2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günümüz aynı seninle. Bi problemin yoksa bence de beklemelisin. 03 olmasının eğer özel bi sebebi yoksa bekle biraz daha. Anne karnı kadar güvenli başka yer yok :)) benimde eşimin doğum günü 06.03 ama ben sezaryen istemediğim için gün kesmiyorum kendime ama 23.03.23 olsun isterdim açıkçası

Yani bakiyorum hayat cok degismis sanki bambaska dunya ondan 2. cocugum bari gelip bu hayati cekmeseydi psikolojisi olusmus. Bilmiyorum da korkularim baslamis Rabbim in bizlere cocuklarimizi guzel gunlere biraksin insallah. Bebegim dunyaya gelince.kafam dagilacak biliyorum iyi gelecek. Cunku hic istemedim bir zaman da hamile kaldigimi.ogrenmistim vardir elbet bunda bir.hayir. Dun gece ruyamda gordum cok cok guzel bir.bebekti kiz gibi ne kadar guzel diyordum.

Annem y
Annem baya rahatsiz canim dogumuma gelemez. Kim gelecek bir fikrim yok. Kayinvalidem yine bir sekilde ilgilenir yani. Gece de esim kalir ben varim kimseye yeter diyor ama soyle iyi bir kadin da etrafimda olsa iyi olur. Artik sosyal.medyaya zaten giresim yok insanlarin.psijolojisi alt ust ediyorlar o o kadar da olmaz yani yszik gunah bu insanlara. Allah dilemedikce yaprak kipirdamaz artik teslimiyet ne olacaksa olacak diyorum ama insan anne olunca evlatlari icin cok kaygilaniyor.

Rheaa benim de doğumun gerçekleşti 38+3 te 22.02.2023 3650 Gr doğdu bebeğim ama hastaneden 3. Günde 3315 e düştü sizlerde düşüş ne kadar oldu bu normal mi acaba?
Gözünüz aydın hayırlı olsun ilk hafta kiloda düşüş normal canım endişelenmeyin sütünüz geldikçe, emdikçe telafi eder

Süreci güzel geçirmişsiniz ne mutlu. Kendine gelir yakında bu kez meme diye ağlarBen de çok istemiştim psikolojik olarak kendimi çok yıpranmış hissediyordum ama yanlız üniversite hastanesinde koşulsuz yaptırıyorlar, oraya da ben gitmedim. Zaten fiyatları duyunca da ben şok Kendimi adapte ettim sezeryana.

Ben bir seyi merak ediyorum. Beklenen dogum tarihinde doktorlar sat a gore olani mi baz aliyor yoksa olcumlerine gore cikani mi acaba? Bilenler beni aydinlatabilir mi acaba?

Canım benim de yanımda kimse yok. Üstelik eşim tarafından da kimse yok. Kayınvalidem biz evlendikten kısa süre sonra vefat etti. 2 görümcem var herkes kendi işinde halinde ve uzakta. Yine kendimin 3 ablam annem 4 gelinimiz var ama gene kendilerine göre işleri var. Ben kimseye gelin demedim kimse de gelelim demedi. Tabi bi burukluk hissettim/hissediyorum. Ama gelip de beni daha stres edeceklerine bu şekilde belki daha iyi. Eşim kaldı benimle, çocukları bir arkadaşımıza bıraktık Allah razı olsun. Arkadaşımın komşusu biz hastaneden çıkmadan sıcak çorbamızı yolladı. Komşular devamlı yemek taşıyor, Allah hepsinden razı olsun. Bu sevaba nail olmak da herkese nasip olmuyor işte

Cok guzel bir hikaye rahatlatti beni gozunuz aydin :) rica etsem nefes calismalari icin kullandiginiz bir kaynak olduysa paylasabilir misiniz neler yaptiginizi :)

Rheaa benim de doğumun gerçekleşti 38+3 te 22.02.2023 3650 Gr doğdu bebeğim ama hastaneden 3. Günde 3315 e düştü sizlerde düşüş ne kadar oldu bu normal mi acaba?
Hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsün.. kilo vermesi çok normal canım, vücuttaki ödemi de atıyor bebek. Kızımdan hatırladığım doğumdan sonra 15 gün içinde doğum kilosunu yakalanmasını bekleriz demisti cocuk doktorumuz .

Reactions: Cmz
Doktor kontrolünün zaman aralığı nedir canım, ben her kontrolden 1 gün önce. Ne ile alınacak durumdaysa epilasyon ya da ağda ya da plastik eldiven ile ayna karşısında maksimum seviyede yapmaya çalışıyorum
Tebrik ederim canım, Rabbim analı babalı büyütsün
Kizlar biogaia damlayı reçeteli mi aldınız internetten baktım göremedim de sadece eczanede mi satılıyor acaba, ne kadara aldınız, günde kaç damla veriyorsunuz
Özel bir ilac sanırım canım eczaneden alınan.

Rabbim korktuğumuz ile sınamasın vallahi psikoloji kalmadı hiç birimizde. Hepimizde kötü bir travma olarak kalacak bu felaket

Allah yardımcın olsun kuzum tek başına ne kadar zor olsada ilk haftayi atlattiktan sonra daha rahat edersin. Benim kayinvalide ve annem bizde bazen içimden artik ev boşalsin diyorum. Haklarını yiyemem çok yardımcı oluyorlar beni üzmüyorlar ama insan bazı anlarda sessizlik sakinlik istiyor her odada biri yatıyor her yerden biri çıkıyor neyse son 1 hafta sonra herkes evine gider artık...

Canim inanin daha iyi... Ben ilkinde iki anne birden geldi cok zorlandim. Esim de simdi sirayla gelin dedi. Annesi once gelsin, sen sonra dedi annesine ... Vallahi rahatladim yoksa stress... Kizimla gece kalacak biri lazim, annemi de o yuzden istedim. Yoksa kendi kendimize daha rahat ederiz eminim... Bu konuda hic uzulmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…