2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim bence kullanma. Bagirsaklari icin bu olgunlasma sureci cok onemli. Zor biliyorum ama dayan... Kullanacaginda da doktora soyle bitkisel ilac olmayani var onu al. Ismini hatirlamiyorum ama ...

Ben 32. Haftada çalışır raporu aldım, devletteki doktor mutlaka 37. Haftada gel çalışamaz raporu al, randevu bulamazsan bile mutlaka o gün giriş yap, geriye dönük rapor veririz dedi. Sıkı sıkı çalışamaz raporu al diye tembihledi. Personel İşleri ile de konuştum o da mutlaka çalışamaz raporu getir dedi. Anlamadım ben bu işi

Bana rapor almalısın dedi 37. Haftada. Anlamadım.

Gazdan sebep memeyi tutmuyorlar canim.Sen cocuk doktoruna da danisirsin olmadi gaz damlasini.kullanirsin. Benim.cok guzel emen oglum gazdan emmedi sonra gaz damlasi verdim de emmeye basladi.

Daydream_ acaba sen 32 den sonra mi ayrıldın o zaman gerek olmayabilir

Kizlar kendi doktorumla gorustum. 35+0 da artik bebegi bekleyebiliriz dedi. 2 cm acilma varmis. Dogsa da sorun olmaz artik dedi. Gene dogum sancilari cikti. Hissediyor musun dedi? Ates basmasi seklinde ama aci yok dedim. Iste klasik suyunu gelirse, kanama vs gel artik her an dogabilir dedi. Sukur riski atlatmisiz. Dogumu bekliyoruz artik gonlum tabii ki 37+0 olmasindan yana ama hayirli neyse o olsun

Kuru inciri tavsiye ederim canım. Tahin helvası ve rezene çayı da etkili oldu. Ebebekten galactago süt arttırıcı damlayı da tavsiye ederim

E benim kiz hic yerinde durmuyor resmen. Ondan mi zayif kaliyor acaba.

Aaa o zaman düzenli sancılar,bende o yok geliyor gidiyor hayırlısı olsun ya benim doktorum da oğlunu 35.haftasında doğurmuş hiç korkulacak bişey yok diyor
Foto cekemedim. Kiz hemen almis kagidi haberim yok ama siz anladiniz zaten sanciyi ... O zaman sizin daha zamani var... Olur insallah, henuz erken ...

Kizlar gulmeyin de sanci nasil bisey? Yani benim mesela iki haftadir cogunlukla ayaktayken bebek boyle asagi cok baski yapiyor aciyor adim atamaz oluyorum bazen. Yan yatinca rahatliyorum ancak. Ayakta cok duramiyorum. Bu sanci sayiliyor mu? Nasil ayirt ediyorsunuz sanciyi? Iki uc gundur de sirtima garip bir agri giriyor. Bir de bas agrisi.

Doğum ne zaman oldu canım, hem çok geçmiş olsun hemde bebeklerine kavustun hayırlı olsun şuan nasılsın?

Karnın taş gibi oluyor mu peki ? Onun düzenli olması gerekliymiş, ritmik aralıklarla. Mesela 10 dakika rahat 1 dakika sancı sonra 10 dakika gene rahat gibi. Kaçıncı haftadasınız

Sağ salim çıkın inşallah bebişle sen canım. Allaha emanet olun

Çok geçmiş olsun canım. Senin de ikizlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Bebekler iyiler mi? Benim de çok zorlu geçti. Dr iki defa dikmiş. Özel bir dikiş attık dedi. Göbeğimde ödem çoktu, bu yüzden dikişlerde çok zorlanmışlar. Ödemim hala var. Hamileyken tuzsuz yemeye hareket etmeye bol su içmeye dikkat ettim. 28. haftada bir anda ayak ve bacaklarım şişti. İlk gebeliğimde de ödem olmuştu ama etim bu kadar taş kesilmemişti. Dr um ödemin bir aya ancak geçer dedi. Hem doğum öncesi hem de doğum sonrası çok zor gerçekten

Canım ben olsam bu kadar erken vermezdim gaz damlasını. 15 gün sonra başlar gaz sancısı derler ama bilemiyorum niye ağlıyor minnoş. Göğsüne bas senin kokunu alsın, gaz değildir belki

Tahinli kurabiyeden ziyade tahin helvasi koy canım çok etkili kesinlikle kayısı hoşafı da güzel ben şuan ikisini tüketiyorum maşallah güzel geliyor sütüm
Ay iyi hatırlattın canım tahin helvasını koyayım ama kurabiyede yaparım (pis bogazlik böyle olsa gerek) Bol bol kahve yanında yemek için yiyemedim tün yiyecekleri kiloyla yemek istiyorum

Karnın taş gibi oluyor mu peki ? Onun düzenli olması gerekliymiş, ritmik aralıklarla. Mesela 10 dakika rahat 1 dakika sancı sonra 10 dakika gene rahat gibi. Kaçıncı haftadasınız
Evet sertlesiyor toplaniyor bi yerde asagi baski yapiyor ama duzenli araliklarla olmuyor. 36+1 bugun. 37+0 da kontrolumuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…