2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Canım kaç haftalık oldun şuan, maşallah doktorun sorun yok doğabilir dediğine göre rahatlayabilirsin. Şaka maka marta kimse kalmayacak gibi

Insallah tez guzel haberlerle donersiniz saglikla kucaginiza alin bebeginizi

Kilo+gelişim aynı düzeyde olmazsa haftaya uygun değilse gerilik diyo Dr lar. Yoksa kilonun dediğin gibi aşırı az olmadığı sürece önemi yok

Ay iyi hatırlattın canım tahin helvasını koyayım ama kurabiyede yaparım (pis bogazlik böyle olsa gerek) Bol bol kahve yanında yemek için yiyemedim tün yiyecekleri kiloyla yemek istiyorum
Bende bende... Marketten bugun yiginla alis-veris yaptim cantaya koyacagim. Evdende bi seyler goturcem... Hepsini yicem

Var mıydı kızında sancı ağlama işe yaradı mı canım
Canım gaz sancısı vardı ama damlayı ne zaman kullanmaya başladığımı hatırlamıyorum 5. Aya kadar çektim sıkıntı ama kolik değildi sürekli aynı saatte aralıksız ağlamazdı sancısı oldukça ağlardı önce biogaia kullandım sonra çok fayda etmeyince mommy bliss gripe Water kullandım night olan daha çok etki etti tabi gazlı olan çocuk ne yaparsan yap gazlı oluyor malesef ama geceleri artıyor senin için erken olabilir tabi birazcık daha sıkın dişinizi

Sağlıkla gelsinler hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun

Benim ilk çocuğumda 10 günden sonra başladı gaz sancısı. Yediklerine dikkat edebilirsin canım. Bazen süt yapan yiyecekler gaz da yapıyor olabilir.

Zaten verilen raporda hangi tarihe kadar calisilacagi yazıyor ayrıca rapor değil ama istersen dilekçe yazıp önceki raporu da ek olarak verebilirsiniz. Bizim müdür hiç gerek yok ilk rapor yeterli demişti ama sorun çıkaran müdürler de dilekçe istemişler

Benim oğlum aşırı gazlı ve kolikti. Piyasadaki tüm gaz ilaçları bizden sorulurdu bir zamanlar. Biogaia kullandım, nurse harveys iyi geldi, ama en iyi gelen en ucuz olan metsildi. Bir de karnına sıcak havlu
Canim bence kullanma. Bagirsaklari icin bu olgunlasma sureci cok onemli. Zor biliyorum ama dayan... Kullanacaginda da doktora soyle bitkisel ilac olmayani var onu al. Ismini hatirlamiyorum ama ...
Gazdan sebep memeyi tutmuyorlar canim.Sen cocuk doktoruna da danisirsin olmadi gaz damlasini.kullanirsin. Benim.cok guzel emen oglum gazdan emmedi sonra gaz damlasi verdim de emmeye basladi.
Benim kizimda gazdan cok emer, memeyi birakmaz istezmedi ilginc... minseo
Canım ben olsam bu kadar erken vermezdim gaz damlasını. 15 gün sonra başlar gaz sancısı derler ama bilemiyorum niye ağlıyor minnoş. Göğsüne bas senin kokunu alsın, gaz değildir belki
Benim ilk çocuğumda 10 günden sonra başladı gaz sancısı. Yediklerine dikkat edebilirsin canım. Bazen süt yapan yiyecekler gaz da yapıyor olabilir.
Valla öyle çok Gazı da yok gibi yani bilmiyorum gündüz çok uysal uyuyor emiyor geceleri bi haller geliyor gazdan mı başka bir şeyden mi bilemedim. Nurse Harveys in bitkisel bi içeriği var kimyon ve dereotu yağı ondan aldım bi bakalım kendim de rezene içiyorum inşallah mamadandir bu huysuzluk diye dua ediyorum
Hayırlı doğum diliyorum canım çıkınca mutlaka haber ver

Hayırlı sağlıklı bir doğum nasip olsun inşallah canım

Kizlar bugun muayeneye gittim bebiş 3 kg olmuş. En çok korktuğum çatı muayenesiydi, daha önce vajinusmusu yaşadığım için nasil bir tepki verecegimi bilemiyordum. Doktor ebelere muayeneye gönderdi o koltuk ne kadar korkunctu ama hic agri vs hissetmeden 2 farkli ebeye muayene oldum. Yani bir insan buna mutlu olur mu ben oldum hahswh bi de bana helal olsun kiz masallah diyolar vajinusmus okmayan bile zorlaniyor bu konuda dediler

Biogaia damla prebiyotik canım, bağırsaklara takviye için kullanılıyor yeni doğan zamanı. Doktor bizde de vermişti kullanmıştık bir dönem. Benim kzimda aşırı gaz sorunu vardı. Çıkartsam da masaj da yapsam yediklerime dikkat etsemde gaz sorunu devam etti. Gaz için sab simplex kullanmıştık uzun süre. O biraz rahatlatmişti.

Hayırlı, sağlıklı ve kolay doğumun olur inşallah canım Güzel haberlerini bekliyoruz

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin,çoğul gebelikmiydi bilemiyorum erken değildi dimi bu grupta hepimiz erken doğuruyoruz ya sormadan edemiyorum
Ayaklarını çeke çeke ağlıyorsa gaz sancısındandır.15 gün sonra başlar derler ama her bebek farklı gelişimi de yaşadıkları da farklı eğer gaz sancısıysa kiraz çekirdekli patik ya da yastık ve sling net kurtarıcı

Dr tercihleri işte kimisi söylemeye bile gerek duymuyo. Benim ki normal mi istiyosun dedi evet diyince suni sancı seçeneğini ama riskini de söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…