2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hayır olsun inşallah cnm nasıl bişey yaşadınız paylaşırsan bizimle dikkat edelim bizde Allah korusun hepsini

Gecmis olsun ne oldu merak ettim... Paylasirsaniz bizlerde onlem aliriz...

Canım gözünüz aydın tekrardan sağlıkla büyüsün miniğin bilinçli ve güzel bir doğumun olmuş , her konuda tedbirli olmak tecrübe edinmiş olmak işini kolaylamış ne güzel

Canım hayırlı uğurlu olsun, inşallah bizler de yavrularımıza sağ salim kavusuruz. Doğumda en gerekli sey nefes demişsin. Ilk kez doğum yapacak biz anne adaylarına nefes konusunda ne gibi önerilerin olur? Şimdiden çok teşekkür ederim

Ben de senin gibiyim canım, tüm bunlar doğuma hazırlık. Rahim kasılıp bırakıyor kendini. Bize ultrasonda bebeğin doğum yoluna döndüğünü kafasının bir kaç cm yukarda olduğunu söyledi doktorumuz. Ama henüz cati muayenesi yapmadi. Sancilaninca gel dedi,saniyorum o zaman yapacak.

Allah razı olsun canım, terlik sağlık olsun da gerisi mühim değil. Bakma bu şekilde de kafamız acaip rahat

Canım gözün aydın, aynı gün doğurmuşuz. Güle güle büyüt bebeğini inşallah

Sancıların var mı senin de? Kanaman nasıl?

Hanimlar aranızda doğumu kolaylaştıran ahududu yaprağı çayı iceniniz var mi? Ben tüm gün aradım bulamadim, kullanıp fayda göreniniz varsa yazarsanız sevinirim

Karninizda bir balon varmis gibi dusunun. Nefes alinca karninizdaki balonun sistigini dusunun, birazcik sismis balonu icinizde tutun, sonra balonu sondurun yani nefesi yavas yavas kontrollu birakin. Verirken daha uzun surmeli. Buna diyafram nefesi deniyor. Simdi pratik yapmaniz lazim ki ogrenmis olun. Dogumda sanci gelince boyle derinden nefes aliyorsunuz. Agziniz kapali gucle ikiniyorsunuz. Nefesi disari vermeden... Sanci esnasinda bagirmiyorsunuz bunu yapiyoruz... Bunu basarabilene 3-4 ikinmada doguyor

Canım sancın gelmeye başladığında derin bir nefes alıyorsun, biraz bekleyip aldığın nefesin 2 katı sürede uzun uzun veriyorsun. Verirken ağzın açık ve hohlar gibi. Nefese odaklandığın için ağrı daha hafif hissediliyor.

Ikınma esnasında da derin bir nefes alıp çeneni göğsüne yaslıyorsun ve bu sefer nefesi vermeden büyük tuvaletini yapar gibi itiyorsun.

Ben bu şekilde uyguladım ve çok memnun kaldım çok şükür. Sana da kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum

Banada sancın olursa gel dedi cumartesiye kadar ani bir şey olmazsa bakacak bakalım bekliyorum heyecan ve birazda korkuyla

Çok teşekkürler şimdiden alıştırma yapacağım, Rabbim kolay doğum nasip etsin

Ben de aldım ya en kötü zayıf gösterir bunu aldım canim ben trendyoldan

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-26-20-41-40-175_trendyol.com.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 68
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, şimdiden ss aldim o an bakıp uygulayayım diye

Sıra sıra gelmeleri çok iyi. Ben de öyle düşünmüştüm. Doğum öncesi kv gelecekti doğumdan sonra annem gelecekti. Ama deprem her şeyi değiştirdi tabi. Kv nin yanındayken annem de geldi. Annem bugün geri döndü. Biraz daha kalsaydı kv ile tartışacaklardı. Olay çıkmasın diye gönderdim annemi

Kızlar o gece size yazdıktan sonra hastaneye gittim ağrım çok arttı,doğum yaptım sabaha karşı.
Yaa hayırlı uğurlu olsun dedim doğuma gitti heralde hiç ses gelmedi son mesajından sonra çok kolay olmuş doğumun darısı bizim başımıza ilk doğumunmuydu bu ? Bide epidurale vakit kalmamış ya 4/5 cm açıklıktan sonra daha şiddetlimi hissettin sancıları biraz daha detay versen bize de moral olsa

Kız sen kilo mu aldın da, korse bakıyorsun
Acaba bir yerlere doğurdum mu diye düşünmüyor değilim o kadar sancısızım ki
Doğurdun mu acaba ben anneme öyle diyince bir anda gelir hiç belli olmaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…