2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hastane tipi olanlar acıtıyor biraz ama en etkilisi onlar yine. En düşük seviyede bence yine dene canim, sut gelmese de uyarmak için
Öyle yapıyorum canım uyarı modu var onda çalıştıriyorum teramisin aldım bugün sürdüm 2-3 saat havalandirdim baya toparladı iyice yara olmadan yapicam ara ara yoksa gidişat nanay

Canım hangi marka kiraladın birde fiyat nedir bende düşünüyorum da ilk zamanlar kanalların açılmasında vakum gücü güçlü olanlar çok etki ediyor
Spectra S1 2 haftalik 400 tl kuzum bayaaaa kuvvetli mahvediyor
İnşallah kuzum denemeye devam inşallah geleceğine inaniyorum zaten
Benim de şuan balon gibi şişler kuzum inşallah doluyordur sütler
Çok akillilar ya kıyamam günde 1 kere yapıyorum şuan fazlasi canımı çok acıtıyor
Benim de şiş ama daha çıkış göremedim insallah doluyordur masaj sicak su torbası yapiyorum bebeği de sağ sol sirayla emziriyorum inşallah inecek
Markasi veya görseli var mi acaba, internetten baktim da birçok çeşidi var. Bir de neden normal biberon degil o kadar philips aldik hep yalan oldu
Bu biberon sebebi ise normal biberona alışıp meme reddi yaşamamak bu arada bana çok kolay geldi bu herkes çok zor falan dedi ama benim kız lıkır lıkır içiyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-19-01-33-27-940_com.android.chrome.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 142
Teşekkür ederim ben de alayim ne olur ne olmaz bulunsun

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün İnşallah en kısa sürede toparlarsınn ağrıların geçeer
Güzel düşünelim güzel olsun canım Her doğum farklı oluyor sonuçta her şey güzel olacak öyle düşünn
Kızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum
İnşallah sağlıkla sıhhatle alırsın yavrunu kucağına canım
çıkınca bize de haber ver mutlakaa

Hayırlı olsun, Çok geçmiş olsun minikler de en kısa zamanda toparlanır inşaallah.
Kızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum
Umarım güzel geçmiştir neden bu saatte aldılar acaba

Çay mı vermişlerdi acaba diye de düşünüyorum ama hatırlayamadım ani olmuştu doğum o yüzden hiç kahve falan almamıştım aklıma da gelmemiş sanırım ki bu defa da koymayı düşünmemişim. meyve suyu bisküvi falan getirmişti görümcem sonradan. Çantamı hazırlarken eklicem mutlaka.

Kızlar oğluşum doğdu 3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum

Eklentiler

• IMG-20230219-WA0004.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 152
Maşallah sağlıkla büyüt insallah yavrunu ne güzel kolaylıkla geçmiş darisi bizlerin başına

Yaaaa hayırlı olsun

Maşallah canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin sende sağlıcakla atlattın bu süreci darısı başımıza inşallah

Hayırlı uğurlu olsun sana da geçmiş olsun canım en kısa zamanda doğum hikayeni bekleriz

Kızlar salıdan beri düzensiz sancılarım vardı yazmıştım bu gece sancıyla uykumdan uyandım nasıl kıvrandırdı ama beni,soluğu hastanede aldım Nstde de sancılarım çıkıyor ama düzensiz ve rahim ağzında açıklık yok o yüzden geri döndük ama bu sancıları neden bu kadar çok hissediyorum anlamadım

Maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah kova burcu olmayı seçen bir bey ha

Maalesef doğumun olayı bu canım, düzenli olmadan kasılsın dursun gene de ilerleme olmuyor. Benim de erken haftalardan beri hissedilir sancılarım var. Senin haftan erken olduğu için açıklık olmaması iyi sanırım.

ay maşallah yesinler o bezelye izlerini

sağlıkla , analı babalı büyüsün inşallah hayırlı olsun güzel bir doğum olmasına da sevindim. darısı başımıza

Maşallah sağlıkla büyüsün, gözünüz aydın çok geçmiş olsun sana da

Her hamilelik farklıymış onu net anladım kızımda hiç sancım olmamıştı şimdi bunda zıplıyorum öyle az da değil sancılar baya baya 50 ve üzeri çıkıyor nst de evet çok erken olduğu için tedirginim bende 34+6 daha açıklığın olmaması iyi bişey en azından 1/2 hafta daha idare eder inşallah rabbim bizlere de pıt diye kolay sağlıklı bi doğum nasip etsin inşallah

Gözünaydın canım. Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah

kızlar ben hiç hazır mama almadım ilk defa araştırıyorum sizin önerdiğiniz markalar var mı? baktım anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş aptamile baktım inek sütünden yapılıyormuş ben hep aptamili en iyi marka olarak biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…