Canim bence kullanma. Bagirsaklari icin bu olgunlasma sureci cok onemli. Zor biliyorum ama dayan... Kullanacaginda da doktora soyle bitkisel ilac olmayani var onu al. Ismini hatirlamiyorum ama ...Kızlar bu arada dr gaz damlası vermedi bana. Gerek yok bağırsakları anca adapte oluyor biz bile süt içince ishal oluyoruz gaz oluyoruz o daha besinlerle yeni tanışıyor alışacak dedi ama o zaman her bebeğin ağlaması gerekmez mi@Leedong seninki nasıl geceleri ? Napsam alsam mı sizce damla ? Bi arkadaşım biogaia damlayı önerdi alıp almamakta kararsız kaldım sizce ne yapayim
Ozaman bizim insan kaynakları ndaki kız yanlış biliyor, bana asıl önemli olan çalışamaz raporu demisti. Önceki hamileligimde de iki rapor almistim ama bulamıyorum aradan zaman geçti. Demekki 37.haftada rapor almasam da bir sorun olmuyor
Bana rapor almalısın dedi 37. Haftada. Anlamadım.
Gazdan sebep memeyi tutmuyorlar canim.Sen cocuk doktoruna da danisirsin olmadi gaz damlasini.kullanirsin. Benim.cok guzel emen oglum gazdan emmedi sonra gaz damlasi verdim de emmeye basladi.İnşallah mamadandir kuzum bugün sadece 1 kere verdim sabah çok huysuzdu memeyi tutmadi bi daha vermedim bakalim vermiycem bugün gecemiz nasıl geçecek daha rahat geçerse mamadan olduğu kesinleşir inşallah öyledir
Ağlarken çok gözlemlemedim ona bi bakayim tekrar ama böyle bazen ik mik yapıyor uykusunda falan ayaklarini çekiyor karnına anlıyorum gaz sancisi geliyor. Az önce tuvalete tutar gibi biraz masaj yaptım sırtını göğsüme yaslayıp ayaklarını ileri geri yaptim rahatlatti baya kakasını yapmış sanırım kaka yapamiyor şuan desteksiz onun sancisini cekiyor
İnşallah canım ya açıyorum youtubedan onları hayır bütün gün uyuyor ağlamıyor gece noluyor anlamıyorum o ağladıkça çaresiz hissetmek çok moralimi bozuyor
Ben 32. Haftada çalışır raporu aldım, devletteki doktor mutlaka 37. Haftada gel çalışamaz raporu al, randevu bulamazsan bile mutlaka o gün giriş yap, geriye dönük rapor veririz dedi. Sıkı sıkı çalışamaz raporu al diye tembihledi. Personel İşleri ile de konuştum o da mutlaka çalışamaz raporu getir dedi. Anlamadım ben bu işi
Benim kizimda gazdan cok emer, memeyi birakmaz istezmediGazdan sebep memeyi tutmuyorlar canim.Sen cocuk doktoruna da danisirsin olmadi gaz damlasini.kullanirsin. Benim.cok guzel emen oglum gazdan emmedi sonra gaz damlasi verdim de emmeye basladi.
Kuru inciri tavsiye ederim canım. Tahin helvası ve rezene çayı da etkili oldu. Ebebekten galactago süt arttırıcı damlayı da tavsiye ederimAn itibariyle hastane(kıyafet) çantam hazır oldu. Şimdi yiyecek kısmına başladım. Kayisidan hoşaf yaptım 2 kavanoz, küçük bir kutuya kuruyemislerimi koydum. Ani doğum olmazsa bir gün öncesinden tahinli kurabiye yapmayı planlıyorum. Süt yapan taşınması tüketilmesi pratik yiyecek önerileriniz var mı?
