2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim kendini.strese sokma sakin gor bak bebegin saglikli sihatli olacak. Bazen doktorlar cok korkutuyorlar. Rabbim e bol bol.dua et. Kimin.bebegin de ne cikacak insan bilemez. Insallah hepimiz saglikli bebeklerimizi.aliriz kucagimiza
Bende sağlıklı doğacağına inanıyorum inş herşey çok güzel ilerleyecek ve doğumum olacak. Rabbim büyük, çok büyük bi travma yaşadım zaten 2. sini yaşatmaz inş 🤲 sadece doktorlar çok moralimi bozuyor o kadar. Bi doğsaydı, rahatlasaydım, herşey yolunda olduğunu bi görseydim çok iyi olacaktı.

Bende sağlıklı doğacağına inanıyorum inş herşey çok güzel ilerleyecek ve doğumum olacak. Rabbim büyük, çok büyük bi travma yaşadım zaten 2. sini yaşatmaz inş 🤲 sadece doktorlar çok moralimi bozuyor o kadar. Bi doğsaydı, rahatlasaydım, herşey yolunda olduğunu bi görseydim çok iyi olacaktı.
Bence de çok sağlıklı doğacak

Uzun yıllar çalıştığım iş arkadaşımın eşi sırf göğüsleri sarkmasin diye emzirmeyi reddetmişti hiç emzirmedi çocuğunu mesela...😒
Bu bencillik mis ama ya 😒bebeğin anne sütüne ihtiyacı var. İhtiyacı olmasa bile bnce emzirmeyle oluşan bağa ihtiyaç var. İşte herkesin kendi tercihi çok da müdahale edemezsin.
😂bazi anneler.oyleymis bebegini istemiyormus😂Ben de bakiyordum bu bana hep yapisik yasiyacak artik eski.hayatim gitti.elimden deyip ilk haftalar her gun belli saatte agliyordum. Buyukce daha cok bag kurup sevdim
Bakalım bn neler düşüncem off o psikoloji de zor yaa 🥴

1 yemek kaşığı ahududu yaprağını 1 bardak kaynar suyun içine atıyorsun, 5 dk demleyip süzüp içiyorsun. Rahim ağzını gevşetip açılmayı hızlandırıyor diye biliyorum
Bugün bir bardak içtim canım teşekkür ederim 😘

Kolumu kaldırmaya mecalim yok neyseki doktorum oda o yönde bir tavsiye vermedi 🤣🤣

Su doğum olsun ilk yaptıracağım şey güzel bir masaj olacak, hep sola yatmaktan sırtım pert. Güzel bir fizyoterapist eline bırakacağım kendimi 😁
Ay 'e güzel olur vala masaj falan insan bı rahatlar 💓 bende ne yana yatsam o yanım ağrıyor şu an en son yapacağım şey hatta hiç yapmicam şey doktorun tavsiyesi:))kılı tüyü jilet yapmaya gücüm yok bide hastayım burun boğaz öksürük oksurdukcede alttan vuruyor resmen

Bizimde bugün kontrolümüz vardı 3500 kg olmuş kan verdim cuma sabahi kısmetse sezeryan a alacaklar kavuscam insallah ama artık stres ve heycandan uyku bile tutmuyor uykusuzluktan çok yorgun hissediyorum
Planlı işin de bu yani kötü ama bnce biraz kendini telkin et sn heyecan stres yaptığında bu son karnında olduğu günleri stresle hatirlicaksin biraz keyfini sürmeye çalış. Sağlıkla kavuşun inşallah 🤲 amelyata girmeden bize yine haber et mutlaka duamızı yapalım o kadar çok yazılan haber varki şahsım adına bn unutuyorum 🤤

Bizimde bugün kontrolümüz vardı 3500 kg olmuş kan verdim cuma sabahi kısmetse sezeryan a alacaklar kavuscam insallah ama artık stres ve heycandan uyku bile tutmuyor uykusuzluktan çok yorgun hissediyorum
Maşallah kg falan çok iyi sağlıkla kavuş cnm uyku zaten çoktan yok üç gün daha sabret

Planlı işin de bu yani kötü ama bnce biraz kendini telkin et sn heyecan stres yaptığında bu son karnında olduğu günleri stresle hatirlicaksin biraz keyfini sürmeye çalış. Sağlıkla kavuşun inşallah 🤲 amelyata girmeden bize yine haber et mutlaka duamızı yapalım o kadar çok yazılan haber varki şahsım adına bn unutuyorum 🤤

Sakinlesmeye çalışıyorum mumkun oldugunca yazarim tabi teşekkür ederim

Aynı gün bebislerimize kavuşacağız 🎈 ben heyecandan çok gerginlik hissediyorum aslında 😔

Ay 'e güzel olur vala masaj falan insan bı rahatlar 💓 bende ne yana yatsam o yanım ağrıyor şu an en son yapacağım şey hatta hiç yapmicam şey doktorun tavsiyesi:))kılı tüyü jilet yapmaya gücüm yok bide hastayım burun boğaz öksürük oksurdukcede alttan vuruyor resmen
Böyle yüzüstü yatsam biri her yerimi güzelce ovsaaa keşke. O kadar ihtiyacım var ki anlatamam 😊 hayaliyle yaşıyorum resmen. Eşimle o kadar kanki olduk ki 🤣🤣 adamcağız yastığa sarılıp arkasını donup uyuyor surekli😁 zaten her yerim ağrıyor birde ara ara ateş basıyor her yanımı hiç temas edecek havada değilim resmen 🤭🤭
Son haftalarda hasta olman biraz kötü olmuş canım umarım en yakın zamanda toparlarsin 🙏

Garantili yöntem:))ya nasıl denk geliyor benim eşimde bacağından sakatlandı ameliyat olcak o da şuan hamile gibi:)
Cidden öyle ya diyorum ya hamilelik öncesi monotoluk hat safhada hamileyix tam dogurcaz adamlara bişey oluyo 🤤 dün kontrole gidicem ikimiz de belimizi tuta tuta gidiyoruz Dr a dedim eşimi dogurtur musunuz 😂😂 çok geçmiş olsun bu arada

Aynı gün bebislerimize kavuşacağız 🎈 ben heyecandan çok gerginlik hissediyorum aslında 😔
Ben de gerginim çok ilk çocuk annem yanımda olamicak gerçi kayınvalidem var ama eşim ben kalcam diyor istemiyor hastaneye kimseyi ikimiz başa çıkabilecek miyiz sütüm gelcek mi bir sürü soru var kafamda inşallah güzelliklerle alırız kucağımıza senin saat belli mi

X