2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Dogum yapan arkadaslara masallah, saglikla buyusun minnoslar inşallah sizler doğum yaptikca özeniyorum, hic doguramayacakmisim gibi geliyor 39+6 hala hic sanci ve acilma yok. Aciklik bakildiktan sonra cogu kiside nisan gelmis bende o da yok. İki gündür ishal durumum var sadece. Bi de kilo vermisim ama 3 gündür adet olacakmışm gibi bel agrisi var. Surekli hareket yapiyorum, hurma yiyorum ama bi gelisme yok, moralim bozulmaya basladi artik beklemek cok stresliymis

Kitabı almıştım hatta bu hafta başlayacaktım çok sevindim buna hemen başlayayım.
Teşekkür ederim ne güzel sözler, hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapacağız eminim.

Şuan rahatladım geçti ara ara oluyordu ama bu biraz fazla uzun sürdü ay söylemesi ayıp ishal olmuşum ondan da olmuş olabilir bunada doğum belirtisi falan diyorlardı ben bugün uyuyamam artık doğurcam diye
Sancıları olan çoğu kişi ishal,ben de o durumdayım ve karın ağrılı

Çook sevindim bu ne güzel bir doğum hikayesi sağlıkla mutlulukla büyüsün

Ayy ne güzel bir doğum, Allah bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin
Ayy zaten Bi heyecan sardı beni şimdi yürüyüşe çıkcaz bakalım. İnşallah canım
Hadi bakalım sıra sende
Nişan herkeste gelmeli mi acaba, beni 3 seferdir açıklık kontrolü yapıyor doktor ama nişan falan gelmedi. İlk doğumda kontrol etmeden nişan gelmişti. Gelmeye hiç niyeti yok oğlumun

Allah senden de razı olsun canım ne güzel bir duygu yaşadın bugün sağlıklı mutlu ömrünüz olsun birlikte

Serum fizyolojik damlattim burnuma acildi ama 5 dk sonra yine ayni nebulizator de yok evde. Eczaneyi de aradim surup icin parol haric hicbir sey kullanamazsin dedi, parolu da napim ben öksürüğe iyi gelir mi agri kesici sacma olur
O zaman banyo da sıcak suyu aç canım, icersi full buhar olsun , icerde biraz vakit geçirebilirsin o sıcak buhar öksürüğe iyi gelebilir. Bende iyi geliyordu sıcak banyo buhari öksürüğe.

Bu yemek ve su olayı olamyinca insan enerjinkaybediyor resmen ya inşallah cok uzun sürmez ben market gezdim 4 cm deyim evde doğurmam inşallah

Herkeste gelmiyomus, nisan gelmeden dogum yapan da cok benim anladığım. Gelse mutlu olcm resmen erken doğum nasil stresliyse zamanı gelmesine ragmen doguma iliskin ibare olmamasi da stresliymis. Hayirlisiyla kolay ve hizli sekilde kavusalim bebeklerimize insallah

Bu yemek ve su olayı olamyinca insan enerjinkaybediyor resmen ya inşallah cok uzun sürmez ben market gezdim 4 cm deyim evde doğurmam inşallah
Canım benim korkum sancı değil, bebek aşağı baskı yapınca dikiş yerlerinde çok yanma oluyor. Orda içerden ne bileyim bir şey olur diye korkuyorum sadece. Evet ne kadar hissetmesem de böyle belime ağrı girip bebek kasılınca ates basması geliyor , sırtım alev alev sanki o zaman daha da susuyorum...

Kızlar bugün kontrolümüz vardı, 37+1, bebek 3200 gr, kafa büyüklüğü 9.40 cm, çatı muayenesi yaptı doktorum, pubik kemik açımın çok basık olduğunu bebeğimin kafasının ise normalden büyük olduğunu bu şekilde normal doğumun çok risk olacağını söyledi. Beni ve bebeği riske atmak istemediğini söyledi, doğum ilerlemeyebilir kafa kemiğe takılabilir ve vakum uygulamak gibi yöntemleri kullanmayı asla istemem dedi sana travma yaşatmak da istemiyorum dedi ve sonuç olarak sezeryan önerdi. Kabullenmem biraz zor oldu çünkü normal doğuma çok hazırlamıştım kendimi biraz gözyaşı döktüm ama doktora ısrarcı olmadım tabii ki riske atabileceğim bir konu değil bu. Fizyoterapistle normal doğum üzerine çalışıyorduk aylardır, kilomu 10 kiloda tuttum hepsi kolay bir doğum olsun diyeydi çok şartlanmışım meğerse psikolojik olarak. Burada sezeryan doğum yapan ve kolay atlatabilen arkadaşlardan olurum umarım ben de. 39 hafta bitiminde alacağım dedi, ya sancım gelirse bebek kanala inerse sezeryan zor oluyormuş dedim deneyimsiz genç hekimler için zor olabilir benim için değil dedi. Yarına iyice kabullenmiş olurum durumu sanırım, eşim başka hekimden fikir alalım istersen dedi ama yok dedim güvenmeyi tercih ediyorum doktoruma şartları zorlamamak gerekiyor bazen öyle hissediyorum.

İnşallah yaa bekliyoruz bakalım yürüyüşte yaptım pek nazlı çıktı bu oğlanlar niye böyle yapıyorlar
Herkesde gelmeyebilirmiş nişan olayı canım öyle duymuştum

O zaman banyo da sıcak suyu aç canım, icersi full buhar olsun , icerde biraz vakit geçirebilirsin o sıcak buhar öksürüğe iyi gelebilir. Bende iyi geliyordu sıcak banyo buhari öksürüğe.
Olmadi su kaynatip bi kaba koyup kafami yaklastirip icime cekeyim dur deniyim bunu

Hastanede olman iyi ama biraz dinlenirsin evde olsan daha çok yorulursun kontrolü olmak daha iyi

Bir de devlet hastanesine gidip oradaki bir doktordan görüş alsanız?

Canım her bebek doğar hiç endişe etme vaktingelince bianda kucaginda buluverirsi' inşallah merdiven in çık dogurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…