2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet ben ısrarla sordum ama kese 15günde sadece 4mm büyümüş bu bile sağlıksız olduğunun göstergesi zaten falan beklemeden alınması lazım dedi ve iyi bir doktor çok da net konuştu o yüzden bekleyip daha da strese girmek istemiyorum zaten burda okuduklarım gibi benim öyle belirtilerim yok olan belirtilerim de zamanla azaldı kesildi hatta. Nasip değilmiş
Her şeyin en hayırlısı olsun, geçmiş olsun.. Üzülmeyin demek yersiz olacak fakat her şey Rabbimden geliyor o yüzden tevekkül etmek en doğrusu.. :KK43:

Büyüyor tabi rahim genisliyor genisledikce batmalar oluyo. Bide karni buyuyen var mi ya benim alt gobek vardi zaten ondan bisey anlamiyorum ne zaman cikar bu göbüş😅😅 dun eşim bebeğe degil de bana hamilelikte ilk elbisemi almak icin öylehevesliydi ki izin versem cesit cesit alacakti 🥰
Ya benim eşim de geçen gün oversize bi tişört hediye almış karnım büyüyünce giyermişim. Benim karnım büyüdüğünde kış olacak ama dedim. Aa doğru diyor 😂 iyi ki çocuklara biz bakıyoruz. Erkek kafası çok fena 😂😂😂

Ne yaptın canım ya merak ettim 🤩 Hadi güzel haberlerle gel 🥰🙏🏻
Yaz-ruzgari Yaz-ruzgari haber ver kuzum çıktığında güzel haberlerini bekliyoruz 🥰❤️
Geldim kızlarr giremedim yoğundum🙈
Ultrasonda kalp atışını gördük böyle minik bir nokta atıp duruyor çok şükür 💓💓
Ben kalp atışını videoya alabilir miym dedim doktor da ben dinletmiyorum ilk 3 ay gerek yok bebeği yormaya dedi. Anlamadım, çok ısınıyor bebek falan dedi 🥲 herkes dinliyor burada ilk defa böyle birşey duydum..

Ultrasonda 6+1 çıktık bebek 4 mm olmuş😍
Bir iki gün oynayabilir ultrasonda sorun değil dedi.
2 hafta sonraya tekrar randevu verdi hamilelik için bazı testler istedi. 🌸

Sevgili annecikler
Dün eğitim ve araştırma hastanesinden 11 ağustosa randevu aldım kadın doğumdan.
Ordaki aletler daha gelişmiş diye düşündüm.
Dün gece sanırım biraz üzüldüm ki gece 2de yattım.
Geç döllenme videoları izledim youtubeda çoğu olumsuz sonuçlanıyormuş diye okudum, izledim. Rabbime hayırlısı neyse o olsun inşallah dedim hepimiz için hayirlisi olsun inşallah ❤️
Ya sen niye izliyorsun öyle videoları. İnternette benim de çok moralim bozuluyor bi dünya kötü olasılık var. Hiç izleme onları hiçbir faydası yok sana. Bişey olmadan üzülmemek lazım 🙏🏻

Geldim kızlarr giremedim yoğundum🙈
Ultrasonda kalp atışını gördük böyle minik bir nokta atıp duruyor çok şükür 💓💓
Ben kalp atışını videoya alabilir miym dedim doktor da ben dinletmiyorum ilk 3 ay gerek yok bebeği yormaya dedi. Anlamadım, çok ısınıyor bebek falan dedi 🥲 herkes dinliyor burada ilk defa böyle birşey duydum..

