- 5 Mart 2013
- 23.528
- 44.637
HEYECANLIYIM Canım sen naptın doğurdun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne yaptın geldimi doktordan haberKızlar emin olamıyorum ama galiba benim nişanım geldi(böyle çok hafif açık kahve pembe arası mukus) ya 36+1 oldu daha bugün ne yapacağım bilemedim hocaya yazdım bu saatte ama görürmü bilemiyorum elim ayağıma dolandı
Ayyy nişansa bile inşallah daha durur içeride. Gerçi doktorum 36+1 de kontrole gittiğimde artık doğsa bile sıkıntı olmaz demişti. Panikleme doğacaksa da sağlıkla doğsun inşallah. Yakın seninle günlerimiz 36+4 üm ben de şuanKızlar emin olamıyorum ama galiba benim nişanım geldi(böyle çok hafif açık kahve pembe arası mukus) ya 36+1 oldu daha bugün ne yapacağım bilemedim hocaya yazdım bu saatte ama görürmü bilemiyorum elim ayağıma dolandı
Sadece bu iki değer mi? Diğerleri normal mi ?Fibrinojen değerimi soruyorum cnm
Ben bulamadım, bulduğum an içeceğim. Ben de 39a doğru gidiyorum, heyecan doruktaBanada Bi yakınım önerdi ve saolsun getirdi ama cesaret edipte içemedim. Faydası varsa açılma vs.için hemen başlarım 39 olcam hala ne gelen var ne giden
Evet var hala kasılmalarım ama düzensiz.bide nişanmı enfeksiyonmu anlamadım,yattım uyuyamıyorum da heyecan,korku karışıkAaa sancin da vardi di mi şuan var mı ağrı sızı
Nişan geldikten sonra 1 hafta bile sürebiliyormus doğumun başlaması
Yok kuzum yazdım görmedi aramak istemedim sancılarım düzenli olursa giderim hastaneye ordan haber verip çağırıyorlar belki de nişan değil enfeksiyondur anlamadım kiCanım ne yaptın geldimi doktordan haber
Evet bazen nişandan 1 hafta sonra bile oluyormuş doğum ama bence nişanda bu çok beklemeyecek zaten çünkü düzensiz sancılarım vardı benim haftalardırAyyy nişansa bile inşallah daha durur içeride. Gerçi doktorum 36+1 de kontrole gittiğimde artık doğsa bile sıkıntı olmaz demişti. Panikleme doğacaksa da sağlıkla doğsun inşallah. Yakın seninle günlerimiz 36+4 üm ben de şuan
Gözünüz aydın canım hayırlı sağlıklı büyüsünKızlar ben doğum yaptım gayet iyiyim bebiş de iyi telefona bakamıyorum
Bende de durum bu.Yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor,işin garibi ne zman nst ye girsem en ufak bir ağrım olmuyor normalde kasılma,ağrı,baskı hareket edemiyorumİnanılmaz bir baskı var ve hiç durmayan Bi baskı çıktı çıkacak yani o derece
Tamam canım aklımda bulunsun yarın sabahtan doktora gideceğiz kilo takibi için doktora sa danışırım hemÇiş yoksa mamayı arttir canim ben şu seti aldim bi de aklinda olsun süt için herkes çok memnun kalmış
Ne yaptın Canım nasılsın şimdi ?Yok kuzum yazdım görmedi aramak istemedim sancılarım düzenli olursa giderim hastaneye ordan haber verip çağırıyorlar belki de nişan değil enfeksiyondur anlamadım ki
Evet bazen nişandan 1 hafta sonra bile oluyormuş doğum ama bence nişanda bu çok beklemeyecek zaten çünkü düzensiz sancılarım vardı benim haftalardır
Çok teşekkür ederimHadi gözünüz aydın normal.o kadar düşmesi cocukta da ödem oluyor bol emzirme ile toparlar inşallah
Düşüş normal ama bizim ilk günde 200 Gr oldu düşüş 2. Gün 50 Gr idi doktor normal dedi 5. Gün kontrole gittiğimizde hastaneden çıktığı kilodan 60 gr.fazla idi bakalım inşallah böyle ilerlerDaha almadım kuzu ama onu alicam sağlık ocağının verdiği damla hoşuma gitmedi
Maşallah hayırlı olsun 200-300 gr kadar kayıp normal diye biliyorum ben ödem attıkları için. Önemli olan 1 hafta içinde doğum kilosuna ulaşması. Bizim kaç gram kaybetti bilmiyorum ama ilk dr kontrolümüzde doğum kilosu ile ayni kilodaydi önemli olan da o zaten
Çok teşekkür ederim bizde de sarılık sınırda takipteyiz kilo kaybımiz yok ama kan değerleri sınırda çıktı içim rahatladı çok saolun su birkaç haftayı hayırlısıyla atlatalim inşallahBenim oğlan 35+5 de doğdu 2500 kilo 47 cmdi . Sarılık oldu, ilk 15 gün baya kilo kaybetti 2100 geriledi ama son 15 günde ise 1 kilo 300 gr aldı. Yani tam 1 aylıkken 3 kilo 800 gr oldu. Korkma çok hızlı kilo aldı hatta ilk ay 5 cm de uzamıştı
Bir bilgim yok canım bize.direkt 3650 dedi kilosuna 1. Gece tartiklarinda 3450 oldu hemen mama takviyesi falan yaptılar ama neyseki hastaneden çıktığı kilosundan daha kilolu çıktı 5. Gün kontroldeŞişi cikarilmis hali mi 3650 grmdi canim. Normalde diyelim 3900 dogdu sisi vardir deyup 3700 demislerdi ogluma. Sonra bir.hafta sonra kontrole goturdugum de 50 grm vermisti sadece. Tabi bizim az vermisti normalde.daha fazla veren bebekler vsr. Senin şisi cikarmamislarsa.ondan o kadar dusus.gozukuyor olabilir
Çok teşekkür ederim maşallah sütüm oldukça fazla hatta hiç böyle olacağını tahmin etmediğim için emsirip.birakmistim geçen gece ama iki gogusumden de baya akıntı olmus kalkan vardı dolmus ikisi de ilk hastanede panik yaptırdılar şimdi daha rahatladımGözünüz aydın hayırlı olsun ilk hafta kiloda düşüş normal canım endişelenmeyin sütünüz geldikçe, emdikçe telafi eder
Çok teşekkür ederim bizde yakalarız inşallah en kısa zamanda doğum kilosunuHayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsün.. kilo vermesi çok normal canım, vücuttaki ödemi de atıyor bebek. Kızımdan hatırladığım doğumdan sonra 15 gün içinde doğum kilosunu yakalanmasını bekleriz demisti cocuk doktorumuz .
Sanki kokmamasi lazım canim. Alkollü fisfis vermediler mi? İsterseniz doktora götürün bı...Bebişin göbek bağı biraz kokuyor kızlar, normal mı sizce