2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet sertlesiyor toplaniyor bi yerde asagi baski yapiyor ama duzenli araliklarla olmuyor. 36+1 bugun. 37+0 da kontrolumuz var.
Düzenli olunca hemen git canım, geçmiş olsun
Valla öyle çok Gazı da yok gibi yani bilmiyorum gündüz çok uysal uyuyor emiyor geceleri bi haller geliyor gazdan mı başka bir şeyden mi bilemedim. Nurse Harveys in bitkisel bi içeriği var kimyon ve dereotu yağı ondan aldım bi bakalım kendim de rezene içiyorum inşallah mamadandir bu huysuzluk diye dua ediyorum 🥹

Hayırlı doğum diliyorum canım çıkınca mutlaka haber ver 🤍🥹
Senin kokunu da istiyor olabilir canım, sana gelince sakinlesiyorsa

Ayaklarını çeke çeke ağlıyorsa gaz sancısındandır.15 gün sonra başlar derler ama her bebek farklı gelişimi de yaşadıkları da farklı eğer gaz sancısıysa kiraz çekirdekli patik ya da yastık ve sling net kurtarıcı ✌️
Akşam bakicam bi canim
Doğumdan sonra kilo veremememizin sebebi belli olacak 🤣 cocukla giden kilo bu şekilde yerine konacak kesin bende 🫣
Ben doğumdan sonra şunu yicem bunu yicem diyordum sıfır iştah 3 gündür zar zor biseyler atiyorum agzima istemeye istemeye 😓
Senin kokunu da istiyor olabilir canım, sana gelince sakinlesiyorsa
Ağlama krizindeyken sakinlesmiyor canim annem hoplata ziplata susturuyor

Kizlar, doktorunuza hediye alanlar acaba ne aldınız? Ben ilkinde yazdi, babamin bahcesinden guzelce organik meyve sepeti yapmistim, recel falan ... Simdi kis, klasik cikolata falan mi alsam 🤔
Ben de dun düşündüm bunu kahve fincanı yaptırayım diyorum 🥲 instagramda bir hesap var atiyorum buraya daha önceden yaptırıp cok beğenmiştim :)

Eklentiler

• 8F84B7D6-FE34-4F10-B1B9-6C848ACC93E6.png
    8F84B7D6-FE34-4F10-B1B9-6C848ACC93E6.png
    579,9 KB · Görüntüleme: 97
Ben de dun düşündüm bunu kahve fincanı yaptırayım diyorum 🥲 instagramda bir hesap var atiyorum buraya daha önceden yaptırıp cok beğenmiştim :)
Cok tatlisler... Tesekkur ederim. Doktorum yakinda yurt disina tasinacak. Bunu sanirsam tasimaz :KK43: boyle kullanabilecegi ya da yiyebilecegi bir sey dusunuyorum 🙂

Kizlar kendi doktorumla gorustum. 35+0 da artik bebegi bekleyebiliriz dedi. 2 cm acilma varmis. Dogsa da sorun olmaz artik dedi. Gene dogum sancilari cikti. Hissediyor musun dedi? Ates basmasi seklinde ama aci yok dedim. Iste klasik suyunu gelirse, kanama vs gel artik her an dogabilir dedi. Sukur riski atlatmisiz. Dogumu bekliyoruz artik 😇 gonlum tabii ki 37+0 olmasindan yana ama hayirli neyse o olsun 🙂
Canım günümüz aynı peş peşe doğuracaktık sen aceleci çıktın 🙈🙈 Sağ sağlim kavuş bebişine artık heyecanlı zamanlar 😁 Benim doktor daha bekletecek gibi cuma randevum var bakalım ne dicek. En son gittiğimde 20 mart demişti 🥺🥺

Canım en azından aylarca kalmayacaksın. İnsallah pasaport işleri hızlı hallolur zaten. Sayılı gün çabucak geçsin inşallah diye dua edelim sana

Eşim yurtdısında doktora yapıyor eşimle ayrı yasıyordum ben o yurtdısındaydı ben hataydaydım orada hatayda evimiz yıkılınca mecbur kv geldık kv zaten cok zor bencil bir insandı iletişimimde yoktur pek,en son muhtac olmak zorunda kalmak istedipim insan, doğumdan sonra cocugun pasaportu cıkar cıkmaz hemen gidecegız inşallah 😞

X