• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ediyorum canım, hatta bunu dün eşimle konuştuk ayağımda geçmeyen kaşıntılar oluyor bazende kızarıp beyazlıyor acaba paketli ürünlerden mi azıyor böyle bazı zamanlarda diye çünkü dr a gittim travazol verdi egzama mantar karışmış diye bana mısın demedi😞 özellikle akşamları çok kötü oluyor zaten defnede hasta gibi iyice geliyorlar bana🥹

İkiside canım defnede hasta gibi kulağını çekiyor yarın dr a götüreceğim sorarım bunu da

Hayır canım hiç vermedim daha ama mandalinaya bayılıyor😍

Woww zor iş o kadar erken kalkması da yaa, senin oğlan mıydı gündüz uykusunu hiç yapmayan ya da cok kısa yapan? Bizimkide kısaydı ama iyice berbat oldu ya enerji de tavan valla biz de evde şok
Evet canım ya uykusu az... Uyumadıkça enerjik oluyorlar... Ben de çok yoruluyorum 😕

Bak niyet etmişsin Ekin de bizim Alpler gibi olmuş :KK70: niyet etmek yetiyor demekki :KK70: :KK70:
Ha haaa Ekin cadı cicilerden  bak formdan uzak kaldığın belli 😁
Ay yoksa Ekinde mi kuduruk bizimkiler gibi 😂😂😂
Annesini sahneye davet ediyoruz :halay::halay::halay: minseo minseo
Çok dillendirmediğim için sanırım çok akıllı uslu sanılıyor ama kuduruk ya fena 2 dk durmuyor kaşla göz arası yapıyor yapacağını ama hayırı öğrendi artık allahtan hayır diyince bırakıyor :D mesela dün iki dk mutfağa tabak götüreyim dedim bu da salonda oynuyordu bi geldim elinde kumanda tv yi açmış tv izliyor :işsiz:

Çok dillendirmediğim için sanırım çok akıllı uslu sanılıyor ama kuduruk ya fena 2 dk durmuyor kaşla göz arası yapıyor yapacağını ama hayırı öğrendi artık allahtan hayır diyince bırakıyor :KK70: mesela dün iki dk mutfağa tabak götüreyim dedim bu da salonda oynuyordu bi geldim elinde kumanda tv yi açmış tv izliyor :işsiz:
Hoşgeldin aramıza ekincim 😂😂 ya bu çocuklar çok fena 🤭🤭

Aslinda 6 tane dişi var 1 yasina kadar digerleri de çıkıyor mudur 😵‍💫😵‍💫 ay evet ya ilgisi kalmadı 🥲 bence artik yemek seciyorlar hangisinin tadi hosuna gidiyorsa onu yiyorlar 😬😬😬
Acaba kım sızı kandırdı😁 2 yasına kadar dıs cıkmaya devam edıyor. Sadece on dısler cıkınca buyuk arka azılar bıraz ara verıyor onlarda 2 yasında cıkıyor

Çok dillendirmediğim için sanırım çok akıllı uslu sanılıyor ama kuduruk ya fena 2 dk durmuyor kaşla göz arası yapıyor yapacağını ama hayırı öğrendi artık allahtan hayır diyince bırakıyor :KK70: mesela dün iki dk mutfağa tabak götüreyim dedim bu da salonda oynuyordu bi geldim elinde kumanda tv yi açmış tv izliyor :işsiz:
Abowww ne ara öğrendin sen açmayı :sampiyon:

Evet canım ben uzanıyorum çocukta uzanıyor geceleri böyle emziriyorum gündüz de bazen. Öyle daha rahat oluyor ikimiz içinde 🤦🏻‍♀️

Kesinlikle baya kuduruk bunlar 😂😂
Aman canım ya riske atma gece neyse de gündüz normal pozisyonda emzirsen daha iyi olur sanki.

