2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Biz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsem listeye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Sağlıkla kucağınıza aldığınız haberini bekliyoruz

Deniyoruz hâlâ gelen giden yok
Biz de pek işe yaramıcak anlaşılan ansızın gelicek bizimkiler
Biz hiç denemedik desem. Doktor 37 den sonra her gün demişti. Benim açımdan mümkünatı yoktu yani
Her gün mü bi tanesini zor yaptım her gün nasıl yapılır bu sen yapmasan da ne güzel doğurdun canım olmasa da oluyomuş demek ki

Biz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsem listeye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Sağlıklı doğumlar canım güzel haberini bekliyoruz al gel miniğini dualarımız seninle

Hayırlı haberlerle gel canım
Rabbim kolaylık versin, sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına alırsın inşaAllah

Kızlar eşim biraz önce işten geldi yemek yedik ayağa bir kalktım vajinama bıçak saplanıyor sanki 2 3 tabak vardı güç bela yıkadım ama noldu diye wc ye gittim kan falan bir şey yok ama odaya kadar yürüyene kadar acıdan soğuk soğuk ter attım korktum birde biranda olunca uzandım şimdi hareket etmiyorum uzanınca acı geçti ayağa kalkmaya korkuyorum şuan ama kasık ağrısı olmadı hiç

Canım hayırlı doğumların olsun inşallah dualarımız seninle buraları düşünme biz de elbet geleceğiz arkandan

Neden normal doğum yapmıyorsunuz acaba?

Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Sağlıcakla doğur gel hadi Güzel haberlerini bekliyoruz

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Canım sağlıkla kucağına al insallah minik tosuncugu
Sağlıkla kolaylıkla gelsin

Maşallah senin bebeğinde de herşey yolunda sonuna kadar hatalarıyla uyumlu gitsinler inşallah.
Çatı muayenesi nasıldı ağrı sızı oldu mu? Keşke sonuç ne diye sorsaydın.

Allah yardımcın olsun, Sağlıcakla kucağına al inşallah herşey yolunda gitsin

Sağlıkla kavuşun

Güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıcakla al kucağına

Ne güzel hadi hayırlısıyla sağlıkla kolayca kavuşun inşallah tüm hamilelere kolay doğumlar nasip olsun inşallah

Sağlıcakla al kucağına Inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…