2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar selam doktora gittim 2 dk bire düşmüştü sancılarım doktor 8 cmlik acılmam var dedi yatırdı hemen 90 a varan agrışarım cıkıyodu suyumu patlattı doktor ilk etapta sonra agrın geldikce ıkın dediler sacını göruyoruz dediler dogum masasına aldılar 2 ıkınmada 1 dikiş ile aldım kucagıma elhamdulillah cok guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin ,bana cok destek oldunuz bebegimin hastane cıkısına pusetine kadar destek oldunuz hepinize dua ettim allah razı olsun tekrardan hepinizden iyiki varsınız 🌸
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş 🌼

Kizlar bu kuru öksürük nasil geçecek allah askina 3 4 gündür hastayim, tam da zurnanin zirt dedigi yerde hasta oldum. Doktoruma sordum nane limon icmemi söyledi ama fayda etmiyor. Gecmezse dahiliye doktoruna görünmemi söyledi ama doktor bana ilac yazar mi ki? Gırtlagim sökülecek en sonunda o derece kötü bir öksürük

Kızlar, doktorumdan sağlam bir fırça yedim 🙈🙈🙈akşam neden haber vermedim diye. Az önce aradım yarın sabah sezeryanim ama akşam böyle böyle oldu, düzenliydi sonra düzensize döndü dedim bu aksam olursa nasıl yapalım dedim 😔 kızdı resmen. Hemen gelip hastaneye yatisini yapıyorsun dedi 🤧🤧🤧
Hadi bakalım sağlıkla güzellikle al kucağına 🤲

Sağlıkla kucağınıza aldığınız haberini bekliyoruz 🙏🏽
🙏 İnşallah sorunsuz kavuşuruz.
Sağlıklı doğumlar canım güzel haberini bekliyoruz😍 al gel miniğini 🧿 dualarımız seninle 🤲💕
Tesekkurler canım 🙏🙏
Hayırlı haberlerle gel canım🤲🏻❤️
Rabbim kolaylık versin, sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına alırsın inşaAllah🤲🏻🥰
Amin canım 🙏 hepimiz sağlıkla sorunsuz alalım
Canım hayırlı doğumların olsun inşallah🌸 dualarımız seninle🙏🏻 buraları düşünme biz de elbet geleceğiz arkandan😂
Artık mart geldiğine göre sıraya girebiliriz 😁
Neden normal doğum yapmıyorsunuz acaba?
Ben normal doğum çok istedim. Kızımda 38+3 te boynunda 3 tur kordon vardı kalp atışları yavaşladı, 38+5 te hemen sezeryana aldı. Sezeryanda rahimde varis olduğunu söyledi. Kesi yerinde 3 tane varis kesmiş doktorum. Ssvd istedim ama mümkün değil dediler. Normal doğumda kesi üzerine bası fazla olabileceğinden varis yırtilabilir dediler. O yüzden mecbur sezeryan.
Sağlıcakla doğur gel hadi 😍 Güzel haberlerini bekliyoruz 🥹🙏
Sağol canım, bu geceyi de atlattık mı tamamdır 🙏
Canım sağlıkla kucağına al insallah minik tosuncugu🥰😍

Sağlıkla kolaylıkla gelsin 🥰
Teşekkürler cnim 🙏 bakalım tosuncuk ölçülerine uygun mu gelecek merak etmiyor değilim 🙃
Allah yardımcın olsun, Sağlıcakla kucağına al inşallah herşey yolunda gitsin 🙏🌸
Amin cnim tek temennim o şuanda bir aksilik olmaması.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıcakla al kucağına 🙏
Amin cnim bir aksilik çıkmazsa yarın sabah kavuşacağız 😊

Biz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsem 🙏 listeye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum 💕
Canım Allah yardımcın olsun kolayca kavuş inşallah bizide haberdar et süreçten fırsat bulursan💓

Kizlar bu kuru öksürük nasil geçecek allah askina 3 4 gündür hastayim, tam da zurnanin zirt dedigi yerde hasta oldum. Doktoruma sordum nane limon icmemi söyledi ama fayda etmiyor. Gecmezse dahiliye doktoruna görünmemi söyledi ama doktor bana ilac yazar mi ki? Gırtlagim sökülecek en sonunda o derece kötü bir öksürük
Malesef aynı durumdayım benimki sonradan balgamliya dönüştü burnum tıkandı öksürük şurubu var eczanede bitkisel olanlardan al iç direk doktorlarda bişey vermiyolar

