- 5 Mart 2013
- 23.555
- 44.689
- 798
Yaa ben şu an şokher zaman dediğimiz gibi gerçek mi bı söylenen? Bir başka doktor da başka bir şeyi savunuyorsa kime güvenebiliriz? Korktum yani defne hiç bırakacak gibi değil bu aralar deneyemem zaten diş döneminde daha da çok yapışıyor bana meme olmazsa yanaklarımı boynumu öpüp yalıyor
Bu ay kontrolünde bunu bir de kendi doktorumuza sormalıyım.
gece beslenmesi olayı karmaşık ya aslında bana kalırsa en mantıklı 9 aydan sonra kesmek çünkü ay ilerledikçe farkındalıkları arttıkça kesinlikle daha zor oluyor. ben de hala devam ediyorum gece beslenmesine ama bıraktırma hedefim var şu olaylar bi bitsin deCanım senin ki normal benim ki öyle değil 5-6 belki daha fazla uyanıp memeye yapışıp uyuyor hep yanımda hep göğsüm açık öyle düşün, ben 2-3 emmenin fazla olduğunu düşünmüyorum ya ben başka bi doktora daha sormuştum 2-3 emme normal demişti bu sayı vermedi ama giderek azaltmalısın bir yaştan sonra kesmelisin dedi önerdikleri oymuş

canım odan büyükse değerlendirebilirsin ama acele etme derim. ayrı oda biraz yıpratıcı olabiliyor eğer hala gece kalkması/beslenmesi varsa. ben montessori yatak alacağım için böyle bir durumda yanına yatarım diye düşünüyorum ama 2 yaşa kadar ayırmayı düşünmüyorum hala gece bizi arıyor çünkü yakınımızda olmak istiyorKızlar oğlum hala anne yanı yatakta bizim odada uyuyor ama yavaştan kendi odasını hazırlıyorum, bebeğin odasına açılınca yatak olan bir tekli koltuk alsam mı annem çocuk hasta falan olduğunda orada yatarsın dedi kendi odandan zor olur dedi mantıklı mı sizce?
çok geçmiş olsunHerkese selam buraları özlemişim ara ara baksam da çok duramıyordum.
Bir aydır nezle gibi hafif hastalıklarla uğraşıyorduk ve tam iyileştik derken düşüncesiz bir akrabam sayesinde yine hasta olduk. Bu sefer bronşite çevirdiSerumdu havaydı derken şurup olarak içtiği antibiyotik pek işe yaramadığından ve şurup içmeyi de pek sevmediğinden iki gündür iğne şeklinde antibiyotik verildi. Evde nebulizatörle 3 defa ilaç veriyorum. Hırıltı gitti öksürük azaldı çok şükür. Yarın kontrolümüz var inşallah güzel haberler alırız. Bu arada doktor test yapmadı ama rsvden şüphelendi.
Bu süreçte gerçekten çok yıprandım. Serum için damar yolu açılırken o kadar kötü ağladı ki hiç öyle duymamıştım kızımı ya. O an mahvoldum zaten. Eve döndüğümüzde gerginlikten bütün kaslarım ağrıyordu taş taşımış gibiydim.
Herkese, tüm bebişlere sağlıklı günler diliyorum çocuklarımız hiç hasta olmasa keşkeYine de allah beterinden korusun tabi
![]()