2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Iste ben de surekli uzun yanimda kalirlarsa sonrasinda tek basima hic biseyi becerememekten korkuyorum. Zaten uzakta degil hic biri bana. Biseyi yapamazsam ararim 5 dakikaya bizim evdeler. Oyle cok yanimda kalip her seye onlar hemen kosturup halletsinler istemiyorum. Kendim tecrube ederek ogrenmek istiyorum. Ama kimseyi de kirmak istemiyorum. Annemi biliyorum bebek gak dese guk dese hemen kendi kosar bakar halleder. Sadece al emzir diye bana verir. kucagima kadar getirir doyunca da alir kendi yatirir eder yani :) bana o kadar is birakmaz. Sagolsun hamilelegimde de elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi. Ama iste o olmayinca zorlaniyorum sonra, boyle alistiriyor beni :)

Ya bir de ben unuttum dun. Bebisin boynunda 1 tur kordon varmis ama engel degil normal doguma dedi. Baska bir yorum yapmadi bunla ilgili ama ya sıkarsa boğazını diye endise etmeden duramiyorum. Randevuyu 1 hafta sonraya verdi. Aksi bir durum olma ihtimali var mi boyle bir durumda?

ayy çok mutlu olduminşallah bizimde böyle kolay bir doğum anımız olur

4 yaşında canım daha oda küçük ama yeni bebek söz konusu olunca büyümüş gibi geliyor gözümüze

4te 1 inde bu durum oluyor, doğum esnanda da bebeğin kalp atışı vs düşmesi durumunda hemen müdahale ediyorlar eskisi gibi değil artık endişe etmen gereken bi durum değil bana göre :)

Nerden görüyor kordon olduğunu,ben geçen hafta sormuştum ultrasondan göremeyiz kordon olup olmadığını kalp ritminden anlıyoruz demişti.Sizin de öyle mi oldu?

Nerden görüyor kordon olduğunu,ben geçen hafta sormuştum ultrasondan göremeyiz kordon olup olmadığını kalp ritminden anlıyoruz demişti.Sizin de öyle mi oldu?
Ultrason kontrolunde soyledi. Ama gordu de mi soyledi baska biseyden mi yorum yapti bilemiyorum.

Selam kızlar, annelik duygularıyla mı ilgili neyle bilmiyorum bu aralar öfkeliyim ve geçmişle annemle hesaplaşıyorum içimden sürekli sizde de oluyor mu bilmiyorum... Sanırım doğumda annemin gelip bana yardım edecek olması beni geriyor, normalde yardım istemeyi hiç sevmem birine muhtaç olmak sinirlerimi bozuyor sanırım bilmiyorum... Çözemedim, geçicidir belki. İçimi dökmek istedim.

Kızlar selam kontrolden çıktım.o kadar sancıya açılma kısalma hiç bişey yok ama hala mukuslu açık kahve akıntı geliyor (galiba nişan o ) doktorum önemsemedi ağrıların düzene girer ritmik olursa gel doğum başlamıştır dedi şimdi bile kasılman var görüyorum dedi.bu haftalarda antibiyotik kullandıracağını söylemişti(sanırım streptokok b enfeksiyonuna karşı vajinal doğum bekleyenlerde önlem amaçlı)onu yazdı kullan dedi.lansinoha başlayımmı göğüs uçlarıma sürmeye dedim göğüs uçlarını uyarma sakın oynamadan sür geç yoksa oksitosin salgılarsın sancıların artar dedi.(36+1 olduk bugün,ne kadar beklese kar diyor) pilates hareketlerini yapabilirmiyim dedim yapabilirsin artık hareketlerini kısıtlamıyorum dedi.Bana öyle geliyor ki bi kaç güne doğururum heralde inşallah hayırlısı olur küvöze vs girmez

Canım ankarada Mehmet Fatih Karslı var özel muayenesi var eminim depremzede olduğun için yardımcı olacaktır. Bı bak derim. Depremin üstüne yaşadığın şeyler de çok etkili oldu umarım kısa sürede refaha çıkarsın canım

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-28-12-25-59-519_com.instagram.android.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 36
Hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsün dogumun çok güzel geçmiş darısı bizlerin başına diyeyim kaç haftalık doğdu ufaklık?

Çok sevindim sorunun cozulmesine ... Annesi ne güzel fark etmiş de bebisini doyurmus maşallah böyle böyle uyum sagliyacagiz canim
Neyse büyük bir sorunu ortadan kaldırdık:) doktordan geldik 90 ml bile verebilirsin artık dedi. 3005 kg doğmuştu 3095gr olmuş çok az doymamış o yüzden de sarılık olmuş. 3 saatte bir mama var uyandıkça da önce emzir dedi. Ben günde 4 defa 20/30 ml arası veriyordum. Ne kader aç bırakmışım yavrumu uyumuyor sitede gazı vardır diye düşünüp gaz damlası verdim bşr de mışıl mışıl uyuyor şimdi herşeyin sebebi açlık

Dr gelen akıntıya niye yorum yapmadı ki onu merak ediyorum deseydin. İnşallah biraz daha dayanır minnoş. Stres yapmamaya çalış sn ne yaparsan yap o gününü belirlemiştir sağlıkla kavusacaksin canım Allah'ın izniyle

Cogumuzda ayni durum var. hem her seyi kendimiz yapmak yalniz olmak istiyoruz hem yapamamaktan korkuyoruz. Ondandir sanirim. En iyisi dogum sonrasini dusunmeyip akisina birakmak galiba.

Ne güzel bir hikaye maşallah Allah tüm hamilelere nasip etsin inşallah ilk doğumun normal olmasının avantajını yasamissin ne güzel. Bebişin masallahı var ama doğum yapanlar foto eklesin ya el ayak yanak dudak ben isten güçten pek bakamıyorum okumaya çalışıyorum hepsini

Canım gözün aydın, Analı babalı büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…