2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çiş yoksa mamayı arttir canim ben şu seti aldim bi de aklinda olsun süt için herkes çok memnun kalmış

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-26-13-53-00-190_com.instagram.android.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 89
Ben kaşarı sevmem sevmeyerek yiyorum belki ondan ise yaramiyor yarından başlayım bakalım daha fazla yemeye elime kaşarı alıp ıstırarak yicem
Ya ben çok seviyorum utanmasam bir kalıbı bir oturuşta yerim o derece. Nasıl diyim yumurta içine rendeliyorum oyle pisiriyorum, birde üstüne omletle birlikte 4-5 dilim yiyorum

Ya ben çok seviyorum utanmasam bir kalıbı bir oturuşta yerim o derece. Nasıl diyim yumurta içine rendeliyorum oyle pisiriyorum, birde üstüne omletle birlikte 4-5 dilim yiyorum
Sabah başlıyorum öyle yemeye perşembe gidicem tekrar bakalım nasıl etki edecek benim oğlana

Bebeğin pozisyonu gayet iyi dedi sadece. Oyle ki zor görüntü alıyorum artik dedi. Hersey gayet iyi aslında ama henuz gelmek istemiyo belliki dedi
Sen o konuda şanslısın benimki hala göğsümün altınıni tekmeliyor hiçbir iniş yok senin yerinde olsam baya baya hareketli olurdum

Aaa sancin da vardi di mi şuan var mı ağrı sızı
Nişan geldikten sonra 1 hafta bile sürebiliyormus doğumun başlaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…