2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
O hallolur canim zaten ben oglum da da en fazla 1 hafta birilerine ihtiyac duydum bunda da hallederim zaten bir sekilde. Sadece son zamanlardaki olumsuzluklar yildirdi.

Süt saklama şişeleri var 2 set edinirsen dönüşümlü kullanabilirsin daha ekonomik olur gibi.
Çok sevindim
Sağlıkla büyüsün inşllah
Jimer de mi oldu doğum?

Ne güzel bak maşallah iki kardes birbirine omur boyu arkadaş destek olcaklar bende hep bana bişey olursa yalnız kalmasın endiseysiyle fazla kardeş olsunlar istiyorum ömür boyu destek kalsınlar birbirlerine hayat cidden artık supriz Allah ne takdir etmişse onu yasicaz bı şekilde ben kaynanaminasla istemedim çünkü dili sivri ve herşeyin en iyisini bildiğini düşünür hepte dua ederim ne onu bana ne beni ona muhtaç etmesin Rabbim diye ama başa gelecek varsa kacilmiyor

Canım Allah büyük geçecek biraz daha zaman Bebek sana çok iyi gelecek ona sarıl kokusunu içine çekince ne dert kalacak ne tasa Oğlunda bebiş gelince unutacaktır inşallah depremi Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Ne guzel kucaginiza almisiniz saglikla
Bende suan 39+4um bekliyorum. Sey soracaktim dogum sancisi baslamadan gobeginiz asagi dusmus kuydi herkes 4 parmak dusuyor snr dogum basliyor diyor bende hala dusme yok

Gözün aydın olsun canım öncelikle,çok sevindim şu an sağlıklı olmanıza Allah evlatlarına sağlık sıhhat versin,bir çoğumuzun başından benzer süreçler geçti
Teşekkür ederiz anlattığın için yine bizi bilgilendir muhakkak Burdaki dogum hikayeleriniz çok aydınlatıcı oluyor gerçekten her ne kadar her doğum kendine özel olsa da buradan kendimize pay çıkabiliriz aklımıza bazı şeyler yazabiliriz

Aynen canim haklisin oyle oluyor. Tabi ki normal de kardes şart senin gibi dusunuyorum bize bir sey olmasa da evin icinde yanliz kalmamis oluyorlar.Yani kusura bakmayin burada herkes hamile.kimseye olumsuz bir sey yansitmak istemem ama sizin konusmalariniz cok rahatlatiyor. Sizlerle dertlesmek iyi geliyor.Sanki en iyi siz anliyorsunuz cunku hepimiz hamileleyiz ve gercekten hamile kalanlar hamilelerin halinden anlar.

Çok tesekkur ederim canim benim. Amin insallah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz bebeklerimizi.

C
Kizlar biogaia damlayı reçeteli mi aldınız internetten baktım göremedim de sadece eczanede mi satılıyor acaba, ne kadara aldınız, günde kaç damla veriyorsunuz
Canım damlasını hatırlamıyorum ama ilk gebeliğimde hastaneden çıkmadan önce çocuk doktoru yazmıştı diye hatırlıyorum ama reçeteye mi onu hatırlamıyorum. Bana verilen antibiyotik ilaçlarla beraber onu da almıştık. Tabi onun üzerine almadığım ilaç kalmamıştı o ayrı

Aynen canim bak daha once de burada yazmistim oglumda sadece 1 hafta kalmalari.yetmisti. Kayinvalidem artik iyisin sanki eve geceyim mi demisti olur hallederim demistim. Esim bile babalik izni haric izin almak.istedi ben kabul etmemistim.Bir an once duzenimi.kurmak istedim.Cunku sorumlulugu tek basina almak cok daha gyzel oluyor ve kisa surede yeni duzene alismis oluyorsun. Ev de birileri olunca insan saniyor hayat degisti artik zsten bebek dogunca yep yeni bir duzene gecis oluyor. Bazi arkadaslarimin 40 i cikana kadar aileleri yanlarinda kaldi sonra onlar.gidince nasil yapacagiz diyorlardi.

Bide hamileyken enteresan bı şekilde herşey üst üste gelir sanki dünyanın derdi senin hamile olmanı beklemiş gibi ben eşimle en çok hamilelikte kavga ettim ailesini hamileyken istemedim ne laflar duydum ne laflar söyledim ne cinnetler geçirdim aklımdan neler neler gecti taş olsa ctlardir ama gerçekten geçiyor bide lohusaligi var o da ayrı zorda en azından bebegin bı gülüşü değiştiriyor

Kızlar o gece size yazdıktan sonra hastaneye gittim ağrım çok arttı,doğum yaptım sabaha karşı.
Maşallah sağlıcakla büyüt detayları yazdiysan ben gözden kaçırdım yazmadiysan kendini iyi hissedince paylasabilirlisin cnm sancılar nasıl geldi ve devam

Çunku hasasiyetimiz artiyor. Alingan oluyoruz, cabuk kiriliyoruz. Karsi tarafta idare etmeyince tartismalar artiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…