Sağlıkla kucağınıza aldığınız haberini bekliyoruzBiz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsemlisteye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Biz de pek işe yaramıcak anlaşılanDeniyoruz hâlâ gelen giden yok
Her gün müBiz hiç denemedik desem. Doktor 37 den sonra her gün demişti. Benim açımdan mümkünatı yoktu yani
Sağlıklı doğumlar canım güzel haberini bekliyoruzBiz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsemlisteye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Hayırlı haberlerle gel canımBiz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsemlisteye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Canım hayırlı doğumların olsun inşallahBiz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsemlisteye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Neden normal doğum yapmıyorsunuz acaba?Kızlar, doktorumdan sağlam bir fırça yedimakşam neden haber vermedim diye. Az önce aradım yarın sabah sezeryanim ama akşam böyle böyle oldu, düzenliydi sonra düzensize döndü dedim bu aksam olursa nasıl yapalım dedim kızdı resmen. Hemen gelip hastaneye yatisini yapıyorsun dedi
Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.37+0 olduk bugün hastaneye yattım bi sancım çıktı doğumhanedeyim şimdi
Kilomuz 2750 olmuş çok şükür
Karın çevremiz 35 haftalık
Fl 36 haftalık
Başımızda 37+2 haftalık
Kızlar dua edin bana lütfenbugün doğum olabilir
Sağlıcakla doğur gel hadiBiz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsemlisteye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz37+0 olduk bugün hastaneye yattım bi sancım çıktı doğumhanedeyim şimdi
Fl 36 haftalık
Başımızda 37+2 haftalık
Canım sağlıkla kucağına al insallah minik tosuncuguBiz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsemlisteye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Sağlıkla kolaylıkla gelsin37+0 olduk bugün hastaneye yattım bi sancım çıktı doğumhanedeyim şimdi
Fl 36 haftalık
Başımızda 37+2 haftalık
Maşallah senin bebeğinde de herşey yolundaÇok sevindim
Ben de bugün kontrole gittim 35+1 de 2.450 çıktı bebiş sanırım 46-47 cm boyu.
Çatı muayenesi oldu da sonuç ne bilmiyorumnormal doğum için bekleyeceğiz şimdilik nstye girdim normal çıktı
Allah yardımcın olsun, Sağlıcakla kucağına al inşallah herşey yolunda gitsinBiz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsemlisteye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Sağlıkla kavuşun37+0 olduk bugün hastaneye yattım bi sancım çıktı doğumhanedeyim şimdi
Fl 36 haftalık
Başımızda 37+2 haftalık
Güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıcakla al kucağınaBiz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsemlisteye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Ne güzel37+0 olduk bugün hastaneye yattım bi sancım çıktı doğumhanedeyim şimdi
Fl 36 haftalık
Başımızda 37+2 haftalık
Sağlıcakla al kucağına Inşallah canım37+0 olduk bugün hastaneye yattım bi sancım çıktı doğumhanedeyim şimdi
Fl 36 haftalık
Başımızda 37+2 haftalık