Bunlardaki kumanda aşkı😍 tv acıkca elinde kumanda varsa bizimkide basıyor tuşlara bi de sonra tv ye bakıyor😂
Evet canım ya uykusu az... Uyumadıkça enerjik oluyorlar... Ben de çok yoruluyorum 😕
Şimdi uyudu bizimki hatta bayıldı yani sabahtan beri hiç uyumadı çünküü

Cnm pamuk ıslanıp suyun dışarı akışını engellemez mi? Deniz havuz için kullanılan silikon gibi ürünler var onu denesen sanki daha iyi olur
Ama kendim kullanırken öyle bir şey olmuyor 🤔 başka türlü nasıl dikkat ederim bilmiyorum o ürünlerden bir bakarım eczaneye
Ediyorum canım, hatta bunu dün eşimle konuştuk ayağımda geçmeyen kaşıntılar oluyor bazende kızarıp beyazlıyor acaba paketli ürünlerden mi azıyor böyle bazı zamanlarda diye çünkü dr a gittim travazol verdi egzama mantar karışmış diye bana mısın demedi😞 özellikle akşamları çok kötü oluyor zaten defnede hasta gibi iyice geliyorlar bana🥹
Canım benim de kafa derisinde egzama var yani saç diplerimde. Sana şöyle özetleyeyim. Gebeliğimden bir yıl önce hamile kalamadığım için şeker, çikolata ve süt ürünü diyetine girdim. Tam 41 gün sıfır şeker, sıfır çikolata, sıfır süt ürünü.
41 gün sonunda ne küçücük bir aknem ne küçücük bir egzamalı bölgem vardı. Kesinlikle egzama doğrudan beslenme ile alakalı.
Diyet zordu ama 41 gün sonunda merak edip yediğim minicik hobby çikolata bana iğrenç gelmişti 😃 Kesinlikle işe yarıyor.
Şimdi fonksiyonel beslenmeye merak sardım araştırıyorum çok zıt kutuplar var. Bir kesim -ki Cem Özkök de onlardan biri- hayvansal süt ürünlerini tamamen hayatınızdan çıkarın derken bir kesim fermente şekilde tüketebilirsiniz diyor.
Çikolata ve paketli gıdalar hayatımda nadiren bulunur. Geçen gün söylemiştim hatta makarna bile ayda bir yeriz yani beslenmeme dikkat ederim.
Ama yine de egzamam var, eminim süt ürünlerini kessem o da duracak. Uzunca yazdım ama bendeki etkileri böyle canım.
Defneciğime geçmiş olsun biz de yeni atlatıyoruz canım kış hastalıkları malum 🥺 Ateş havale olmasın da 🙏🏻

Ama kendim kullanırken öyle bir şey olmuyor 🤔 başka türlü nasıl dikkat ederim bilmiyorum o ürünlerden bir bakarım eczaneye

Canım benim de kafa derisinde egzama var yani saç diplerimde. Sana şöyle özetleyeyim. Gebeliğimden bir yıl önce hamile kalamadığım için şeker, çikolata ve süt ürünü diyetine girdim. Tam 41 gün sıfır şeker, sıfır çikolata, sıfır süt ürünü.
41 gün sonunda ne küçücük bir aknem ne küçücük bir egzamalı bölgem vardı. Kesinlikle egzama doğrudan beslenme ile alakalı.
Diyet zordu ama 41 gün sonunda merak edip yediğim minicik hobby çikolata bana iğrenç gelmişti 😃 Kesinlikle işe yarıyor.
Şimdi fonksiyonel beslenmeye merak sardım araştırıyorum çok zıt kutuplar var. Bir kesim -ki Cem Özkök de onlardan biri- süt ürünlerini tamamen hayatınızdan çıkarın derken bir kesim fermente şekilde tüketebilirsiniz diyor.
Çikolata ve paketli gıdalar hayatımda nadiren bulunur. Geçen gün söylemiştim hatta makarna bile ayda bir yeriz yani beslenmeme dikkat ederim.
Ama yine de egzamam var, eminim süt ürünlerini kessem o da duracak. Uzunca yazdım ama bendeki etkileri böyle canım.
süt ürünlerinin cildi bozduğuna inanlardanım ben de hatta şöyle diyim 6 yaşımdan beri çiğ süt tüketmedim sadece yoğurt ve peynir. ergenlik dahil cildimde ne sivilce ne bişey eşim aşırı sever süt çok içer cildi pul pul dökülüyor

