar yemiyor. Üstüne hep mama içiyor. Artık günde bir ya da iki kere öğün olarak ek gıdayla doymaları mı gerekiyor
5.50’de uyandıCanım bugün 6.30 da kalktı, 9a kadar bir dk durmadı, kahvaltı sonrası 20 dk da uyuttum 15 dk uyuduşimdi açmadık çekmece kalmadı. Koltuğun arkasındaki wifiyi bulmuş koparırken yakaladım. Saniyelik arkamı dönmemle bi şeyleri bulup yaramazlığı bir oluyor
Sen kendin mi yatıyorsun? Annenin yatmasıyla alakalı değil diyor ebeler. E bebeği kucağımızda yatırıyoruz, başı biraz dik oluyor daha nasıl yapmamız lazım yani?Bende yatarak emziriyorum korktum şimdi sen öyle diyince
Kerem’ler de aynı, bknz: benKız bizim Alp ler niye bu kadar yaramazbizimkide asla durmak bilmiyor. Ankastre nin fırın tutma yerine asılıp sallanıyor, çekmecelere kilit aldım sökmeye çalışıyor, yeni çöp kovası almıştık daha kullanmamıştım salonda duruyordu dün gitmiş içine girmiş nasıl becerdi şok oldum görünce
KuduruklarAsla yok hep bir kıpırdama hareketlilik
Kesinlikle yemek seçiyorlar. Benim sıpa Kars kaşarına bayılıyorAslinda 6 tane dişi var 1 yasina kadar digerleri de çıkıyor muduray evet ya ilgisi kalmadı bence artik yemek seciyorlar hangisinin tadi hosuna gidiyorsa onu yiyorlar
Evet canım ben uzanıyorum çocukta uzanıyor geceleri böyle emziriyorum gündüz de bazen. Öyle daha rahat oluyor ikimiz içindeSen kendin mi yatıyorsun? Annenin yatmasıyla alakalı değil diyor ebeler. E bebeği kucağımızda yatırıyoruz, başı biraz dik oluyor daha nasıl yapmamız lazım yani?
Kerem’ler de aynı, bknz: ben
Kuduruklar
kesinlikle o da var damak tatları gelişiyor, valla bizimkiler kuralları bozdu ya bence 32 dişi bile çıkarabilirler şaşırmamAslinda 6 tane dişi var 1 yasina kadar digerleri de çıkıyor muduray evet ya ilgisi kalmadı bence artik yemek seciyorlar hangisinin tadi hosuna gidiyorsa onu yiyorlar
Cnm pamuk ıslanıp suyun dışarı akışını engellemez mi? Deniz havuz için kullanılan silikon gibi ürünler var onu denesen sanki daha iyi olurKlamoks canım. Beş gün kullandık iki gün daha kullanacağız. Bundan sonra banyoda pamuk koyacağım kulağına
Benim oğlum da öğürüyor kıymadan, bol patatesli havuçlu yumurta sarısı ve un harçlı yaptığım köfteyi eline veriyorum o zaman yiyor.Cnm hic yiyemiyor puturlu hicbir sekilde cok canim sikiliyor bu duruma blendirdan geçirilmiş halini bile ogurerek yedi düşün artik. Sabah omlet yaptim yumusacik ya damagiyla ezse yutacak yok ogurdu durdu bende mama icirdim en son napim.
Canım o yüzden 2.yi yapmışsın zatenBenim kızım emeklemedi ve böyle yaramaz da değildi... Aynen 2.ler bizim de rahatlığımızla daha özgüvenli sanki...
ben de hamileyken oğlum olursa diye düşündüğüm isimlerde Alphan vardıBenimde aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü
ne etti sana bu sabiCanım o yüzden 2.yi yapmışsın zatennerede 2.çocuğu olan var sor hep ilk çocuk çok usluydu derler, benimki gibi çocuğu olanlar da 2.ye tövbe eder
Güzelmiş ama Ekintoş olmuş cici kızben de hamileyken oğlum olursa diye düşündüğüm isimlerde Alphan vardı
Kuzum inan kızımım ilk 6 ayı gibi burda zor bebek görmedim... Çok zordu çok! Ama sonrasında çok söz dinleyen akıllı uslu bir bebekti. Çocukluğu da çok şükür iyiCnm pamuk ıslanıp suyun dışarı akışını engellemez mi? Deniz havuz için kullanılan silikon gibi ürünler var onu denesen sanki daha iyi olur
Benim oğlum da öğürüyor kıymadan, bol patatesli havuçlu yumurta sarısı ve un harçlı yaptığım köfteyi eline veriyorum o zaman yiyor.
Canım o yüzden 2.yi yapmışsın zatennerede 2.çocuğu olan var sor hep ilk çocuk çok usluydu derler, benimki gibi çocuğu olanlar da 2.ye tövbe eder
Bak niyet etmişsin Ekin de bizim Alpler gibi olmuşben de hamileyken oğlum olursa diye düşündüğüm isimlerde Alphan vardı
Ha haaa Ekin cadı cicilerden  bak formdan uzak kaldığın belliGüzelmiş ama Ekintoş olmuş cici kız
Ay yoksa Ekinde mi kuduruk bizimkiler gibiHa haaa Ekin cadı cicilerden  bak formdan uzak kaldığın belli
Ediyorum canım, hatta bunu dün eşimle konuştuk ayağımda geçmeyen kaşıntılar oluyor bazende kızarıp beyazlıyor acaba paketli ürünlerden mi azıyor böyle bazı zamanlarda diye çünkü dr a gittim travazol verdi egzama mantar karışmış diye bana mısın demediKızlar şu her yeri foşur foşur yıkayan Cem Özkök’ü takip ediyor musunuz? Biraz bakayım dedim. Beslenme ile ilgili öne çıkanlarını inceledim de psikolojim bozuldu
İkiside canım defnede hasta gibi kulağını çekiyor yarın dr a götüreceğim sorarım bunu daKızlar bebişleri yatarak mı emziriyorsunuz kucakta mı? Akşıma takıldı şimdi. Ben geceleri hep yatarak emziriyorum. Kulak enfesiyonu ondan mı oladu acaba
Hayır canım hiç vermedim daha ama mandalinaya bayılıyorGünaydın, bebişlere kivi veriyor musunuz kızlar?
Woww zor iş o kadar erken kalkması da yaa, senin oğlan mıydı gündüz uykusunu hiç yapmayan ya da cok kısa yapan? Bizimkide kısaydı ama iyice berbat oldu ya enerji de tavan valla biz de evde şokCanım bugün 6.30 da kalktı, 9a kadar bir dk durmadı, kahvaltı sonrası 20 dk da uyuttum 15 dk uyuduşimdi açmadık çekmece kalmadı. Koltuğun arkasındaki wifiyi bulmuş koparırken yakaladım. Saniyelik arkamı dönmemle bi şeyleri bulup yaramazlığı bir oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?