2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben bir seyi merak ediyorum. Beklenen dogum tarihinde doktorlar sat a gore olani mi baz aliyor yoksa olcumlerine gore cikani mi acaba? Bilenler beni aydinlatabilir mi acaba?
Sat a gore ayarliyorlar canim. Kese ilk gorulgunde kacsa o.sekilde devam ediyor.

Canım benim de yanımda kimse yok. Üstelik eşim tarafından da kimse yok. Kayınvalidem biz evlendikten kısa süre sonra vefat etti. 2 görümcem var herkes kendi işinde halinde ve uzakta. Yine kendimin 3 ablam annem 4 gelinimiz var ama gene kendilerine göre işleri var. Ben kimseye gelin demedim kimse de gelelim demedi. Tabi bi burukluk hissettim/hissediyorum. Ama gelip de beni daha stres edeceklerine bu şekilde belki daha iyi. Eşim kaldı benimle, çocukları bir arkadaşımıza bıraktık Allah razı olsun. Arkadaşımın komşusu biz hastaneden çıkmadan sıcak çorbamızı yolladı. Komşular devamlı yemek taşıyor, Allah hepsinden razı olsun. Bu sevaba nail olmak da herkese nasip olmuyor işte
İlk 2 hafta biraz zorlar canım, seni çok iyi anlıyorum. Benim de ilk doğumda ailem uzaktaydı, annem çalıştığı ve kv olduğu için kalamamisti fazla. Her şeyi tek başıma yaptım, inşallah Sana da Allah güç kuvvet versin

Kızlar o gece size yazdıktan sonra hastaneye gittim ağrım çok arttı,doğum yaptım sabaha karşı.
Cok sevindim senin adına, sen nasılsın bebek nasıl. Kendini iyi hissedince doğum hikayeni okumayı cok isteriz. 😍
Aynen canim bak daha once de burada yazmistim oglumda sadece 1 hafta kalmalari.yetmisti. Kayinvalidem artik iyisin sanki eve geceyim mi demisti olur hallederim demistim. Esim bile babalik izni haric izin almak.istedi ben kabul etmemistim.Bir an once duzenimi.kurmak istedim.Cunku sorumlulugu tek basina almak cok daha gyzel oluyor ve kisa surede yeni duzene alismis oluyorsun. Ev de birileri olunca insan saniyor hayat degisti artik zsten bebek dogunca yep yeni bir duzene gecis oluyor. Bazi arkadaslarimin 40 i cikana kadar aileleri yanlarinda kaldi sonra onlar.gidince nasil yapacagiz diyorlardi.
Bence cok haklısın, ne kadar erken kendi düzenini kurarsın o kadar iyi. Uzun süre yanında birileri kalınca sudan çıkmış balığa dönüyor insan. Ben hamilelelikte de , öncesinde de her şeyi hep kendim yaptım, şükür kimseye minnette etmedim. Seninle aynı kafadayız sanırım
Bide hamileyken enteresan bı şekilde herşey üst üste gelir sanki dünyanın derdi senin hamile olmanı beklemiş gibi ben eşimle en çok hamilelikte kavga ettim ailesini hamileyken istemedim ne laflar duydum ne laflar söyledim ne cinnetler geçirdim aklımdan neler neler gecti taş olsa ctlardir ama gerçekten geçiyor bide lohusaligi var o da ayrı zorda en azından bebegin bı gülüşü değiştiriyor
Daha hassas oluyoruz ama dediğin doğru bna ekstra sinir edici geliyor her şey

Cok sevindim senin adına, sen nasılsın bebek nasıl. Kendini iyi hissedince doğum hikayeni okumayı cok isteriz. 😍

Bence cok haklısın, ne kadar erken kendi düzenini kurarsın o kadar iyi. Uzun süre yanında birileri kalınca sudan çıkmış balığa dönüyor insan. Ben hamilelelikte de , öncesinde de her şeyi hep kendim yaptım, şükür kimseye minnette etmedim. Seninle aynı kafadayız sanırım

Bizimkiler normalde de sinir bozucu hamile olmaya gerek yok:)

Maşallah sağlıcakla büyüt detayları yazdiysan ben gözden kaçırdım yazmadiysan kendini iyi hissedince paylasabilirlisin cnm sancılar nasıl geldi ve devam

Çok teşekkür ederim gece 1.30gibi sancım başladı biraz pilates topunda hareket ettim,sonra ılık bi duş aldım baktım duramıyorum ağrıdan 3.30gibi
Hastaneye gittik açılmam 4-5cm olmuş zaten 5.15de de normal doğum yaptım çok şükür.
2990gr
48cm doğdu bebeğim