Kizlar bebegin dogum pozisyonuna gecmesiye, kanala girmis olmasi ayni seyi mi ifade ediyor

Valla.oksuruk cok zor ya biraz zor geciyor. Ben de.kac gundur hastayim doktor bir sey vermedi.Bol su ic dedi. Ihlamur vs anca.iciyorum. Keciboynuzu özu icebilirsin.Artik Karnim ve kasiklarim agriyor oksurunce.

Malesef aynı durumdayım benimki sonradan balgamliya dönüştü burnum tıkandı öksürük şurubu var eczanede bitkisel olanlardan al iç direk doktorlarda bişey vermiyolar
Evet ya vermiyor pastil icebilirsin dedi o da ise yaramiyor dur bakim var mi nobetci eczand varsa ben de alayim 🥲

Kızlar selam doktora gittim 2 dk bire düşmüştü sancılarım doktor 8 cmlik acılmam var dedi yatırdı hemen 90 a varan agrışarım cıkıyodu suyumu patlattı doktor ilk etapta sonra agrın geldikce ıkın dediler sacını göruyoruz dediler dogum masasına aldılar 2 ıkınmada 1 dikiş ile aldım kucagıma elhamdulillah cok guzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin ,bana cok destek oldunuz bebegimin hastane cıkısına pusetine kadar destek oldunuz hepinize dua ettim allah razı olsun tekrardan hepinizden iyiki varsınız 🌸
Canım çok sevindim ne güzel kolayca geçmiş bitmiş Allah analı babalı büyütsün inşallah 💓🌸 Darısı tüm bekleyenlere🙏🏻🤗🍀

Hayırlısı olsun canım 🧿 kaçıncı hafta oldu doğum?

Nebulizator var mı canım, içine serum fizyolojik koyup ara ara çekebilirsin o cok iyi gelmişti bana.

Şuan rahatladım geçti ara ara oluyordu ama bu biraz fazla uzun sürdü ay söylemesi ayıp ishal olmuşum ondan da olmuş olabilir bunada doğum belirtisi falan diyorlardı ben bugün uyuyamam artık doğurcam diye 😅🙈
Benim de iki gündür ishal durumu var.
Kizlar bebegin dogum pozisyonuna gecmesiye, kanala girmis olmasi ayni seyi mi ifade ediyor
Malesef hayir, ben de bugün öğrendim..kontorlum vardi, dr basi gayet iyi asagida ama dogum pozisyonuna girmemis, ensesi arkaya bakiyo gibi biseyler soyledi😢

Canım Allah yardımcın olsun kolayca kavuş inşallah bizide haberdar et süreçten fırsat bulursan💓
Hemen yatisim yapıldı, nst ye soktular 80 i geçen sancılar çıktı. Ama bende yoğun regl ağrısı gibi, hafif te bel ağrısı. Sonra ultrasona aldılar ve açıklık kontrolü yapıldı 2 cm acilma var dediler. Yemek ve su yasaklandı. Sancılar devam ederse bu gece hemen sezeryana alacaklar sanırım.

Nebulizator var mı canım, içine serum fizyolojik koyup ara ara çekebilirsin o cok iyi gelmişti bana.
Serum fizyolojik damlattim burnuma acildi ama 5 dk sonra yine ayni nebulizator de yok evde. Eczaneyi de aradim surup icin parol haric hicbir sey kullanamazsin dedi, parolu da napim ben öksürüğe iyi gelir mi agri kesici sacma olur

Valla.oksuruk cok zor ya biraz zor geciyor. Ben de.kac gundur hastayim doktor bir sey vermedi.Bol su ic dedi. Ihlamur vs anca.iciyorum. Keciboynuzu özu icebilirsin.Artik Karnim ve kasiklarim agriyor oksurunce.
Benim de girtlagim tahris oldu artik aciyor öksürmekten 🤧🤧🤧 bana da nane limon ic dedi günde 2 bardaktan fazla icme dedi

Aradim eczaneyi parol haric hicbir sey kullanamazsin dedi 😔😔😔

X