2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım ne yaptın geldimi doktordan haber

Ayyy nişansa bile inşallah daha durur içeride. Gerçi doktorum 36+1 de kontrole gittiğimde artık doğsa bile sıkıntı olmaz demişti. Panikleme doğacaksa da sağlıkla doğsun inşallah. Yakın seninle günlerimiz 36+4 üm ben de şuan

Aaa sancin da vardi di mi şuan var mı ağrı sızı
Nişan geldikten sonra 1 hafta bile sürebiliyormus doğumun başlaması
Evet var hala kasılmalarım ama düzensiz.bide nişanmı enfeksiyonmu anlamadım,yattım uyuyamıyorum da heyecan,korku karışık

Canım ne yaptın geldimi doktordan haber
Yok kuzum yazdım görmedi aramak istemedim sancılarım düzenli olursa giderim hastaneye ordan haber verip çağırıyorlar belki de nişan değil enfeksiyondur anlamadım ki
Evet bazen nişandan 1 hafta sonra bile oluyormuş doğum ama bence nişanda bu çok beklemeyecek zaten çünkü düzensiz sancılarım vardı benim haftalardır

Ne yaptın Canım nasılsın şimdi ?

Düşüş normal ama bizim ilk günde 200 Gr oldu düşüş 2. Gün 50 Gr idi doktor normal dedi 5. Gün kontrole gittiğimizde hastaneden çıktığı kilodan 60 gr.fazla idi bakalım inşallah böyle ilerler

Çok teşekkür ederim bizde de sarılık sınırda takipteyiz kilo kaybımiz yok ama kan değerleri sınırda çıktı içim rahatladı çok saolun su birkaç haftayı hayırlısıyla atlatalim inşallah

Bir bilgim yok canım bize.direkt 3650 dedi kilosuna 1. Gece tartiklarinda 3450 oldu hemen mama takviyesi falan yaptılar ama neyseki hastaneden çıktığı kilosundan daha kilolu çıktı 5. Gün kontrolde

Gözünüz aydın hayırlı olsun ilk hafta kiloda düşüş normal canım endişelenmeyin sütünüz geldikçe, emdikçe telafi eder
Çok teşekkür ederim maşallah sütüm oldukça fazla hatta hiç böyle olacağını tahmin etmediğim için emsirip.birakmistim geçen gece ama iki gogusumden de baya akıntı olmus kalkan vardı dolmus ikisi de ilk hastanede panik yaptırdılar şimdi daha rahatladım

Çok teşekkür ederim bizde yakalarız inşallah en kısa zamanda doğum kilosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…