Şimdi fonksiyonel beslenmeye merak sardım araştırıyorum çok zıt kutuplar var. Bir kesim -ki Cem Özkök de onlardan biri- hayvansal süt ürünlerini tamamen hayatınızdan çıkarın derken bir kesim fermente şekilde tüketebilirsiniz diyor.
Defneciğime geçmiş olsun biz de yeni atlatıyoruz canım kış hastalıkları malum 🥺 Ateş havale olmasın da 🙏🏻
Kucağımda bir ton abur cuburları bu mesajı okudum  ben yapamam ya öyle

Çok güzel yazmışsın canım teşekkür ederim evet bende makarnasız duramayanlardanım diye yazmıştım sana dün ☺️ aslında beslenmeme dikkat etmiyorım paketli gıdaları seviyorum okulda çayla falan tüketiyorum enerji lazım oluyor bahçede zaten soğuk diye ama yapmamam lazım. Saç için dercos şampuan aldık eşime aynı dertten muzdaripti ve çok etkili oldu artık asla saçında kepek sakalımda döküntü ve kızarıklık olmuyor tavsiye ediyorum yorumlarına bak istersen

Acaba kım sızı kandırdı😁 2 yasına kadar dıs cıkmaya devam edıyor. Sadece on dısler cıkınca buyuk arka azılar bıraz ara verıyor onlarda 2 yasında cıkıyor
Ben de biliyorum ama ilk 1 yaş 6 tanesi çıkıyor diye duymustum yoksa 6 dişle hayatina devam etmiyor 🤣🤣🤣

süt ürünlerinin cildi bozduğuna inanlardanım ben de hatta şöyle diyim 6 yaşımdan beri çiğ süt tüketmedim sadece yoğurt ve peynir. ergenlik dahil cildimde ne sivilce ne bişey eşim aşırı sever süt çok içer cildi pul pul dökülüyor
Direkt süt hiç tüketmiyorum. Sadece bazen kahveye, sabahları okula gitmeden hazırladığım yulafa ekliyordum. Yaklaşık dört-beş aydır o kadarını da tüketmiyorum.
Ama keklerde, pastalarda kullanınca, peynir vs tüketince de aynı oluyor diyorlar. Ben egzama açısından bu durumu bizzat yaşadım.
Emzirdiğim için de peyniri, yoğurdu kesmek istemiyorum. 🤷🏼‍♀️ epeyce araştıracağım bu konu kafama takıldı kendime iş çıkardım. 😃

5.50’de uyandı 🤦🏼‍♀️ nerde tehlikeli bir şey var ona gitmek istiyor. Yerler soğuk oluyor çok bırakmak istemiyorum, ısrarla koltuk altlarına gidiyor sonra kafası sıkışıyor sinirlenip bağırıyor 😅 Yani seviyorum bu hallerini ama yorucuuu 😢

Sen kendin mi yatıyorsun? Annenin yatmasıyla alakalı değil diyor ebeler. E bebeği kucağımızda yatırıyoruz, başı biraz dik oluyor daha nasıl yapmamız lazım yani? 🤷🏼‍♀️

Kerem’ler de aynı, bknz: ben 😒

Kuduruklar 😂

Kesinlikle yemek seçiyorlar. Benim sıpa Kars kaşarına bayılıyor :sus::olamaz:
pozitif düşün allahtan kars'a yakınsın 🤣🤣🤣 bizimkisi kaşar bile yemiyor 🤣🤣

Çok güzel yazmışsın canım teşekkür ederim evet bende makarnasız duramayanlardanım diye yazmıştım sana dün ☺️ aslında beslenmeme dikkat etmiyorım paketli gıdaları seviyorum okulda çayla falan tüketiyorum enerji lazım oluyor bahçede zaten soğuk diye ama yapmamam lazım. Saç için dercos şampuan aldık eşime aynı dertten muzdaripti ve çok etkili oldu artık asla saçında kepek sakalımda döküntü ve kızarıklık olmuyor tavsiye ediyorum yorumlarına bak istersen
Dercosu duydum canım ama o da egzama şampuanlarının içeriğine sahipmiş o nedenle almaktan vazgeçmiştim. Yine bakayım olmadı onu alayım.
Sen de biraz biraz azaltarak başlayabilirsin. İnan ben de çok tüketirdim şimdi canım istemiyor.
Okulda çay da boş gitmiyor haklısın 😅 sınır koyuyorum kendime. Bir de emziriyoruz biz ne yersek bebeğe geçiyor bu da motive ediyor beni. Yaparsın 💪🏻

Back
X