Yuhh şaka mi bu %100den de fazla nerde yaşıyorsun böyle ne vicdansiz insanlar var allah belalarini versin bu nasil fiyat yükseltmeDüşünmemek en iyisi yoksa erkenden dogurcazkirayı 2250 den 6000 e çıkardı ne olcak bilmiyorum tek maaşla
Öyle yapıyorum canım uyarı modu var onda çalıştıriyorumHastane tipi olanlar acıtıyor biraz ama en etkilisi onlar yine. En düşük seviyede bence yine dene canim, sut gelmese de uyarmak için
Spectra S1 2 haftalik 400 tl kuzum bayaaaa kuvvetli mahvediyorCanım hangi marka kiraladın birde fiyat nedir bende düşünüyorum da ilk zamanlar kanalların açılmasında vakum gücü güçlü olanlar çok etki ediyor
İnşallah kuzumAynen canim bebegin çene kaslarinin guclenmesi için süt gelmese de emzirmek önemli, o da zamanla öğrenecek. Hiç moralini bozma, sut gelecek diye olumlu düşün. Fırsat buldukça uyumaya çalış, en güzel sut yapan şey uyku.
Benim de şuan balon gibi şişler kuzum inşallah doluyordur sütlerGöğsüm sertleşiyordu emince yumuşuyordu.balonun şişip inmesi gibiAslında çok sertleşmesi de iyi değil boşaltamazsa bebek çok ağrı yapıyor. Ama ilk zamanlar o sertleşme oluyor deli süt diyorlar . Meme ve bebek uyumu yakalayınca sonra göğüsler de normalleşiyor. Bebeğe kadar süt üretimi olduğundan sertleşmeler olmuyor artık. O tahin ve rezene birlikte tüketince balon şişiyordu
Çok akillilar ya kıyamamCanım korkma benim kızım 3 günlükken hastanelik oldu malesef 1 hafta sütümü sağdım hep biberon ile verdiler ona rağmen meme reddi yaşamadım sen her fırsatta emzir sıkıntı olmaz inşallahsütüm yetmediği ve mama takviyesi vermediğim için olmuştu küvezdeyken gündüzleri 3 saat aralıklı emzirmek için yanına giriyordum geceleri biberon ile sağdığım sütü veriyorlardı ama kanallarımın açılmasında en etkilisi hastanedeki sağım makinası oldu evet yara yaptı çok güçlü olduğu için ama kuvvetli olduğu için süreci hızlandırdı denemeye deger eğer dayanabiliyorsan
Benim de şiş ama daha çıkış göremedim insallah doluyordurGöğüslerinin sistigini anlıyorsun dolgunluk hissinden. Benim öyle aman aman çok sütüm olmadi ama dolunca rahatsız hissediyorsun. Masaj yapiyormussun zaten, birkac güne inecektir. Sen emzirmeye devam et, bebek guclendikce sütü indirmeyi öğrenecek
Bu biberon sebebi ise normal biberona alışıp meme reddi yaşamamakMarkasi veya görseli var mi acaba, internetten baktim da birçok çeşidi var. Bir de neden normal biberon degil o kadar philips aldik hep yalan oldu
Teşekkür ederim ben de alayim ne olur ne olmaz bulunsunSpectra S1 2 haftalik 400 tl kuzum bayaaaa kuvvetli mahvediyor
İnşallah kuzumdenemeye devam inşallah geleceğine inaniyorum zaten
Benim de şuan balon gibi şişler kuzum inşallah doluyordur sütler
Çok akillilar ya kıyamamgünde 1 kere yapıyorum şuan fazlasi canımı çok acıtıyor
Benim de şiş ama daha çıkış göremedim insallah doluyordurmasaj sicak su torbası yapiyorum bebeği de sağ sol sirayla emziriyorum inşallah inecek
Bu biberon sebebi ise normal biberona alışıp meme reddi yaşamamakbu arada bana çok kolay geldi bu herkes çok zor falan dedi ama benim kız lıkır lıkır içiyor
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar giremedim kusura bakmayın. 7 gibi doğuma girdim. Çok ağrılı oldu. Spinal anestezi oldum. Burdaki anestezist kombine bilmiyormuş. Sağolsun doktorum ben hastaneye gelir gelmez her şeyle ilgilendi. Benim kuzucuklar küvezde. Çok küçüklerdi. Sadece doğumda görebildim. Biraz önce de eşim yoğunbakıma götürdü. Sağolsun hemşire izin verdi. Gün boyu sütle uğraştım ama sütüm yok gelmiyorBebekler emmediği için süt bir türlü inmiyor. Sezeryanım da çok zor geçti göbek bölgemde ödem olduğu için. Doktorum özel bir dikiş attık dedi. İki defa dikmişler göbek fıtığı olmasın diye. En zoru bebekler çıktıktan sonraydı çok acılıydı. Dikiş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an
