2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hastane çıkışlarına baktım o kadar tatlılar ki insan almamak için kendini zor tutuyor❤️ ama gözüm sürekli kız elbiselerine kayıyor onları daha çok beğeniyorum bakalım cinsiyet ne olcak heyecanla bekliyorum.. en güzeli bebiş alışverişi olcak güzel günler olsun inşallah 🙏🧿
Zaten genelde kız reyonu 15 sıra.. Erkek reyonu 3 sıra falan :KK70: hahaha

Ben doğum izni ile işten ayrılıp bir daha dönmemiştim. 14 ay sonra tekrar başlamıştım. Şimdi dediğin gibi 4 ay. Öncesinde kullanmazsan işte biraz uzuyor falan bir kaç hafta.. Hiç düşünmek istemiyorum.. Bir de biliyorum yani, insan oncacık bebeciği bırakıp gitmekte nasıl zorlanır. Süt kuzusu oluyorlar daha... Sürekli sürekli emmek isterdi.. Asla yanımdan ayıramazdım. Allah hepimize yardım etsin. Şükür bari evin yakınmış senin. Sağlıkla gelsinler de.. Güzel şeyler düşünmek istiyorum. İnşallah kolaylıkla hallolur hepsi 🙏
Evet canım sorma çok zor olacak ama allahtan annem yanımda ona gönül rahatlığı ile emanet edebileceğim, bi aksilik çıkmazsa 37 ye kadar çalışırım diyorum masabaşı iş zaten bakalım zaman neler gösterecek :)

Odaya gidecek halin olmayacak tatlım 🤣 yatağının yanından ayıramayacaksın çünkü resmen uykunda alacaksın onu ve emmeleri 30-45 dk sürdüğü için uyumaya da devam edeceksin 🤣🤣 benim oğlum da çok uykusuzdu, 2 saat deliksiz uyusam bayram ediyordum. Bazen ağlıyordu, göğsüme tıpışlıyordum uykumda, çocuk ağlamaya devam ediyordu aaaa bi bakıyodum çocuk göğsümde değil otomatiğe bağlamışım 🤣🤣
Valla başa gelen de çekiliyor ama :) Çalışmaya başlayınca sıkıntı olur, ha şimdi çalışmaya başlarım ha şimdi.. Sonra alıştıramam vs diye diye, baktık şartlar da uygun, ayırdık odayı 7 aylık. Saat başı da kalktık.. Napıcan.. mecburi ana gücü :KK70:

Evet canım sorma çok zor olacak ama allahtan annem yanımda ona gönül rahatlığı ile emanet edebileceğim, bi aksilik çıkmazsa 37 ye kadar çalışırım diyorum masabaşı iş zaten bakalım zaman neler gösterecek :)
Maşallah canım şanslısın yine :nazar: Benim annem başka şehirde.. Kayınvalidenin yaşı var bakamaz. Bakıcı gerekecek daha minicikken.. O yüzden çok düşündük 2.yi. İnşallah nasibi iyi olur... Bir yolunu buluruz inşallah. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bizde araba ve yatak beşik öyle büyük şeyleri araştırıyoruz bugün Bi kaç biyer gezdik hatta eşimle fikir edinmek için bakalım daha erken mi acaba diyede içimden düşünüyorum sonra diyorumki malum fiyatlar günden güne artıyor 🤦‍♀️
Bizde neredeyse her hafta herşeye zam geldiği için erkenden almayı düşünüyoruz
Kızlar ben kızıma hiç besik almadım. Direk karyola aldım. 80×140 . Anne yani olarak kullanıyorum.sallanma özelliği de var. Uzun bir süre daha kullanırım gibi duruyor 😁 yan kanadını kullanıyordum son birkaç aydır komple çıkarttık. Ayak başlık tekerleklerin de çıkarttık aynı zamanda. Sarkmaya, kendi tırmanmaya başlayınca en sadece hale getirdik. Orta kademede tutuyorum, alt ayaklar da cikinca yüksekliği yatak hizasında aşağıya geldi. orda uyuyor done done yanima gelme ihtimali kalmadı bu sayede. Sabahları da ayaklarıyla yataktan uzaklaştırıp yere kendi iniyor 🤣🤣 tekerlekleri çıkartmamin bir diğer sebebi de kolay kaymasını engellemek tekerlek sabitleyici olsa da şimdiye göre daha kolay kayıyordu. Oda ayırmaya karar verdiğimde yan kanadını takip yataktan biraz uzaklastiracagim önce sonra oda değişikliği yaparım diye düşünüyorum. Bu 70×130 bendeki 80x150 mi 80× 140 olan mı neydi.
Bende bundan almayı düşünüyorum e bebekte böyle görmğştğk

Maşallah canım şanslısın yine :nazar: Benim annem başka şehirde.. Kayınvalidenin yaşı var bakamaz. Bakıcı gerekecek daha minicikken.. O yüzden çok düşündük 2.yi. İnşallah nasibi iyi olur... Bir yolunu buluruz inşallah. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
çok şükür canım :dua: inşallah siz de güzel bi yol seçenek bulabilirsiniz :dua:

Ay ben de kaçırmışım bunu :) Sağlıkla gelsinler.. Bereket mutluluk getirsinler canım :rolleyes: :KK68: :KK200::KK200: ( 2 kız mı geliyor acaba..? :) Öyle bir içimden geçti)
ahaha 😄😄 amiinn amin inşallah hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun 🍀 2 kız tahmini gelince en çok eşim seviniyor. 2 erkek olursa ev koğuş gibi olur yaşanmaz daha burada diyor 😂😂😂
tabii bunlar işin şakası önce sağlıklı hayırlı evlatlar. ama tahminleri almak çok keyifli ve heyecanlı 🥳

