2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Biz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsem listeye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Hayırlı güzel haberler ile gel canım inşallah
Ara ara bana da oluyor canım, bunlar normal şeyler ama bazen ciddi anlamda bağırtıyor beni
Neden normal doğum yapmıyorsunuz acaba?
İlki sezeryandı sanırım ondan dolayı

Kızlar selam doktora gittim 2 dk bire düşmüştü sancılarım doktor 8 cmlik acılmam var dedi yatırdı hemen 90 a varan agrışarım cıkıyodu suyumu patlattı doktor ilk etapta sonra agrın geldikce ıkın dediler sacını göruyoruz dediler dogum masasına aldılar 2 ıkınmada 1 dikiş ile aldım kucagıma elhamdulillah cok guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin ,bana cok destek oldunuz bebegimin hastane cıkısına pusetine kadar destek oldunuz hepinize dua ettim allah razı olsun tekrardan hepinizden iyiki varsınız

Hayırlı güzel haberler ile gel canım inşallah

Ara ara bana da oluyor canım, bunlar normal şeyler ama bazen ciddi anlamda bağırtıyor beni

İlki sezeryandı sanırım ondan dolayı
Şuan rahatladım geçti ara ara oluyordu ama bu biraz fazla uzun sürdü ay söylemesi ayıp ishal olmuşum ondan da olmuş olabilir bunada doğum belirtisi falan diyorlardı ben bugün uyuyamam artık doğurcam diye

Yaaa ne güzel bi doğum hikayesi bu hayırlı uğurlu olsun hastaneye iyi yetiştin valla ,peki sancıları nasıl tanımlarsın evde çektiğin ? Bizi bilgilendir bu konuda malum hepimiz düzenli olmasa da sancı periyoduna girdik

Biz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsem listeye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Guzel kolay doğumlariniz olsun canım inşallah yarın güzel haberlerinizi alırız

Canım gözün aydın bebişe kavuştun ne güzel Allah bağışlasın

Ayyy ne güzel bir doğum hikayesi dua için Cook teşekkür ederim Allah'ım analı babalı bir ömür mutlu etsin

Ne güzel bir doğum olmuş canım darısı bizlere inşallah sağlıklı bol şanslı güzel bir ömrü olsun minigin inşallah

Canım ne kadar sevindim maşallah sübhanallah sana bakmak için girip çıkıyordum foruma. Allah size göz aydınlığı eylesin evladınızı, sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah. Çook güzel günler görün sevdiklerinle.. tebrik ederim

Sancı sayacı kullandım canım düzenli olunca anlıyorsun zaten doğum sancısı oldugunu benım ilk bebegim ona ragmen anladım birde belimden kasıklarıma vuruyordu agrısı sertlesmtarzında adet agrısının 5 katı agrılardı cok sukur saglıkla kucagıma almayı nasip etti rabbiim , rabbim herkese nasip etsin

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun

Gözün aydın canım çok şükür aldın kucağına çok da güzel dogurmussun az kalsın evde yapicaktin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…