Çiş yoksa mamayı arttir canim ben şu seti aldim bi de aklinda olsun süt için herkes çok memnun kalmışAynen bende o molfix Kullanıyorum yeni doğan zaten çiş yapınca doluyor anlıyorum bi kaç defa doldurmuştu. Şimdi açıyorum kupkuru anlıyorum ben de doymadığını ama dediğim gibi bşr yandan da emzirdiğim için arttırmadım mamanın dozunu kimsede arttır demedi. 20 gün oldu çocuk hala 3 kg doğduğu kiloda. Resmen kızımı aç bıraktım ben de diyorum neden sürekli memede kalıyor memede uyumak istiyor. Şimdş mamasını bitirdi uyudu direk beşiğine koydum. Emzik bile almadı. İnşallah böyle de devam eder.
Hangi değerlerin yüksek çıktı ve kaç çıktı
Canım crp ve fibrinojen dışında başka bir fotoğraf yoksa hiçbir önemi yok bu değerlerin
Ya ben çok seviyorumBen kaşarı sevmem sevmeyerek yiyorum belki ondan ise yaramiyoryarından başlayım bakalım daha fazla yemeye elime kaşarı alıp ıstırarak yicem
Sağlıkla büyüt inşallah canım darısı bizlereKızlar ben doğum yaptım gayet iyiyim bebiş de iyi telefona bakamıyorum
Sabah başlıyorum öyle yemeye perşembe gidicem tekrar bakalım nasıl etki edecek benim oğlanaYa ben çok seviyorumutanmasam bir kalıbı bir oturuşta yerim o derece. Nasıl diyim yumurta içine rendeliyorum oyle pisiriyorum, birde üstüne omletle birlikte 4-5 dilim yiyorum
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar ben doğum yaptım gayet iyiyim bebiş de iyi telefona bakamıyorum
Gerçekten mi ? Çok korktum ya. İyi bakalım çok teşekkürlerCanım crp ve fibrinojen dışında başka bir fotoğraf yoksa hiçbir önemi yok bu değerlerin
Günün güzel haberiKızlar ben doğum yaptım gayet iyiyim bebiş de iyi telefona bakamıyorum
Hayırlısı olsun canımKızlar ben doğum yaptım gayet iyiyim bebiş de iyi telefona bakamıyorum
Bebeğin pozisyonu gayet iyi dedi sadece. Oyle ki zor görüntü alıyorum artik dedi. Hersey gayet iyi aslında ama henuz gelmek istemiyo belliki dediSizin bebeğinizin başı kanala girmiş mi
Her gün 1 muz +1.avuc fındık unutmaSabah başlıyorum öyle yemeye perşembe gidicem tekrar bakalım nasıl etki edecek benim oğlana
Hemen yazıcam doktor çıkışıHer gün 1 muz +1.avuc fındık unutmapersembe sonucu merak ediyorum gerçekten
Sen o konuda şanslısın benimki hala göğsümün altınıni tekmeliyorBebeğin pozisyonu gayet iyi dedi sadece. Oyle ki zor görüntü alıyorum artik dedi. Hersey gayet iyi aslında ama henuz gelmek istemiyo belliki dedi
Gözünüz aydın canımKızlar ben doğum yaptım gayet iyiyim bebiş de iyi telefona bakamıyorum
Gözün aydın canım maşallahKızlar ben doğum yaptım gayet iyiyim bebiş de iyi telefona bakamıyorum
Aaa sancin da vardi di mi şuan var mı ağrı sızıKızlar emin olamıyorum ama galiba benim nişanım geldi(böyle çok hafif açık kahve pembe arası mukus) ya 36+1 oldu daha bugün ne yapacağım bilemedim hocaya yazdım bu saatte ama görürmü bilemiyorumelim ayağıma dolandı