Kızlar bu da benim minnoş geçen hafta gitmiştim 8+6 da 🥰 neye benzettiniz kız, erkek tahmini olan 🤪

Eklentiler

• Screenshot_20220808_154139_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220808_154139_com.android.gallery3d.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 62
oyy ne güzel 14 ay benim iznim 4 ay malesef ve yerime bakacakta hiç kimse yok :KK43: işyerim evime çok yakın öğle araları gitmeyi düşünüyorum bir de süt iznimi kullanır 1 saat erken çıkarım artık bi şekilde ayarlıcaz :KK43:
öğle araları gidebilecek olman cok büyük şans canım emzirme açısından. süt iznini bizim isyeri birleştiriyor, galiba normalde yasakmış ama bizim işimize geliyor, yaklasık 1.5 ay ekleniyor 4 aya, biraz da yıllık izin kullanınca 6 aya tamamlıyorsun annelik iznini. bazı arkadaslar da mesela süt izinlerini haftalık birleştiriyor, cuma günleri izin olarak kullanıyor. sizde hiçbir şekilde birleştirmiyorlarmı

öğle araları gidebilecek olman cok büyük şans canım emzirme açısından. süt iznini bizim isyeri birleştiriyor, galiba normalde yasakmış ama bizim işimize geliyor, yaklasık 1.5 ay ekleniyor 4 aya, biraz da yıllık izin kullanınca 6 aya tamamlıyorsun annelik iznini. bazı arkadaslar da mesela süt izinlerini haftalık birleştiriyor, cuma günleri izin olarak kullanıyor. sizde hiçbir şekilde birleştirmiyorlarmı
birleştirirler canım konuşursam aslında ama daha hiç o kadar detaylı düşünmemiştim 1,5 ay uzatmak mantıklı geldi şuan 20 gün de senelik iznim olacak 2 ay olur

Odaya gidecek halin olmayacak tatlım 🤣 yatağının yanından ayıramayacaksın çünkü resmen uykunda alacaksın onu ve emmeleri 30-45 dk sürdüğü için uyumaya da devam edeceksin 🤣🤣 benim oğlum da çok uykusuzdu, 2 saat deliksiz uyusam bayram ediyordum. Bazen ağlıyordu, göğsüme tıpışlıyordum uykumda, çocuk ağlamaya devam ediyordu aaaa bi bakıyodum çocuk göğsümde değil otomatiğe bağlamışım 🤣🤣
ilk zamanlar uykusuzluktan okadar şaşkın hallerimiz oluyor ki :) resmen bebekle bütünleşiyorsun, benim bir kere kucagımdaymıs unutmusum, nerde diye bir paniklemiştim :KK70:

senin sürecin x3 heyecanlı çift yumurta mıydı tek mi, instagramda bi video görmüştüm üçüzleri karıştırmamak için renkli ojeyle tırnaklarına işaret koyuyorlardı :KK70:

Benimkiler 3 ayrı kesede şuan hepsi ayrı yumurtadan olmuş öyle dedi doktorum 🤗
Bende cinli bir abi var ona bakıyorum her sabah kızlarının saçını 1 2 3 tane tokatla topluyo sanirim o da karışmaması için ben ne yapacağım bakalım 🤣🤣🤣

Ay Allah yardımcınız olsun canım yaa :) Birini bulsan 2. nerden bulcan, 2.yi bulsan 3.yü :) İnşallah Allah güç kuvvet bereket versin.. Sağlık versin.. İşler su gibi kolayca aksın gitsin hallolsun :KK68:

Sorma ya biraz da eşe dosta akrabaya sarıyorum kullanmadığınız mama sandalyesi yatak falan var mı diye bazıları veririz dedi bekliyorum şimdi ne kadarını bedavaya getirsem kardır 🤣🤣🤣 Çok şükür durumumuz iyi ac açıkta değiliz ama yine de çocuk sayısının birden 4e çıkması zor hesap yapıyoruz baya kıt kanaat geçinmeye başlayacağız ama olsun bir de durumu olmayan biri olsa ne yapar bilmiyorum Allah herkese güç kuvvet versin bu ekonomide🤲🤲🌸 bebeklerimiz bize daha çok bereket getirsin inşallah 🤲🤲🌸🌸

Benimkiler 3 ayrı kesede şuan hepsi ayrı yumurtadan olmuş öyle dedi doktorum 🤗
Bende cinli bir abi var ona bakıyorum her sabah kızlarının saçını 1 2 3 tane tokatla topluyo sanirim o da karışmaması için ben ne yapacağım bakalım 🤣🤣🤣
2 Kız 1 erkek diye geçti içimden senin :) ayrı yumurtalarsa iyi ya karıştırmazsın :KK70:

Valla başa gelen de çekiliyor ama :) Çalışmaya başlayınca sıkıntı olur, ha şimdi çalışmaya başlarım ha şimdi.. Sonra alıştıramam vs diye diye, baktık şartlar da uygun, ayırdık odayı 7 aylık. Saat başı da kalktık.. Napıcan.. mecburi ana gücü :KK70:
Tatlım bebek anneyi yönlendiriyor. Biz ne desek ne planlasak boş 😁 ben oğlumu 5 yaşına kadar ayıramadım yanımdan. Bebekken de sadece göğsümün üstünde kalp atışımı hissederek uyurdu ve ben uyuyabilmek için mumya gibi üstümde yatrırdım onu hareketsiz bi şekilde. Azıcık psikopat bi anne bebek ilişkisiydi bizimkisi 🤣🤣

X