Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah kuzumAh cnm ah sorma bende öyleyim 4/5 ay dolsun da artık düşük risklerinden bahsetmeyelim diyorum hep. Rabbim gönlümüze göre olanını versin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım
Ne kadar erken o kadar iyiKızlar çatlak için krem yağ vs. kaçıncı ayda başlayacaksınız?
Anladim cnmHamile günlüğünde 8 haftalık yazıyor ya ondan sordum canım
Oo başlayayım o zaman ben. Ablam badem yağı kullandı memnundu ben de badem yağını bi deneyeyimNe kadar erken o kadar iyi
Kesinlikle öyle canım Allah yardımcıları olsun biz elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz keşke daha fazlasını yapabilsek elimden gelse ilacı üzerdir ücretsiz dağıtırdım smalı hastalara keşke diyorum hep ama olmuyor işte. Neyse aklımızdan çıkartalım şimdi yine kafama takacağım zaten çok duygusalız bu süreçte kendimizi üzmeyecek şeylerden bahsedelim hep artıkEvet yani insanlar para toplayıp çocukları sağlığına kavuşsun diye neler yaşıyorlar ben çok ama çok üzülüyorum. Elimden ne geliyorsa her ay yardım etmeye çalışıyorum az da olsa... çok yüksek paralar ya... Devlette destek çıkmıyor bu çocuklara aileler tek başında. Çok ama çok üzücü
Ben hiç çatlamadım kızımda sadece bebek yağı kullandım vücuduma başka hiç. Bişi almadım 2 günde 1 duş alıyordum duştan duşa sürüyordum çok şükür çatlağım hiç olmadı birde çoo iyi bir cildiye uzmanı vardı çalıştığım yerde ne yaparsanız yapın vücut esnek değilse çatlar demişti. Yapıyla alakalıymış tamamen kızlar…Kızlar çatlak için krem yağ vs. kaçıncı ayda başlayacaksınız?
Valla ben şimdiden başladı dalin bebek yagı kullanıyorum sonra başka bir yag geçiş yapıcamKızlar çatlak için krem yağ vs. kaçıncı ayda başlayacaksınız?
İnşallah Sağlıklı hayırlı haberler alırsın kuzum bende bakim ikili tarama yapim doktor yaptır derse ona göre yaptırırım inşallah gerek kalmaz sağlıklı hayırlı yavrularımız olurFiyat dolara göre degişiyormuş canım ben 2 hafta önce 5.500 TL anlaştık canım 10 haftadan itibaren 11-12-13 haftalarda yapılıyormuş ben 30 yaşındayım canım ama gene geçmişte yaşadıgımı boş gebelik var buda kromozon bozuklugu o yüzden yaptırıyorum
Amin canım inşallah gerek kalmaz bebişleri saglıkla kucagımıza alırız inşallahİnşallah Sağlıklı hayırlı haberler alırsın kuzum bende bakim ikili tarama yapim doktor yaptır derse ona göre yaptırırım inşallah gerek kalmaz sağlıklı hayırlı yavrularımız olur
7. Hafta :
Eller ve ayaklar , el ve ayak haline gelecek minik palet yapilar oluşmaya basladi
Göz gelişimini, göz kapakları tamamlandı, bebeğin göz rengini belirleyecek iris oluşmaya başladı.
Diş tomurcukları, diş etinin altinda minnacik dis tomurcuklari gelişiyor, akciğerleri birbirine bağlayan solunum tüpü de oluşmaya başlıyor...
Eki Görüntüle 3108363
8. Hafta :
Üreme organları , bu hafta bebeğinizin üreme organlarının ya testis yada yumurtalığa dönüşeceği haftadır.
Kalp Gelişimi, kalp artık dört odacıklı gelişmiş yetişkin kalbinin minnacik bir kopyasıdır.
Kemik gelişimi, bebeğinizin kol ve bacak kemikleri katilasmaya başlıyor ve gövde düzleşiyor.
Eki Görüntüle 3108371
9. Hafta
El ev ayak parmakları, el ve ayak parmakları düzgün bir şekilde ayrılmaya başlıyor ve aradaki bağlar kayboluyor.
Gözler başın yanından, sonunda bulunacakları ön tarafına geliyor.
Eklem gelişimi , kemik gelişimi devam ediyor hatta eklemleri bile görmeye başlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 3108372
10. Hafta :
Tırnaklar, eğer minicik parmaklarına dokunabilseydiniz ufacik tırnakların oluştuğunu hissedebilirsiniz.