E benim kiz hic yerinde durmuyor resmen. Ondan mi zayif kaliyor acaba.Bu arada bende 35+6 dayım, 2500 çıktı bebek. İki hafta geride ama doktor önemli değil, suyu kan akışı iyi kiloya takılma dedi. Protein ağırlıklı beslen dedi, karbonhidrat çok yeyince bebek çok hareket eder enerjiyi çok harcar kiloyu az alır dedi kızlar
Foto cekemedim. Kiz hemen almis kagidi haberim yokAaa o zaman düzenli sancılar,bende o yok geliyor gidiyor hayırlısı olsun ya benim doktorum da oğlunu 35.haftasında doğurmuş hiç korkulacak bişey yok diyor
sevgili hamiledaşlarım
hastaneye yatışım yapıldı hayırlısıyla bi yarım saate gireceğim doğumaAllahım bana da ben doğumdayken acile giren olursa size de hayırlı sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah dualarınıza talibim
Doğum ne zaman oldu canım, hem çok geçmiş olsun hemde bebeklerine kavustun hayırlı olsunHerkese Merhaba 35. Haftada sezeryanla doğum yaptım. Üzerine ikinci kez ameliyat oldum kanamam durmadı çünkü çok zorlu bir süreçti. Ama şükür geride kaldı Rabbim hiç birinize öyle bişey göstermesin
Karnın taş gibi oluyor mu peki ? Onun düzenli olması gerekliymiş, ritmik aralıklarla. Mesela 10 dakika rahat 1 dakika sancı sonra 10 dakika gene rahat gibi. Kaçıncı haftadasınızKizlar gulmeyin de sanci nasil bisey? Yani benim mesela iki haftadir cogunlukla ayaktayken bebek boyle asagi cok baski yapiyor aciyor adim atamaz oluyorum bazen. Yan yatinca rahatliyorum ancak. Ayakta cok duramiyorum. Bu sanci sayiliyor mu? Nasil ayirt ediyorsunuz sanciyi? Iki uc gundur de sirtima garip bir agri giriyor. Bir de bas agrisi.
Sağ salim çıkın inşallah bebişle sen canım. Allaha emanet olunsevgili hamiledaşlarım
hastaneye yatışım yapıldı hayırlısıyla bi yarım saate gireceğim doğumaAllahım bana da ben doğumdayken acile giren olursa size de hayırlı sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah dualarınıza talibim
Çok geçmiş olsun canım. Senin de ikizlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Bebekler iyiler mi? Benim de çok zorlu geçti. Dr iki defa dikmiş. Özel bir dikiş attık dedi. Göbeğimde ödem çoktu, bu yüzden dikişlerde çok zorlanmışlar. Ödemim hala var. Hamileyken tuzsuz yemeye hareket etmeye bol su içmeye dikkat ettim. 28. haftada bir anda ayak ve bacaklarım şişti. İlk gebeliğimde de ödem olmuştu ama etim bu kadar taş kesilmemişti. Dr um ödemin bir aya ancak geçer dedi. Hem doğum öncesi hem de doğum sonrası çok zor gerçektenHerkese Merhaba 35. Haftada sezeryanla doğum yaptım. Üzerine ikinci kez ameliyat oldum kanamam durmadı çünkü çok zorlu bir süreçti. Ama şükür geride kaldı Rabbim hiç birinize öyle bişey göstermesin
Kızlar bu arada dr gaz damlası vermedi bana. Gerek yok bağırsakları anca adapte oluyor biz bile süt içince ishal oluyoruz gaz oluyoruz o daha besinlerle yeni tanışıyor alışacak dedi ama o zaman her bebeğin ağlaması gerekmez mi@Leedong seninki nasıl geceleri ? Napsam alsam mı sizce damla ? Bi arkadaşım biogaia damlayı önerdi alıp almamakta kararsız kaldım sizce ne yapayim
Ay iyi hatırlattın canım tahin helvasını koyayım ama kurabiyede yaparım (pis bogazlik böyle olsa gerekTahinli kurabiyeden ziyade tahin helvasi koy canım çok etkili kesinlikle kayısı hoşafı da güzel ben şuan ikisini tüketiyorum maşallah güzel geliyor sütüm
Evet sertlesiyor toplaniyor bi yerde asagi baski yapiyor ama duzenli araliklarla olmuyor. 36+1 bugun. 37+0 da kontrolumuz var.Karnın taş gibi oluyor mu peki ? Onun düzenli olması gerekliymiş, ritmik aralıklarla. Mesela 10 dakika rahat 1 dakika sancı sonra 10 dakika gene rahat gibi. Kaçıncı haftadasınız