2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar video cekmistik ordan ekran görüntüsü aldım bi bakın küçük bir insana benzemiyor mu 😂🧿

Eklentiler

• 63B87C57-A111-400D-BB96-55A3332663BF.png
    63B87C57-A111-400D-BB96-55A3332663BF.png
    548,6 KB · Görüntüleme: 86
😁😁 ben izmir bergamaya yeni atandım. Burda da aile hekimi seçerken internetten eşimle tek tek doktorlara mezun oldukları okullara hemşirelerine falan baktık da öyle seçtik sansıma iyi cıktı doktorum da hemşirem de😂 2 nolu saglik ocago nurettin bey 🌸
Valla süper çok şanslısın 🙃 Off yaaa şimdi İzmir’de de yaşamak vardı ne yazıkki Ankara dışında hiç bir yere gidemiyorum :/

Valla süper çok şanslısın 🙃 Off yaaa şimdi İzmir’de de yaşamak vardı ne yazıkki Ankara dışında hiç bir yere gidemiyorum :/
Biz izmirliyiz ama bergama hiç izmir gibi değil merkeze çok uzağız ne yazık ki pek sevemedim burayı açıkçası bakalım zaten biz sürekli tayinci çok kalmayız burda da idare edeceğim. Tek güzel tarafı dikili 20 dk burdan her gün denize girebiliyorum okadar😁

Bana da erkek gibi geliyor hiç kız gibi düşünmüyorum. ama eşim kız istiyor. Çok merak ediyorum. Iddiasina girdik eşimle çeyrek altinina. O kız diyor ben erkek bakalım 😂😂
Biz de aynı şekilde yaaa 🤣 keşke biz de altınına iddiaya girseydik kazanınca alırım kaybedince sana kız evlat verdim hala altın peşindesin der unutturdum 🤣

Biz izmirliyiz ama bergama hiç izmir gibi değil merkeze çok uzağız ne yazık ki pek sevemedim burayı açıkçası bakalım zaten biz sürekli tayinci çok kalmayız burda da idare edeceğim. Tek güzel tarafı dikili 20 dk burdan her gün denize girebiliyorum okadar😁
Dikiliye yakınsa tadını çıkar 🙃Sürekli tayin neden ki meslek nedir ?

Biz de aynı şekilde yaaa 🤣 keşke biz de altınına iddiaya girseydik kazanınca alırım kaybedince sana kız evlat verdim hala altın peşindesin der unutturdum 🤣
Hemen nakite cevir işi 😂 bugün diyorum ki hazırla çeyreğini iki hafta kaldı. Gormeden inanmam diyor doğsun ondan sonra diyor. Babalar bizden de fena😂

Allahım içimi biliyor sağlıklı olsun ne gelirse seve seve kabulümüz. Burda tüm arkadaşlarıma, isteyen nerde kim varsa herkese nasip olsun inşallah. 💖

Hemen nakite cevir işi 😂 bugün diyorum ki hazırla çeyreğini iki hafta kaldı. Gormeden inanmam diyor doğsun ondan sonra diyor. Babalar bizden de fena😂

Allahım içimi biliyor sağlıklı olsun ne gelirse seve seve kabulümüz. Burda tüm arkadaşlarıma, isteyen nerde kim varsa herkese nasip olsun inşallah. 💖
🤣🤣🤣Sağlıklı olsunlar da hiç farketmez.. Ben sürekli acaba sağlıklı mı acaba bir sıkıntısı olacak mı kendime dert edindim. Nerde engelli bir çocuk görsem allahım sağlıkla gelsin diye dua ediyorum. Bir ben miyim böyle 😞

X