Ultrasonda 6+1 çıktık bebek 4 mm olmuş😍
Bir iki gün oynayabilir ultrasonda sorun değil dedi.
2 hafta sonraya tekrar randevu verdi hamilelik için bazı testler istedi. 🌸
Kuzum gözün aydın senden de güzel haber aldık çok şükür darısı başımıza 🥰❤️ Ben de ses dinlemek istemiyorum eğer görünüyorsa ve bebek iyi gelişmişse. İyi yapmış doktorun ileriki haftalarda dinlersin 😍

Rheaa Rheaa beni listeden çıkarabilirsin muhtemelen pazartesi gebeliğimi sonlandırıcaklar, Rabbim inşallah diğer arkadaşların bebeklerine ve bekleyen herkese sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eder.
Cok gecmis olsun. Allah size esinize saglik versin. Zor ben de 2 ay once bir kayip yasadim. Allah simdi tekrar nasip etti. Her sey insan icin...

Benim son adet tarihim 23 mayıstı ama doktor 1 haziran diceksin geç döllenme dedi. Son kontrolümde de 6 gün önde cıktı bebeğim. elleri ayakları var. Doktor kendini kurtarmış artık dedi allaha şükürler olsun. Herkesin süreci farklı. Lütfen kötü kötü videolar izlemeyin o yüzden. 😋
Yaaa ne güzel maşallah size 🧿🧿 inşallah benim kuzum da yerindedir haftaya anne burdayım der ❤️
14 Haziran en son adet başlangıcım ama 27 Haziran ilişki tarihimiz o şekilde hesap edince doktorun 5 hafta dediği ile uyumlu çıkıyor. Onu göz önüne alınca seviniyorum ❤️

Sağol canım benim hiç dert etme herşey yolundadır seninde 🥰 Bazı doktorlar kalp atımı dinlemenin zararlı olduğunu düşünüyormuş o yüzden dinletmedi sanırım.
Evet sağlıklı olsunda sonra dinlerim artık sesini🥰🥰
Kuzum gözün aydın senden de güzel haber aldık çok şükür darısı başımıza 🥰❤️ Ben de ses dinlemek istemiyorum eğer görünüyorsa ve bebek iyi gelişmişse. İyi yapmış doktorun ileriki haftalarda dinlersin 😍

Ya sen niye izliyorsun öyle videoları. İnternette benim de çok moralim bozuluyor bi dünya kötü olasılık var. Hiç izleme onları hiçbir faydası yok sana. Bişey olmadan üzülmemek lazım 🙏🏻
Doktorların anlatımını izledim aslında ama ne bileyim önceki gün daha sakindim ama daha izlmycgm 😉 haftaya bir kalp ❤️ atışı duyarsak yazarim 😍

Yaaa ne güzel maşallah size 🧿🧿 inşallah benim kuzum da yerindedir haftaya anne burdayım der ❤️
14 Haziran en son adet başlangıcım ama 27 Haziran ilişki tarihimiz o şekilde hesap edince doktorun 5 hafta dediği ile uyumlu çıkıyor. Onu göz önüne alınca seviniyorum ❤️
Yanı hesabı kitabı siz boşverin şimdilik hamile olduğunuzu biliyorsunuz değil mi? Tadını çıkartın. 😊

Evet ama biz bilmiyorduk. Hamile kaldıktan sonra da verilebiliyormuş. Eşim kan vermişti p.tesi günü bugün aradılar benim de vermem gerekiyormus hamilelerde sonuc erken çıksın diye eşle birlikte gonderiliyormus. normaide sma taramalari 2 3 ay sonra cikiyormus ama hamilelik varsa 2 3 hafta icinde dediler. Siz de saglik ocagina gidip eşinizle kan verebilirsiniz yani 😊
Teşekkür ediyorum canım açıklama yaptıgı için çok sagollasın☺️🥰

Canım tuz tüketiyorum o şişkinlik olabilir. Benim ilk gebeligimde çok oluyordu 35.5 giyen ben 38 numaraya cikmistim resmen 😮‍💨 tuzu tamamen kesmemek rağmen acaba kesmeseydim ne olurdu halim hiç bilmiyorum
Yok zaten haşimatoyum normal tuz da kullanmıyorum Himalaya ve çok az kullanıyorum. Bugün Dr a gittim kal atışını duyduk 🤗 ona sorduğumda ödem değil dedi işte bakalım bi

X