2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bnde 6+1 de kafasi dimi dedim yook daha o kadar olusmadi dedi bnce bazi seyleri benzetiyoruz kordondur o 😀
Yok bence de mümkün değil:) Ben de ekliyorum 6+3 ken bebeğe benzer bir görüntü yok. 8 haftalikken de gövdesi var kollar daha oluşmamış
20220805_191224.jpg

Evet bnde dun 8+3 dum dr kafasini, kollarinin cikacagi yeri bacaklarinin cikacagi yeri gosterdi. Gecen bi arkadaş yazmisti Leedong Leedong du galiba 10. Haftada kollar bacaklar oluşmuştu. Ahh ne korkular yaşıyoruz onlara saglikla ulasmak için
Evet canım 9+6 daki görüntüde kolalarım ve bacakları oluşmaya başlamıştı hatta kollarını yukarıya doğru hareket ettiriyordu sürekli doktorumda ne kadar hareketli maşallah demişti. Korkmanıza gerek yok 10.haftaya girerken oluşmuş oluyo kolları bacakları canlarım

Evet canım 9+6 daki görüntüde kolalarım ve bacakları oluşmaya başlamıştı hatta kollarını yukarıya doğru hareket ettiriyordu sürekli doktorumda ne kadar hareketli maşallah demişti. Korkmanıza gerek yok 10.haftaya girerken oluşmuş oluyo kolları bacakları canlarım
Iyi hatırlamışım bak 😀 az kaldi 2 haftaya insallah oluşacak eller ayaklar doyasiya oynatsinlar 😇

Bence çok zor bir şey ben ilkinde y.lisans yapıyordum ama derslerim bitmişti teze başlamam zaten kızımın 1 yaşından sonra ancak olabildi çünkü benim kızım hiç uyumadı 3 sene benim buna alışmam 1 sene sürdü sonra iki sene 2 saat uykuyla yaşamaya alıştım :uykucu:

Bende eşimle başak burcuyum kızım da başak burcu oldu ve keşke aslan olsaydı diye düşünüyoruz tüm kötü huylarımız çarpı 6 bizim kızda :KK57: ki bence başak burcu çok iyi bir burç normalde :cool:

bence de tahmin etmek eğlenceli :KK51:

valla bana sadece resim veriyor üstünde yazıyor böyle bir şey vermedi hiç

merak hepimizde var bende de değişik çıkıyor ama iki tarafta haklı çıkabilir diye takmadım kafama :)

Yani çok umutsuz konuşmak istemezdim ama biraz zor bir şey ama dediğin zaman bence de çok uygun olur doğum yaptığın zamana göre özellikle daha uygun olur daha rahat halledersin umarım kolaylıkla tamamlarsın :)
Teşekkür ederim canım 🥰 Allah hepimize kolaylık versin 😊

Evet ama biz bilmiyorduk. Hamile kaldıktan sonra da verilebiliyormuş. Eşim kan vermişti p.tesi günü bugün aradılar benim de vermem gerekiyormus hamilelerde sonuc erken çıksın diye eşle birlikte gonderiliyormus. normaide sma taramalari 2 3 ay sonra cikiyormus ama hamilelik varsa 2 3 hafta icinde dediler. Siz de saglik ocagina gidip eşinizle kan verebilirsiniz yani 😊
Hangi aile hekimliği sizinki ben de ona değiştirmek istiyorum şehir farketmez 😃

Bir başka sorum daha var valla sizler olmasanız bilgilenemiyorum, devlet doktoru zaten odaya 3 4 kişi birden alıyor, hurra kim kime dum duma oluyor :olamaz: 1 hafta önce miniğim 6+4 dü tam 1 hafta sonra 7+6 normal mi ? Gün gün mü büyüyor bu minnoş içeride nasıl oluyor :anne:
Gayet normal bence :) ilerleyen süreçte günü gününe uyar gibi şimdi çok küçük ve hızlı büyüyor :)

Ya benim eşim de geçen gün oversize bi tişört hediye almış karnım büyüyünce giyermişim. Benim karnım büyüdüğünde kış olacak ama dedim. Aa doğru diyor 😂 iyi ki çocuklara biz bakıyoruz. Erkek kafası çok fena 😂😂😂
Cok hevesliler ya detaya bakmadan iclerinden geleni yapiyolar iste sağolsunlar 🤗

Hangi aile hekimliği sizinki ben de ona değiştirmek istiyorum şehir farketmez 😃
😁😁 ben izmir bergamaya yeni atandım. Burda da aile hekimi seçerken internetten eşimle tek tek doktorlara mezun oldukları okullara hemşirelerine falan baktık da öyle seçtik sansıma iyi cıktı doktorum da hemşirem de😂 2 nolu saglik ocago nurettin bey 🌸

X