Plesanta , bu hafta fetus ile rahim arasında kan dolaşımı başlayacak plesanta çalışmaya başlayacak.
Hayati organlar, hayati organlar tam olarak oluştuğu icin doğuştan meydana gelen kusurların riski düşüyor.
Eki Görüntüle 3108383
11. Hafta
Kan hücreleri , bebeğinizin karaciğer ve dalağı artık kan hücreleri üretiyor. Pankreas ta sindirim enzimlerini salgılamaya başladı.
Hareket, bebeğiniz artık eğilebilir gerinebilir ,tekme atabilir hatta yüz ifadeleri bile yapabilir.
Böbrekler , böbrekler artık sindirdiği amniyotik sıvıdan idrar üretiyor.
Eki Görüntüle 3108385
oldum şimdi çok şükür bi sıkıntı yok rahim ağzında açılma da görünmüyor, kanama alanı kapanmış görünüyor dedi. sanırım kahve lekelenmem büyümeden kaynaklı oluyor benim. kırmızı olan da bugün tuvalette biraz zorlanmıştım belki de o sebepten oldu. ama kalpleri, büyümeleri ve rahim ağzı iyi sorun yok dedi. çok şükür.oldun mu muayene ?
Sağol canım senin de test sonuçların güzel gelir inşallah. Sağlıkla devam ederiz hamilelik yolculuğumuzaMaşallah Çok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah
Bende aile hekimliğime geldim kan testlerimi veriyorum
Canım ikiz miydi senin kalpleri falan demişsin merak ettimoldum şimdi çok şükür bi sıkıntı yok rahim ağzında açılma da görünmüyor, kanama alanı kapanmış görünüyor dedi. sanırım kahve lekelenmem büyümeden kaynaklı oluyor benim. kırmızı olan da bugün tuvalette biraz zorlanmıştım belki de o sebepten oldu. ama kalpleri, büyümeleri ve rahim ağzı iyi sorun yok dedi. çok şükür.
Çok sık uyanıyordu canım.. Uykudan çok çektik biz. Hala da hiç sevmez uyumayı maks 2 saatte bir :/ daha sık da olabiliyordu.. ama katlandım alışsın diye. Bilinçlenmeye başladıktan sonra bu sefer yattığı odadan başka bir yerde uyumak istemiyor falan.. Onu keşfettim. Düşündüm şimdi aldım aldım, yoksa daha zor olacak diye.. Tabi herkesin tercihi.. Odası da hazırdı zaten. Hemen yan odamız tabi. Çocuk telsizlerinden almıştık biz de en baştan beri. Zaten ona ihtiyaç duymadan da duyuyorsun sesi ama garanti olsun diye.. Hatta bu sefer kameralılardan alabilirim imkan olursa.Peki 7 aydan sonra gece uyanmaları nasıl oluyordu canım ?
Çok şükür çok sevindim canım evet büyümeden kaynaklı kanama alanın yoksa hiç korkmaoldum şimdi çok şükür bi sıkıntı yok rahim ağzında açılma da görünmüyor, kanama alanı kapanmış görünüyor dedi. sanırım kahve lekelenmem büyümeden kaynaklı oluyor benim. kırmızı olan da bugün tuvalette biraz zorlanmıştım belki de o sebepten oldu. ama kalpleri, büyümeleri ve rahim ağzı iyi sorun yok dedi. çok şükür.
Hmm tamam canım.. Ben nifty sandım, ondan sordum. Her şey yolunda gitsin inşallahBen 2li test yaptıracağım canım kendi doktoruma medicalpark
ben çalıştığım için 2 saatte bir kalkıp odaya gitsem heralde kafayı yerimÇok sık uyanıyordu canım.. Uykudan çok çektik biz. Hala da hiç sevmez uyumayı maks 2 saatte bir :/ daha sık da olabiliyordu.. ama katlandım alışsın diye. Bilinçlenmeye başladıktan sonra bu sefer yattığı odadan başka bir yerde uyumak istemiyor falan.. Onu keşfettim. Düşündüm şimdi aldım aldım, yoksa daha zor olacak diye.. Tabi herkesin tercihi.. Odası da hazırdı zaten. Hemen yan odamız tabi. Çocuk telsizlerinden almıştık biz de en baştan beri. Zaten ona ihtiyaç duymadan da duyuyorsun sesi ama garanti olsun diye.. Hatta bu sefer kameralılardan alabilirim imkan olursa.
Girmedim amaaa giricemKızlar denize giriyorsunuz dimi ?