Güzel düşünelim güzel olsun canımEvet canım sancılardan çok korkuyorum çünkü ilk doğumumda suyum geldi acil gittim sonra nstye bağladılar mecbur ve hiç açılmam yoktu saat 10:00 gibi bi suni sancı bastılar saatlerce yine açılmam olmadı 6 cm e ulaşınca epidural yaptılar öyle rahatladım ama ondan sonra hemen doğurdum zaten 19:28de,yani o kadar uzun sürmesi suni sancı falan baya korkuttu beni.şimdi yine aynı doktorum bu sefer öyle olmayacak çok kolay doğuracaksın diyor ama ben inanılmaz gerginim
İnşallah sağlıkla sıhhatle alırsın yavrunu kucağına canımKızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum
Hayırlı olsun, Çok geçmiş olsunKızlar giremedim kusura bakmayın. 7 gibi doğuma girdim. Çok ağrılı oldu. Spinal anestezi oldum. Burdaki anestezist kombine bilmiyormuş. Sağolsun doktorum ben hastaneye gelir gelmez her şeyle ilgilendi. Benim kuzucuklar küvezde. Çok küçüklerdi. Sadece doğumda görebildim. Biraz önce de eşim yoğunbakıma götürdü. Sağolsun hemşire izin verdi. Gün boyu sütle uğraştım ama sütüm yok gelmiyorBebekler emmediği için süt bir türlü inmiyor. Sezeryanım da çok zor geçti göbek bölgemde ödem olduğu için. Doktorum özel bir dikiş attık dedi. İki defa dikmişler göbek fıtığı olmasın diye. En zoru bebekler çıktıktan sonraydı çok acılıydı. Dikiş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an
Umarım güzel geçmiştirKızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum
Çay mı vermişlerdi acaba diye de düşünüyorum ama hatırlayamadımevet canim tek olunca bir engel teşkil etmiyor haklısınız. Benim 3 tur vardı, doktorum hatırlatınca bakmıştı da öyle farketmisti bahsettiğim durum oydu yani.
Evet cnm nescafe sade. Valla kızımda hastanede bize kimse vermedi eşim açık cafesinden aldı geldi ama orası da gece 11 de kapandı. Eşimde çıkıp evden elektrikli kahve makinesini ve büfeden nescafe sade aldı geldi. Oda da hep kendimiz hallettik.
Maşallah sağlıkla büyüt insallah yavrunu ne güzel kolaylıkla geçmiş darisi bizlerin başınaKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Yaaaa hayırlı olsunKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Kızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Hayırlı uğurlu olsun sana da geçmiş olsun canımKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Kızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Kızlar salıdan beri düzensiz sancılarım vardı yazmıştım bu gece sancıyla uykumdan uyandım nasıl kıvrandırdı ama beni,soluğu hastanede aldım Nstde de sancılarım çıkıyor ama düzensiz ve rahim ağzında açıklık yok o yüzden geri döndük ama bu sancıları neden bu kadar çok hissediyorum anlamadım
ay maşallahKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Maşallah sağlıkla büyüsün, gözünüz aydınKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Her hamilelik farklıymış onu net anladımMaalesef doğumun olayı bu canım, düzenli olmadan kasılsın dursun gene de ilerleme olmuyor. Benim de erken haftalardan beri hissedilir sancılarım var. Senin haftan erken olduğu için açıklık olmaması iyi sanırım.
Gözünaydın canım. Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum