- 16 Kasım 2021
- 411
- 519
- 31
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşKızlar selam doktora gittim 2 dk bire düşmüştü sancılarım doktor 8 cmlik acılmam var dedi yatırdı hemen 90 a varan agrışarım cıkıyodu suyumu patlattı doktor ilk etapta sonra agrın geldikce ıkın dediler sacını göruyoruz dediler dogum masasına aldılar 2 ıkınmada 1 dikiş ile aldım kucagıma elhamdulillah cok guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin ,bana cok destek oldunuz bebegimin hastane cıkısına pusetine kadar destek oldunuz hepinize dua ettim allah razı olsun tekrardan hepinizden iyiki varsınız
Gece sancısı nişanı gelen doğuracakmis demekHazırız canım. Sancı sıklığı bekliyorum
Hadi bakalım sağlıkla güzellikle al kucağınaKızlar, doktorumdan sağlam bir fırça yedimakşam neden haber vermedim diye. Az önce aradım yarın sabah sezeryanim ama akşam böyle böyle oldu, düzenliydi sonra düzensize döndü dedim bu aksam olursa nasıl yapalım dedim kızdı resmen. Hemen gelip hastaneye yatisini yapıyorsun dedi
Sağlıkla kucağınıza aldığınız haberini bekliyoruz
Tesekkurler canımSağlıklı doğumlar canım güzel haberini bekliyoruzal gel miniğini dualarımız seninle
Amin canımHayırlı haberlerle gel canım
Rabbim kolaylık versin, sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına alırsın inşaAllah
Artık mart geldiğine göre sıraya girebilirizCanım hayırlı doğumların olsun inşallahdualarımız seninle buraları düşünme biz de elbet geleceğiz arkandan
Ben normal doğum çok istedim. Kızımda 38+3 te boynunda 3 tur kordon vardı kalp atışları yavaşladı, 38+5 te hemen sezeryana aldı. Sezeryanda rahimde varis olduğunu söyledi. Kesi yerinde 3 tane varis kesmiş doktorum. Ssvd istedim ama mümkün değil dediler. Normal doğumda kesi üzerine bası fazla olabileceğinden varis yırtilabilir dediler. O yüzden mecbur sezeryan.Neden normal doğum yapmıyorsunuz acaba?
Sağol canım, bu geceyi de atlattık mı tamamdırSağlıcakla doğur gel hadiGüzel haberlerini bekliyoruz
Teşekkürler cnimCanım sağlıkla kucağına al insallah minik tosuncugu
Sağlıkla kolaylıkla gelsin
Amin cnim tek temennim o şuanda bir aksilik olmaması.Allah yardımcın olsun, Sağlıcakla kucağına al inşallah herşey yolunda gitsin
Amin cnim bir aksilik çıkmazsa yarın sabah kavuşacağızGüzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıcakla al kucağına
Canım Allah yardımcın olsun kolayca kavuş inşallah bizide haberdar et süreçten fırsat bulursanBiz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsemlisteye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Malesef aynı durumdayım benimki sonradan balgamliya dönüştü burnum tıkandı öksürük şurubu var eczanede bitkisel olanlardan al iç direk doktorlarda bişey vermiyolarKizlar bu kuru öksürük nasil geçecek allah askina 3 4 gündür hastayim, tam da zurnanin zirt dedigi yerde hasta oldum. Doktoruma sordum nane limon icmemi söyledi ama fayda etmiyor. Gecmezse dahiliye doktoruna görünmemi söyledi ama doktor bana ilac yazar mi ki? Gırtlagim sökülecek en sonunda o derece kötü bir öksürük
Valla.oksuruk cok zor ya biraz zor geciyor. Ben de.kac gundur hastayim doktor bir sey vermedi.Bol su ic dedi. Ihlamur vs anca.iciyorum. Keciboynuzu özu icebilirsin.Artik Karnim ve kasiklarim agriyor oksurunce.Kizlar bu kuru öksürük nasil geçecek allah askina 3 4 gündür hastayim, tam da zurnanin zirt dedigi yerde hasta oldum. Doktoruma sordum nane limon icmemi söyledi ama fayda etmiyor. Gecmezse dahiliye doktoruna görünmemi söyledi ama doktor bana ilac yazar mi ki? Gırtlagim sökülecek en sonunda o derece kötü bir öksürük
Evet ya vermiyor pastil icebilirsin dedi o da ise yaramiyor dur bakim var mi nobetci eczand varsa ben de alayimMalesef aynı durumdayım benimki sonradan balgamliya dönüştü burnum tıkandı öksürük şurubu var eczanede bitkisel olanlardan al iç direk doktorlarda bişey vermiyolar
Canım çok sevindim ne güzel kolayca geçmiş bitmiş Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar selam doktora gittim 2 dk bire düşmüştü sancılarım doktor 8 cmlik acılmam var dedi yatırdı hemen 90 a varan agrışarım cıkıyodu suyumu patlattı doktor ilk etapta sonra agrın geldikce ıkın dediler sacını göruyoruz dediler dogum masasına aldılar 2 ıkınmada 1 dikiş ile aldım kucagıma elhamdulillah cok guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin ,bana cok destek oldunuz bebegimin hastane cıkısına pusetine kadar destek oldunuz hepinize dua ettim allah razı olsun tekrardan hepinizden iyiki varsınız
Hayırlısı olsun canımKızlar selam doktora gittim 2 dk bire düşmüştü sancılarım doktor 8 cmlik acılmam var dedi yatırdı hemen 90 a varan agrışarım cıkıyodu suyumu patlattı doktor ilk etapta sonra agrın geldikce ıkın dediler sacını göruyoruz dediler dogum masasına aldılar 2 ıkınmada 1 dikiş ile aldım kucagıma elhamdulillah cok guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin ,bana cok destek oldunuz bebegimin hastane cıkısına pusetine kadar destek oldunuz hepinize dua ettim allah razı olsun tekrardan hepinizden iyiki varsınız
Hayır canım. Kanal ileri aşama...Kizlar bebegin dogum pozisyonuna gecmesiye, kanala girmis olmasi ayni seyi mi ifade ediyor
Nebulizator var mı canım, içine serum fizyolojik koyup ara ara çekebilirsin o cok iyi gelmişti bana.Kizlar bu kuru öksürük nasil geçecek allah askina 3 4 gündür hastayim, tam da zurnanin zirt dedigi yerde hasta oldum. Doktoruma sordum nane limon icmemi söyledi ama fayda etmiyor. Gecmezse dahiliye doktoruna görünmemi söyledi ama doktor bana ilac yazar mi ki? Gırtlagim sökülecek en sonunda o derece kötü bir öksürük
Benim de iki gündür ishal durumu var.Şuan rahatladım geçti ara ara oluyordu ama bu biraz fazla uzun sürdü ay söylemesi ayıp ishal olmuşum ondan da olmuş olabilir bunada doğum belirtisi falan diyorlardı ben bugün uyuyamam artık doğurcam diye
Malesef hayir, ben de bugün öğrendim..kontorlum vardi, dr basi gayet iyi asagida ama dogum pozisyonuna girmemis, ensesi arkaya bakiyo gibi biseyler soylediKizlar bebegin dogum pozisyonuna gecmesiye, kanala girmis olmasi ayni seyi mi ifade ediyor
Hemen yatisim yapıldı, nst ye soktular 80 i geçen sancılar çıktı. Ama bende yoğun regl ağrısı gibi, hafif te bel ağrısı. Sonra ultrasona aldılar ve açıklık kontrolü yapıldı 2 cm acilma var dediler. Yemek ve su yasaklandı. Sancılar devam ederse bu gece hemen sezeryana alacaklar sanırım.Canım Allah yardımcın olsun kolayca kavuş inşallah bizide haberdar et süreçten fırsat bulursan
Serum fizyolojik damlattim burnuma acildi ama 5 dk sonra yine ayni nebulizator de yok evde. Eczaneyi de aradim surup icin parol haric hicbir sey kullanamazsin dedi, parolu da napim ben öksürüğe iyi gelir mi agri kesici sacma olurNebulizator var mı canım, içine serum fizyolojik koyup ara ara çekebilirsin o cok iyi gelmişti bana.
Benim de girtlagim tahris oldu artik aciyor öksürmektenValla.oksuruk cok zor ya biraz zor geciyor. Ben de.kac gundur hastayim doktor bir sey vermedi.Bol su ic dedi. Ihlamur vs anca.iciyorum. Keciboynuzu özu icebilirsin.Artik Karnim ve kasiklarim agriyor oksurunce.
Aradim eczaneyi parol haric hicbir sey kullanamazsin dediMalesef aynı durumdayım benimki sonradan balgamliya dönüştü burnum tıkandı öksürük şurubu var eczanede bitkisel olanlardan al iç direk doktorlarda bişey vermiyolar