Aynen canim bak daha once de burada yazmistim oglumda sadece 1 hafta kalmalari.yetmisti. Kayinvalidem artik iyisin sanki eve geceyim mi demisti olur hallederim demistim. Esim bile babalik izni haric izin almak.istedi ben kabul etmemistim.Bir an once duzenimi.kurmak istedim.Cunku sorumlulugu tek basina almak cok daha gyzel oluyor ve kisa surede yeni duzene alismis oluyorsun. Ev de birileri olunca insan saniyor hayat degisti artik zsten bebek dogunca yep yeni bir duzene gecis oluyor. Bazi arkadaslarimin 40 i cikana kadar aileleri yanlarinda kaldi sonra onlar.gidince nasil yapacagiz diyorlardi.
Evet doğum yapan kadın bi an önce kendi düzenini kurmali ve diğerleri buna fırsat tanimali. Mesela şuan bebek gık dese birinin odaya girmesi bile bana batıyor ne kadar iyi niyetli de olsa. Sanki sen beceriksizsin tek başına halledemezmissin gibi. Hatta bu yuzden bı kaç kez tersledim almayın bebeği kucaginiza diye. Ben uyansin emsin diye ugrasiyorum biraz ağlamasına müsade ediyorum ki uykusu açılsın ama biri gelip alayım mi kucagima diyince sinirim tepeme cikiyor🥴

Çok teşekkür ederim gece 1.30gibi sancım başladı biraz pilates topunda hareket ettim,sonra ılık bi duş aldım baktım duramıyorum ağrıdan 3.30gibi
Hastaneye gittik açılmam 4-5cm olmuş zaten 5.15de de normal doğum yaptım çok şükür.
2990gr
48cm doğdu bebeğim
Hayırlı olsun canim😇💕🙏

2990gr
48cm doğdu bebeğim
Ah maşallah çok hızlı gelişmiş süreç darısı burdaki hepimize epidural aldın mi sen gerçi vakit kalmamış sanki

Doğum yapan kizlar korse aldınız mı kullaniyor musunuz. Doktorum doğum yaptığım günden itibaren giyebilirsin demişti ama ben çok zorlamak istemedim vücudumu. Bugün korse tayt sipariş verdim gelince giymeye başlıcam ayva göbek gibi göbeğim var suan bakalim faydasi olacak mi gerçi korse daha çok rahim toparlanmasina fayda ediyor ama rahim toparladi zaten darısı göbeğin başına 😅

2990gr
48cm doğdu bebeğim
Masallah 🍀 hos gelmis bebeginiz💐 ne kadar guzel bir dogum olmus🙂 darisi bizlere 🤲🌿

2990gr
48cm doğdu bebeğim
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün 🤲 maşallah size 🧿

Hayırlı olsun canim😇💕🙏
Teşekkür ederim ☺️
Ah maşallah çok hızlı gelişmiş süreç darısı burdaki hepimize epidural aldın mi sen gerçi vakit kalmamış sanki
Doğum yapan kizlar korse aldınız mı kullaniyor musunuz. Doktorum doğum yaptığım günden itibaren giyebilirsin demişti ama ben çok zorlamak istemedim vücudumu. Bugün korse tayt sipariş verdim gelince giymeye başlıcam ayva göbek gibi göbeğim var suan bakalim faydasi olacak mi gerçi korse daha çok rahim toparlanmasina fayda ediyor ama rahim toparladi zaten darısı göbeğin başına 😅
Teşekkür ederim ☺️ Evet epidural e fırsat olmadı çok hızlı ilerledi şükür
Ben de bugün kullanmaya başladım korse

Masallah 🍀 hos gelmis bebeginiz💐 ne kadar guzel bir dogum olmus🙂 darisi bizlere 🤲🌿
Çok teşekkür ederim 😊inşallah darısı tüm bekleyenlere kolaylıklarla inşallah

C6A65166-1303-463C-9BB8-6FBEBC416843.jpeg
kızlar bu göbek aşağıda mı sizce 39+3

Ya ben de alsam mı almasam mı kararsız kaldım ama alacağım sanırım :/ göbeğim aşırı kalmadı öyle ama hamur gibi oldu bi tuhaf 😂 Kafama takmıyorum hiç ama toparlansa iyi olur yani. Nerden sipariş verdin canım atabilir misin bana da ?

C

Canım damlasını hatırlamıyorum ama ilk gebeliğimde hastaneden çıkmadan önce çocuk doktoru yazmıştı diye hatırlıyorum ama reçeteye mi onu hatırlamıyorum. Bana verilen antibiyotik ilaçlarla beraber onu da almıştık. Tabi onun üzerine almadığım ilaç kalmamıştı o ayrı 😬
Benimm kizlardan biri de çok sancılı en etkilisinden alayım diyorum büyük kizimda da kullanmıştım ama tam hatırlamıyorum nasıl aldık ne kadar kullandık birde sab simplex kullanmıştım ama ona sonradan zararlı mı demişlerdi onuda tam hatırlamıyorum.
Kizlar çok çok dua edin hamileler doğumda yaşanabilecek çok sıkıntılar olabiliyor Allah korusun bebislerinizi. Bizimde başımıza bir talihsizlik geldi burdan yazmak istemiyorum ama dua edelim hem kendimize hem birbirimize

X